|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: čt květen 07, 2009 10:22 am Předmět: |
|
|
Tak teď už chápu, proč mě Cizo pořád láká na společný trénink. Nemůže na závody a tak mě chce zničit alespoň v posilovně  .. btw GOOD WORK _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt květen 07, 2009 10:30 am Předmět: |
|
|
| Jirka_ napsal: | Tak teď už chápu, proč mě Cizo pořád láká na společný trénink. Nemůže na závody a tak mě chce zničit alespoň v posilovně .. btw GOOD WORK |
neboj, moji zvedove uz mi podavaji zpravy o tvych treninkovych vykonech, mam vsechno perfektne osetrene
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 07, 2009 12:35 pm Předmět: |
|
|
Tech 8x200 je fakt masakr  a jak pekne jsi to jel, zadny ojebavacky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ramppa
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: čt květen 07, 2009 5:53 pm Předmět: |
|
|
MT 140kg 5 reps, TH 70kg / 18 let
Docela mě to potěšilo
Naposledy upravil danny1744 dne čt květen 07, 2009 6:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt květen 07, 2009 5:55 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | MT 140kg 5 reps, TH 68kg / 18 let
Docela mě to potěšilo |
Ty vole sem nevedel ze mas jen 68 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: čt květen 07, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
Mám no...měl jsem asi 75kg ale byl jsem takovej " zalitej " se 70kg mam lepší formu...jsem lehká váha
EDIT: teď jsem se vážil a mam 70kg, těch 68 jsem měl cca před třema tejdnama a od tý doby jsem s nevážil až dneska...
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.kvadriceps

|
Zaslal: čt květen 07, 2009 8:12 pm Předmět: Čau |
|
|
Taky něco přidám, nejsem stavěný na velké váhy a ani můj trénink tomu neodpovídá-asi 3 roky jsem cvičil typický kulturistický trénink ale poprvé v životě jsem zkusil na 4 týdny Korte a dnes: dřep 170kg 3 série po 5opakováních (hodně hluboké).Bench press 120kg 3 série po 5 opakováních a jelikož mrtvolu nemoho cvičit, tak přítahy osy 110kg 3 série po 5 opakováních. váha něco kolem 88kg
|
|
| nahoru |
|
 |
migo
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 8:54 pm Předmět: Re: Čau |
|
|
| mr.kvadriceps napsal: | | Taky něco přidám, nejsem stavěný na velké váhy a ani můj trénink tomu neodpovídá-asi 3 roky jsem cvičil typický kulturistický trénink ale poprvé v životě jsem zkusil na 4 týdny Korte a dnes: dřep 170kg 3 série po 5opakováních (hodně hluboké).Bench press 120kg 3 série po 5 opakováních a jelikož mrtvolu nemoho cvičit, tak přítahy osy 110kg 3 série po 5 opakováních. váha něco kolem 88kg |
Hezký, hlavně ty dřepy. U tebe věřím i tý hloubce.
|
|
| nahoru |
|
 |
migo
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
Cizo: no až teď jsem se díval na ty dřepy. To dvoukilo jedeš s takovou lehkostí, že se nabízí otázka, kolik bys jich asi byl schopnej dát?!
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 9:53 pm Předmět: |
|
|
Bench 3x 85kg
Dřep 3x 135 kg
MT nedělám vzhledem k věku (za týden mám 17)
Hmotnost: 72-74 kg _________________ Mít 6 pack při 50 kg je stejné jako když má tlustá holka velký kozy ... nepočítá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: pá květen 08, 2009 1:14 pm Předmět: |
|
|
Cizo pustil jsem si ve středu těch tvých 8x200 asi 5x a normálně jsem se pak v noci budil ze spaní
Jsi zvíře _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|