|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: čt květen 14, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Zajímavý, já když držel dietu (a nebylo to ckd), tak sem měl spíš chut na tučný věci, tatarky, salámy atd... |
mno já na tohle ani tolik chuť nemam ale hezky se na to dívá respektive chuť na to mam ale když bych to měl před sebou přešla by mě :) těšim se spíš na tatarák, pořádnej steak,těstoviny,mlíko, buchty od babičky prostě normální věci :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
aikonny

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt květen 14, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
Sloty - lhat na foru je oskliva vec, postavit pred tebe nejakej domaci vonavej salamek, chtel bych videt tvoji prechazejici chut :o)) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 6:21 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Sloty - lhat na foru je oskliva vec, postavit pred tebe nejakej domaci vonavej salamek, chtel bych videt tvoji prechazejici chut :o)) |
tak to ses teď vážně netrefil takovýhle věci já fakt nemam rád :) to račí ovesný vločky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 6:30 am Předmět: |
|
|
ale je otazka jestli Sloty nekdy jedl domaci vonavej salamek :-) to se neda srovnavat s produktem z penny marketu :-)))
Drapere ty tvoje sladidla vubec nechapu, ja bych tam narval radsi med :) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 6:30 am Předmět: |
|
|
Drapere, tvoje divnost je asi nakažlivá a šíří se velmi rychle :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 6:32 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Drapere, tvoje divnost je asi nakažlivá a šíří se velmi rychle :-) |
mně taky řiká hodně lidí že jsem divnej k narozeninnám jsem chtěl titanovou pánev
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 6:33 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | ale je otazka jestli Sloty nekdy jedl domaci vonavej salamek :-) to se neda srovnavat s produktem z penny marketu :-)))
Drapere ty tvoje sladidla vubec nechapu, ja bych tam narval radsi med :) |
ja jsem si blbe "vycvicil" sve chutove bunky a musim mit vsechno extremne sladky, slany, okoreneny....ale jak jsem zjistil, tak je to o zvyku. Dnes jsem si jich do ovesne kase dal jen 20 coz je polovina co bezne a bylo to skoro stejny.... Jinak do vseho, kam davam ty sladila, davam i med... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 6:35 am Předmět: |
|
|
Draper - to ja chapu velmi dobre, ze mas rad sladky, ja taky :-) ale ja si koupil nejaky tekuty sladidlo a pak i tabletky a teda chutnalo to desne chemicky, jakej produkt pouzivas ty? _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 8:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 8:23 am Předmět: |
|
|
Zajímavé, díky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 9:30 am Předmět: |
|
|
No jó, už to vidím :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|