Maximálka na mrtvý tah bez cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximálka na mrtvý tah bez cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT?
méně než 50kg
11%
 11%  [ 32 ]
50 - 75kg
26%
 26%  [ 75 ]
75 - 100kg
28%
 28%  [ 79 ]
100 - 125kg
12%
 12%  [ 34 ]
125 - 150kg
8%
 8%  [ 25 ]
150 - 175kg
3%
 3%  [ 10 ]
175 - 200kg
1%
 1%  [ 5 ]
200 - 250kg
1%
 1%  [ 4 ]
250 - 300kg
1%
 1%  [ 3 ]
více než 300kg
3%
 3%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 278

Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:

beru to treba od takovejch jako je schwaca, cizopasnik, atd,

Že si lidově řečeno nevidíš do huby .... a jen tak na okraj, lidí, co jsou v liftu mnohem lepší než ty, těch je jak sraček. Těch co jsou lepší než Lift, těch je ale kurva málo...
venca.v

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
venca.v napsal:

beru to treba od takovejch jako je schwaca, cizopasnik, atd,

Že si lidově řečeno nevidíš do huby .... a jen tak na okraj, lidí, co jsou v liftu mnohem lepší než ty, těch je jak sraček. Těch co jsou lepší než Lift, těch je ale kurva málo...

Ty furt nechapes ze sem jenom napsal ze to je reakce na rok starej prizpevek, tak co sem pletes ze malo zvedam? to nechapu , ja nejsem lifter a posilovani beru jako vyplneni casu mezi hodinama ve skole, takze mi tu rikej jaka sem slaba sracka a me to bude uplne jedno, jo, a jeste nicemu nerozumim abych nezapomnel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

on tady ygg psal, ze si slaba sracka? to tady zatim rikas jen ty ... ale s vedomostma si to vystihl :o)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty zase nechápeš, že ten příspěvek před tím Liftovým je čerstvý, a on prostě neřešil a nějak zevrubně neprohlížel, jak staré jsou ty další. A řeč není o tom, co zvedneš nebo ne, ale o tom, že by si člověk měl vždy rozmyslet, z koho se to pokouší udělat vola ... aby za něj pak nebyl sám.

I když mám někdy z tvých postů pocit, že snad to je právě to, co ty chceš

EDIT ... a když to tak po tobě čtu, ty posiluješ mezi těma hodinama ve škole, nebo spíš místo nich
venca.v

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Ty zase nechápeš, že ten příspěvek před tím Liftovým je čerstvý, a on prostě neřešil a nějak zevrubně neprohlížel, jak staré jsou ty další. A řeč není o tom, co zvedneš nebo ne, ale o tom, že by si člověk měl vždy rozmyslet, z koho se to pokouší udělat vola ... aby za něj pak nebyl sám.

I když mám někdy z tvých postů pocit, že snad to je právě to, co ty chceš

EDIT ... a když to tak po tobě čtu, ty posiluješ mezi těma hodinama ve škole, nebo spíš místo nich

jo, nechodim na hodiny, sem uplne blbej a nic nezvednu, nerozumim technice, o vyzive ani nemluve, v 15ti mi rikali ze se se svym stylem cvicenim v 16ti nehnu, je mi 19 a nic me neboli ani sem nemel zadny zraneni (musim zaklepat ) dal vzhledem k svoji musi vaze vubec nemam silu, nedelam mrtvej tah tak sem uplnej debil, co bych si tak jeste vycinil . Ty nechapes ze me staci jakej sem vid? At mi napise treba nekdo kdo zvedne xkrat vic nez ja, tak reknu jo, ale me je to uplne jedno, protoze me to nezajima, chapes?, to jak sem sem daval videa benche, atd z toho uz sem taky vyrost (nedavno ) , ruzny fotky, atd, ja proste do posilovani nevidim, nerozumim mu, je mi ukradeny, cvicim si pro sebe abych trochu vypadal, takze vsichni mate pravdu, ja to uznavam, ale cekam az prestanou furt ty keci jak nic nevim, nicemu nerozumim, kdyz ja sam priznavam ze vim hovno. To je jako rict debilovi kterej to o sobe vi, si debil, asi tak.
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako kdybych to neříkal ...
DrLift

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:

tyjo to je postreh, na rok starej prizpevek

Stane se. Videl jsem novy prispevek, nezkoumal datumy u prispevku vyse a vzhledem k tomu, ze ten tvuj mne "zaujal" nejvic reagoval jsem na nej. Zapracoval jsi alespon od te doby na svych zadech?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
venca.v

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
venca.v napsal:

tyjo to je postreh, na rok starej prizpevek

Stane se. Videl jsem novy prispevek, nezkoumal datumy u prispevku vyse a vzhledem k tomu, ze ten tvuj mne "zaujal" nejvic reagoval jsem na nej. Zapracoval jsi alespon od te doby na svych zadech?

No tak ty spodni zada jsou furt takovy nic moc, ale vrsek uz mam zase o neco sirsi nez sem mel
Thomy

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci do tebe rejpat, ale timhle si akorát zaděláváš na zranění.. ono kdyby se ti něco stalo a ty ses pak nemoh do konce života hejbat, asi bys uznal, že tu pár lidí z RW mělo pravdu. Zkus se nad tím zamyslet. A nemyslím to nijak rejpavě, bench máš výbornej a smekám nad tim, ale přeci jen se zamysli.
venca.v

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Thomy napsal:
Nechci do tebe rejpat, ale timhle si akorát zaděláváš na zranění.. ono kdyby se ti něco stalo a ty ses pak nemoh do konce života hejbat, asi bys uznal, že tu pár lidí z RW mělo pravdu. Zkus se nad tím zamyslet. A nemyslím to nijak rejpavě, bench máš výbornej a smekám nad tim, ale přeci jen se zamysli.

neni nad cim se zamejslet kdyz za dva tejdny s posilovanim koncim , jestli to teda vydrzim, neposilovat , ale tak ja posiluju patym rokem a nikdy sem mrtvej tah necvicil a problemy se zadama nemam....
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
neni nad cim se zamejslet kdyz za dva tejdny s posilovanim koncim
To už jsi venco taky říkal vloni :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
MikeJ Mezomorf

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked som zacal robit prvy krat MT tak som robil seriu so 110kgx6.myslim, ze to bola posledna seria.
maximalku ale neviem, neskusal som.
venca.v

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
venca.v napsal:

Rikal sem ze po skole koncim
Saasi

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
daymoon napsal:
venca.v napsal:

A důvod?
venca.v

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saasi napsal:
venca.v napsal:
daymoon napsal:
venca.v napsal:

A důvod?

Protoze se mi nechce jezdit kazdej den do posilovny, takhle sem presel ze tridy par metru a byl sem v posilovne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: