Deadlift - sehr lieber Übermensch

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Deadlift - sehr lieber Übermensch  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Deadlift - sehr lieber Übermensch
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 6:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Pěkně ti to šlape . Ty fotky bys mohl postovat rovnou na líbímseti . Mysím že do plavek slušná forma, co víc by si chemik mohl přát (snad jen povolení pracovat v laboratoři v plavkách) .
děkuju:o)....to je můj cíl...vypadat dobře....a moct nakupovat normální velikosti oblečení a hlavně!...konečně necítím tolik záda a ostatní klouby....takže jsem spokojenej jako fitnesska:o)

( jo...a taky nemám tváře jako křeček:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

po 19.2.08

ketosa: 2 - 3

hmotnost...dopíšu odpoledne

dnes jen 30 min. aera - moc práce.

jídlo: jednou za týden dávám detox...tj. dnes detox na čaji a vodě...takže můj cíl pro dnešek je přežít a nenechatse hladovej vytočit

P.S. dělám dietní chyby...prostě si myslím, že mám CKD docela zmáknutý a zkouším hranice ( cola...vit. C, Dr. Oetker low carb šlehačkový desert apod. )

Těch 105 kg budu v pátek mít i kdybych měl chcípnout!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

viroza
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 6:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

konec ...je to v prdeli - tento týden už nezachráním a protože příští mám služebku a nebudu si moct vybírat kde co sežeru a kde půjdu cvičit...končím tento měsíc. Je dost pravděpodobný, že do léta dám ještě jedno kolo.

vyhodnocení:

počítáno do 14.2.08 ( poté následoval carb up a teď konec )

celková délka diety: 18 dní
úbytek hmotnosti: 8,3 kg
konečný pas: 85 - 86 cm
úbytek v pase: 11 - 12 cm
ostatní objemy jsou více méně stejné jako na začátku.

velmi se mi osvědčila jednodenní hladovka 1 x týdně...jen čaje a minerálky....v kombinaci s masivním carb upem a 1 - 2 dny v týdnu s vyšším příjmem kalorií docela solidně rozhýbou metabolismus.

a teď pár mých poznatků:

v CKD se dá " přisladit" před treninkem šlehačkovým desertem Dr. Oetker v 3 dl mléka což dá suma sumárum dohromady příjem cca 15 g sacharidů, co ž není na víc jak 100 kg chlapa nic a mám vypozorovaný, že mi ketosa (pokud vůbec ) klesne na dvě...tři hodinky o jednu jednotku ( většinou na dvojku )...ke konci CKd je moc a moc důležitý příjem vitamínů - přes low carb z šumivých tablet...v carb upu z ovoce...je znát rozdíl v únavě a kvalitě vlasů, kůže....

nejvíc se vytěží z 1. týdne CKD...pokud zmršíte ten...můžete to zabalit úplně.....s každým dalším týdnem klesá efektivita této diety ....resp. mnohem víc se na výsledek nadřete:o)

resume: CKD opět nezklamala....je to dieta, která poskytuje - je - li vhodně koncipována výsledky velmi podobné vlnám, ovšem co je důležité - s pocitem síly, kdy je možné s ubývající hmotností zvyšovat zátěž na čince...a taky odpadá ten šílený pocit hladu, když smutně slupnete tu hrstičku piškotů a těšíte se na večer na filé na vodě
vird

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skoda ze nemozes ist dlhsie, celkom rad som to tu cital a pozeral ako dobre ti to slape.
aj tka myslim ze 11 centi v pase za 18 dni je uzasny vysledok.
Ja sa na svoju prvu CKD chystam o 5 tyzdnov a ked zaslape aspon z polovice tak ako tebe tak budem mimoriadne spokojny.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2008 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Back again

po několika úspěšných cyklech CKD si zase nedám pokoj:o)

Od úterka se těším do Gold´s gymu.

Za poslední dva roky jsem toho moc neodcvičil - hlavně ze zdravotních důvodů. Letos to bylo snad 18 dní.

Kondice a síla je pryč, bříško zpět...takže jediné správné řešení a možnost jak se nezranit je zařadit mé oblíbené CKD - zase bude o trošku vylepšené a očekávám o trochu lepší výsledky. Kaloricky deficitní dieta zabrání příliš " rychlému" návratu na původní váhy a omezí možnost zranění. Limituje mě už asi definitivní nemožnost zatížit spodek zad a ramena - tomu bude přizpůsoben výběr cviků.

Dieta - CKD - první dva týdny no carb fáze, od třetího týdne před a během treninku po cca 50 g sacharidů s tím, že nebude o víkendu carb up. Občas bude následovat hladovka - tak 3 x za měsíc.

denně cca 18 - 25 kcall / kg / den - cca 10 % kalorického příjmu ve dnech s vyšším kalor. příjmem bude pokryto alkohol em ze suchého vína - zní to šíleně, ale jsem přesvědčen, že to bude fungovat ( a 200 kcall z vína je tak - 22 g alkoholu a to odpovídá dvěma deckám po večeři )

ze suplementů jen šumivý multivitamín.

Trenink - budu absolvovat 7 trenink. jednotek týdně. Za tr. jednotku je považován buď anaerobní trenink nebo aerobní trenink - tj. půl hodiny aera a hodinový trenink po sobě = dvě jednotky.

aero - brusle ( díky za cyklostezku za barákem )...běh, stepper, plavání

anaero - full body ...nejvhodnější trenink k CKD

startovní váha: 117 kg
míry dodám po víkendu - nejsem doma...nemám metr:o)

předpokládaná cílová váho po 30 dnech: 105 - 106 kg ( samozřejmě naturálně )

jako jedinou nevýhodu kalor. deficit. diet obecně vidím jistá omezení ve své profesi vyžadující docela velkou porci kreativního myšlení, soustředění, vysokého nasazení - a to se jaksi neshoduje se stavy kdy by člověk nejraději spal.

Doufám, že se mi podaří zlepšit kondici a prověřit si, že moje drobná vylepšení CKD povedou k úspěšné redukci tělesného tuku, při zachování svaloviny a síly ( jak kontroverzní ).

Takže...v úterý začínáme !
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2008 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deno zero:o)
není se sice čím chlubit, ale pro pořádek doplňuju startovní váhu a míry:

hmotnost: 117,6 kg
hrudník: 120 cm
biceps 42,5 cm
pas 105 - 106 cm
stehno: 70,5 cm
lýtko: 40,5 cm

...to vše se mi "podařilo" dosáhnout po všech 18ti dnech, které jsem letos strávil ve fitku...tj. prakticky jsem za poslední cca tři roky nacvičil tak....4 měsíce?

plán je 105 kg a 85 cm pas...pokud půjde dolů "jen" 10 kg/ měsíc ...i toto bych považoval za velký úspěch.

mám šílenou rýmu, ale snad to bude jako vždy - se vzrůstající tepovkou odejde....cítím se mizerně...moje kondice je snad nejhorší za dobu kdy pamatuju ( tj. dlouho )...skoro nic neuběhnu a o sílu absolutně neodhadnu... bude to slabota...ALe - nedám se...bylo to tam - tak to tam bude zas
lucynqa

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2008 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
..................příjmem bude pokryto alkohol em ze suchého vína - zní to šíleně, ale jsem přesvědčen, že to bude fungovat ( a 200 kcall z vína je tak - 22 g alkoholu a to odpovídá dvěma deckám po večeři )

tipuji spravne, ze bude nejlepsi velice suche cervene
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2008 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo
jan-hosek

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
jojo

díky za krásný výzkum, zodpověděl mi spousty otázek, nejistot a otazníků

Sloty

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jan-hosek napsal:
Deadlift napsal:
jojo

díky za krásný výzkum, zodpověděl mi spousty otázek, nejistot a otazníků

tos přišel brzo
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Den po třicátinách je čas se sebou něco dělat. Blíží se léto a vypadám nejhůř za posledních třicet let .
Hmotnost na výšku 191,5 cm je 121 kg s maximem tuku a minimem svlastva, kondice...síly....prostě ubohost.

Dnes po dlouhé době ve fitku....spíše seznámení s činkama...fixace drah - pohodka...v klidném tempu - cca 45 min. trenink.
Bolí záda a příšerně pravé rameno - moje zkušenost: klouby bolí po tom co člověk začne po dlouhé době cvičit tak tři týdny...nedá se s tím nic dělat - prostě se to musí vydržet.

Dnes lehké protažení:

stahování kladky před hlavu 40x10,50x10,55x10,60X10,40x10
benchpress 50x12,50x12,50x12,50x12,50x12
upažování v stoji 14x8,14x8,14x8,14x8,14x8
tricepsové stahování kladky 5 x 40 x 15
crunches 5 x 15

vše v pohodě - na BP jsem se hledal s technikou...tempo 1-1-2

přes víkend to ještě nechám a od pondělí CKD....a to je důvod proč to sem vlastně píšu. Nemám moc čas prakticky na nic než na práci a tloustnu a tloustnu. CKD je nenáročná na přípravu stravy...je levná...pro mě účinná a méně " bolestivá" než vlny. Ještě nevím co s aerobkou ( bez ní to prostě není s CKD ono )...chodím do Poruby do fitka dost hrozné úrovně...tj. asi raději pojezdím na kole nebo se hecnu a rozkolíbám se do běhu:o)))

...a cíl ? v létě vypadat jako člověk - tj. hmotnost cca 105 kg za 10 týdnů = 16 kg /10...1,6 kg týdně. Je to hodně, ale ze začátku se dá shazovat tempem 6 kg / měs...pak už je to boj a člověk se bez aerobky prostě neobejde.

Tak v pondělí....START
Andropov

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na tenhle log se hodně těším!!! Už jsem si říkal, že jsi se nenávratně ztratil z fóra. Doufám, že Ti to vydrží. Přeji hodně síly a motivace.
Daniel-James

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A hele kdo je zpět. Další dietujici eifelovka :-)
Petey

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super,welcome back!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Deadlift - sehr lieber Übermensch Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: