|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
Zaslal: ne květen 17, 2009 3:21 pm Předmět: Erný's Log: |
|
|
Takže sem se rozhodl zařídit si tady zápisník abych to furt nemusel hledat doma po papírkách. Do posilovny sem vkročil poprvé před skoro třema rokama. Původně to měla bejt příprava na kickbox, prostě sem měl strach že mě tam zabijou a že to nezvládnu tak sem chtěl aspoň trošku posílit. Poté sem se asi rok věnoval posilování jako doplněk k Bs. Asi po půl roce samotného Bs sem se začal věnovat opět posilování a vynechal sem Bs. Dal sem si za cíl že budu zhruba rok cvičit a potom se vrátím do "Arény". Noa teď je to něco kolem 9měsíců posilování a já se rozhodl že to zase spojím s Bs.Teď něco o mě:
Věk: 18let
Výška: 184cm
Váha: 84kg
17.5.2009 Treninkový den: 1
Dřep: 12x20, 12x50, 12x75, 12x75, 12x75
Good morning: 12x20, 12x40, 12x57, 12x57, 12x57
Biceps JČ: 12x7, 12x12, 12x15, 12x15, 12x15
Francouzský tlak: 12x6, 12x16, 12x21, 12x21, 12x21
Výpony v sedě: 12x10, 12x27, 12x27, 12x27
Břicho na šikmé lavici 5x20
Váha po tréninku: 83kg
Pozn: U dřepu a GM sem si musel dávat větší pauzi mezi cvikama (nějak sem to neudýchával). Poslední série GM byla hrozná měl sem pocit že už se nenarovnám a táhle sem to myslím vším jiným než zádama. Na výpony bych asi dal o trošku víc. Zapoměl sem si na konec dát pár sérii na zápěstí.
Naposledy upravil Ernandes dne pá srpen 10, 2012 1:07 pm, celkově upraveno 19 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: po květen 18, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
18.5.2009 Treninkový den: 2
VOLNO
Pozn. běh cca 5600m celkovej čas něco mezi 32-34min. Dal sem si přestávku přesně uprostřed na uvolnění a kochání se přírodou. Ze začátku to byl porod a myslel sem že sebou lisknu do první škarpy, ale pak sem natáhl krok a už to byla celkem pohoda.
PS: to všudypřítomný lítajicí chmíří mě pěkně sralo : ( leze to do nosu do pusi, lepí se to na spocenej ksicht, prostě humus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út květen 19, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
19.5.2009 Treninkový den: 3
Bench press: 12x20, 12x50, 12x67, 12x67, 12x67
Mrtví tah: 12x20, 12x50, 12x72, 12x72, 12x72
Shyby podhmatem úzký úchop: 12x, 8x +4x65 kladka, 5x +7x60 kladka
Přítahy činky k bradě: 12x20, 12x30, 12x35, 12x35, 12x35
Rozpažky v předklonu: 12x10, 12x10, 12x10
Břicho na šikmé lavici: 6x20
Zápěsí podhmat JČ: 10x10, 10x10, 10x10
Zápěstí nadhmat JČ: 10x7, 10x7, 10x7
Váha po tréninku: 84,5kg
Pozn: Bench press relativně v pohodě, trošku sem si u toho zafuněl ale jinak dobrý. U mrtvoly mě to párkrát nepříjemně zatáhlo v zádech (bez pásu bych si asi o moc víc netroufl). Shyby byl naprostej porod. První serii sem to ještě jaksi dal ale tak příšerně mě to namohlo předloktí a úchop že už sem se potom sotva držel.Přítahy činky k bradě by možná nebyli tak strašný kdybych je nejel po shybech ale takhle sem měl co dělat aby mě ta osa nevypadla z ruk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 19, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
ahaaa uz vim :) Vsiml jsem si, ze tam dnes nekdo krome me jel hodne opakovani na mrtovle.....jen nevim, ktery z vas dvou ses ty :) Jeden s cinkou strasne mlatil o zem  , druhej tolik ne..... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 19, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | Ten co mlátil |
viz predchozi post _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út květen 19, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Poman napsal: | | Draper napsal: | ahaaa uz vim :) Vsiml jsem si, ze tam dnes nekdo krome me jel hodne opakovani na mrtovle.....jen nevim, ktery z vas dvou ses ty :) Jeden s cinkou strasne mlatil o zem , druhej tolik ne..... |
To je ten co s tim mlátil |
sice jsem moc nekoukal (nemam ve zvyku koukat po klukach ) ale technika imho hodne pekna |
Fakt? Díky. To potěší obzvlášť od někoho tak obrovskýho jako seš ty:)
Poman: A ty seš kterej ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út květen 19, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
Malej,kulatej,velká řiť...Cvičil jsem pak s draperem trapézy. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út květen 19, 2009 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Malej,kulatej,velká řiť...Cvičil jsem pak s draperem trapézy. |
:D Maš takovou postavu co mívaj lidi dělající silovej trojboj? Velky stehna,prsa,prdel? Pokud jo tak už vím:) Jednou si mi dělal jištění na bench pressu:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 19, 2009 1:39 pm Předmět: |
|
|
Proste strucne receno takova vychrtla buznicka v cernym tilku
Ja mam debilni pamet na ksichty a jmena (vlastne na vsechno  ) takze te priste na 99,9% nepoznam, tak se hlas  A uz ti tu nebudu spamovat, kdyztak pozadej (slusne pozadej  ) nejakeho hodneho moderatora ci hodnou moderatorku o procisteni logu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út květen 19, 2009 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Proste strucne receno takova vychrtla buznicka v cernym tilku
Ja mam debilni pamet na ksichty a jmena (vlastne na vsechno ) takze te priste na 99,9% nepoznam, tak se hlas A uz ti tu nebudu spamovat, kdyztak pozadej (slusne pozadej ) nejakeho hodneho moderatora ci hodnou moderatorku o procisteni logu |
Ja to tu nechám:). Tu pochvalu techniky MT nemužu jen tak smazat To je můj první úspěch co se týče cvičení
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 19, 2009 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | | Draper napsal: | Proste strucne receno takova vychrtla buznicka v cernym tilku
Ja mam debilni pamet na ksichty a jmena (vlastne na vsechno ) takze te priste na 99,9% nepoznam, tak se hlas A uz ti tu nebudu spamovat, kdyztak pozadej (slusne pozadej ) nejakeho hodneho moderatora ci hodnou moderatorku o procisteni logu |
Ja to tu nechám:). Tu pochvalu techniky MT nemužu jen tak smazat To je můj první úspěch co se týče cvičení |
Zeptej se radeji Pomana, to je mistr na mrtvy tah :) Ja jsem jen vzdycky koukl, protoze jednak to zemetreseni, toho se nedalo nevsimnout a jednak 12ky na mrtvole to taky jezdi jen urcite elita a co jsem si vsiml (a to uz jsem si rikal pro sebe v posilce), tak sice s tim chlapec reze, ale techniku ma dobrou, ten druhej sel imho zbytecne moc ze drepu, ale fakt netvrdim 100%.... priste se podivam dukladneji :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|