|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDY CHODÍTE SPÁT, KDY VSTÁVÁTE, JAK SPÍTE? |
| Chodím spát ve kolem 22 hod a vstávám 6-8 |
|
20% |
[ 21 ] |
| Chodím spát ve kolem 22 hod a vstávám 9-11 |
|
0% |
[ 1 ] |
| Chodím spát ve kolem 23 hod a vstávám 6-8 |
|
30% |
[ 32 ] |
| Chodím spát ve kolem 23 hod a vstávám 9-11 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Chodím spát kolem půlnoci hod a vstávám 6-8 |
|
15% |
[ 16 ] |
| Chodím spát kolem půlnoci a vstávám 9-11 |
|
5% |
[ 6 ] |
| Chodím spát po půlnoci a vstávám 6-8 |
|
9% |
[ 10 ] |
| Chodím spát po půlnoci a vstávám 9-11 |
|
11% |
[ 12 ] |
| Chodím spát když se mi chce (kdykoliv) a vstávám 6-8 |
|
1% |
[ 2 ] |
| Chodím spát když se mi chce (kdykoliv) a vstávám 9-11 |
|
3% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 104 |
|
| Autor |
Zpráva |
jan-hosek
|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:16 pm Předmět: Kdy chodíte spát, jak dlouho spíte? |
|
|
Ahojte,
doufám, že toto téma v této rubrice neva, nevěděl jsem kam s ním.
Celkem by mne zajímalo, Vy, kteří opravdu pravidelně a nějaký čas, či celý život posilujete,
chodíte spát: Před půlnocí, po půlnoci, a vstáváte brzy, či pozdě, a kdy jste jak vyspaní?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Nick
|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
Kdyz mam trenink, tak jdu spat vetsinou kolem pulnoci, jinak to nestiham s jidlem a vstavam v 6.10 a kdyz mam volno, tak se snazim kolem 23-23.30
|
|
| nahoru |
|
 |
jan-hosek
|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Nick napsal: | | Kdyz mam trenink, tak jdu spat vetsinou kolem pulnoci, jinak to nestiham s jidlem a vstavam v 6.10 a kdyz mam volno, tak se snazim kolem 23-23.30 |
a když volno tak v koli vstáváš? až vstaneš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
Spát chodím ve 23:00 vstávám v 5, většinou se vzbudím ještě dřív . Jsem vyspanej. Občas když jsem jel treninky jako Bear apod. jsem byl po týdnu unavený, takže o víkendu jsem spal cca 10h a pak se celej den sprostě povaloval jako to hovado a v pohodě jsem tak deficit dohnal. Tohle je dost individuální. Já třeba nikdy moc nespal. Někdo musí chrápat 8h denně a je mu to málo. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
Ahojte,
ta anketa je uplne napicu. Chodim spat v 9 rano, spim 14 a vyspanej nejsu, kurvy zkurvene.
K.
|
|
| nahoru |
|
 |
sergeras
|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
chybi ti tam moznost chodim spat trochu po 20:00 a vstavam pred 6. Jinak nejake rady ohledne spanku by tu byly? Vetsinou rano vstavam dolamany a nevyspany a jakz takz se to snazim dohnat ve stredu a o vykendu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nick
|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
| jan-hosek napsal: | | Nick napsal: | | Kdyz mam trenink, tak jdu spat vetsinou kolem pulnoci, jinak to nestiham s jidlem a vstavam v 6.10 a kdyz mam volno, tak se snazim kolem 23-23.30 |
a když volno tak v koli vstáváš? až vstaneš? |
tak zase v 6.10 chodim do skoly, akorat o vikendu vstavam v 7 na snidani, jdu spat a pak v 10 na svacu a vetsinou zustanu vzhuru
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
ja chodim spat kolem 21:30 a vstavam ve 4:40 a jsem K.O. celej den..nevim jak to vyresit..proste jsem pres den unavenej _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | ja chodim spat kolem 21:30 a vstavam ve 4:40 a jsem K.O. celej den..nevim jak to vyresit..proste jsem pres den unavenej |
chod spat po vecernicku :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | ja chodim spat kolem 21:30 a vstavam ve 4:40 a jsem K.O. celej den..nevim jak to vyresit..proste jsem pres den unavenej |
chod spat po vecernicku :-) |
to bych chodil rad ale nejdriv v 19:00 prijdu z fitka dam jidlo a pak pred spanim protejn..kazdodenni kolotoc _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | yazi napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | ja chodim spat kolem 21:30 a vstavam ve 4:40 a jsem K.O. celej den..nevim jak to vyresit..proste jsem pres den unavenej |
to bych chodil rad ale nejdriv v 19:00 prijdu z fitka dam jidlo a pak pred spanim protejn..kazdodenni kolotoc |
tohle presne znam, ja jeden cas vstaval do prace ve 4 rano ... pak sem si casem zvyk, jina moznost nebyla :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út květen 12, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | yazi napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | ja chodim spat kolem 21:30 a vstavam ve 4:40 a jsem K.O. celej den..nevim jak to vyresit..proste jsem pres den unavenej |
to bych chodil rad ale nejdriv v 19:00 prijdu z fitka dam jidlo a pak pred spanim protejn..kazdodenni kolotoc |
tohle presne znam, ja jeden cas vstaval do prace ve 4 rano ... pak sem si casem zvyk, jina moznost nebyla :-) | to je fakt , clovek si zvykne na vsechno , ja jednu dobu vstaval 2:00 a za kazdyho pocasi na kole do roboty .Kdyz si na to vzpominam nechapu , jak jsem to mohl vydrzet rok ...
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
Je to jen o zvyku  Já chodila spát cca kolem 21 hod, někdy později a tři měsíce vstávala ve 2:45 kvůli prvnímu rannímu tréninku, abych ho stihla před prací, kam mi jezdí v 5:30 vlak  Po práci druhý trénink, potom navařit, psovi se věnovat a spát, a dokola.
O víkendech budíček o šesti a spát jak se povedlo.
Dá se to, člověk si zvykne na spoustu věcí, pokud si za tím jde _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | Je to jen o zvyku Já chodila spát cca kolem 21 hod, někdy později a tři měsíce vstávala ve 2:45 kvůli prvnímu rannímu tréninku, abych ho stihla před prací, kam mi jezdí v 5:30 vlak Po práci druhý trénink, potom navařit, psovi se věnovat a spát, a dokola.
O víkendech budíček o šesti a spát jak se povedlo.
Dá se to, člověk si zvykne na spoustu věcí, pokud si za tím jde |
vstavat v 2:45 kvoli treningu ? a inak vsetko v poriadku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|