|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so květen 16, 2009 6:17 pm Předmět: |
|
|
Jak jsou na tom tyhle omacky s cukrama? Myslite ze je to vhodny i do diety...to bude tak na urovni kecupu ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so květen 16, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Jak jsou na tom tyhle omacky s cukrama? Myslite ze je to vhodny i do diety...to bude tak na urovni kecupu ne? |
cukr tam je, ale k ochuceni toho staci oproti kecupu mnohem mene, protoze je to chutove podstatne vyraznejsi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so květen 16, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Jak jsou na tom tyhle omacky s cukrama? Myslite ze je to vhodny i do diety...to bude tak na urovni kecupu ne? |
myslim, ze do ckd to neni zlato :) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
-Monika-

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 11:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | TheLeague napsal: | | Jak jsou na tom tyhle omacky s cukrama? Myslite ze je to vhodny i do diety...to bude tak na urovni kecupu ne? |
cukr tam je, ale k ochuceni toho staci oproti kecupu mnohem mene, protoze je to chutove podstatne vyraznejsi |
K ochucení stačí bílej jogurt, osolenej, okořeněnej. A nemusíš kupovat žádný omáčky, který mají v sobě bůhví co všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 12:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
|
| nahoru |
|
 |
xjohnyx
|
Zaslal: po červen 01, 2009 4:59 pm Předmět: |
|
|
| -Monika- napsal: | Miluju zmrzlinu, jedna nikdy nestačí
|
das mi liznout?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 07, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
Nahodou jsem se tuhle ocitl v Kauflandu a jeste vetsi nahodou mne padla do oka takhle vec, rikal jsem si ze to muze byt dobry, tak jsem jich za ty prachy par vzal a je to fakt luxus. Namazat na na racio, na to vajecnou omeletu (treba z mikrovlnky) kureci sunku a navrch jeste treba potrit horcici, marinadou na maso, kecupem nebo znovu slabsi vrstvou toho tvarohu a na svacinu fakt dobrota
edit: 2,2g tuku a 8g bilkovin / 100g
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne červen 07, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Raze
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 07, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | fuj, se pobleju |
co je vyhrnul sis triko a uvidels svy bricho? to ses ale asi v blbem topiku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červen 08, 2009 5:33 am Předmět: |
|
|
Drapere, tenhle docela ujde... hochu, ale skuz ten zampionovej ... to je luxus _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|