|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
setny
|
Zaslal: pá květen 08, 2009 1:22 pm Předmět: |
|
|
cizo:8 drepu s 200 pekny moc pekny, ale jak rika migo bylo to daleko od maxima... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: pá květen 08, 2009 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
Zaslal: so květen 16, 2009 4:30 pm Předmět: |
|
|
Zercher squat 1x180kg (nylon opasek) . Jel jsem to po 5 sériích klasického dřepu, tak tam snad bude ještě nějaké to kilo rezerva. Technika nic moc, zerchera jsem jel snad po 2. v životě, je co dohánět. Cvik je to ale zajímavej, takže následující týdny se zaměřím na nácvik techniky s lehkou zátěží a postupně budu přidávat. _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: so květen 16, 2009 4:34 pm Předmět: |
|
|
Crusher: moc pekny vykon uz sem si rikal kde je ti konec _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so květen 16, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | tak MT pre vek nerobis ale drepy hej???? Hmm dobre |
Taky nechapu :D Jeste s vahou jak svine :D
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po květen 18, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
Tebe je na ty tanečky na podiu škoda
Hodně hezký! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st květen 20, 2009 10:59 am Předmět: |
|
|
BW:94,0kg
Pozved
1x231kg (heh)
0x241kg Bez šance,dostal jsem to ke kolenum a dal ani omylem... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st květen 20, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k prvnímu příspěvku v tomto topicu je to nádhernej progres _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st květen 20, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | SCHWACA napsal: | tak dneska MT 10x200kg |
no parada, jdes taky do strongmanu? |
no já těžko, tam bych byl za holčičku s tímhle výkonem a taky sem moc hubenej :-))))
pak se mi povedlo jeste 1x240kg, ale to uz jse kdysi dal, takže to jsem nezmiňoval. Lákalo mne ještě přihodit na 250kg, ale to bych už tutově nedal a byl bych akorat nasranej
Lundgren:
nj vidíš, před pár lety jsem ten topic dokonce zakládal já na počest svému 1x200kg :-))) - tenrkát jsem z toho měl velkou radost
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st květen 20, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | BW:94,0kg
Pozved
1x231kg (heh)
0x241kg Bez šance,dostal jsem to ke kolenum a dal ani omylem... |
Dobrý gratuluju.Zadotahuj a je tam 250. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: st květen 20, 2009 4:25 pm Předmět: |
|
|
drep 200
MT 210
bench 130
mam rados ale boli me koleno z toho
vaha 84 _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|