Aky kreatin? Skusenosti

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aky kreatin? Skusenosti  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Aky kreatin? Skusenosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Od ktorej firmy preferujete kreatin?
Nutrend
16%
 16%  [ 5 ]
Ultimate Nutrition
9%
 9%  [ 3 ]
Scitec Nutrition
35%
 35%  [ 11 ]
Aminostar
38%
 38%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 31

Autor Zpráva
Kukooo

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2004 10:51 am    Předmět: Aky kreatin? Skusenosti Odpovědět s citátem

Zdravim!
Mohli by ste sem prosim napisat aky kreatin si kupujete, ktory na vas najlepsie posobi a ktorym vyrobkom (znackam) sa mam vyhnut?
Diki za odpovede.

Naposledy upravil Kukooo dne po květen 24, 2004 10:19 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bucci

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2004 11:00 am    Předmět: Re: Aky kreatin? Skusenosti Odpovědět s citátem

Kukooo napsal:
Zdravim!
Mohli by ste sem prosim napisat aky kreatin si kupujete, ktory na vas najlepsie posobi a ktorym vyrobkom (znackam) sa mam vyhnut?
Diki za odpovede.
nahoře je nabídka, tam je ikonka hledat, tu když zmáčkneš a do příslušného pole napíšeš creatin, tak máš tejden co číst.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mára

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2004 2:14 pm    Předmět: Re: Aky kreatin? Skusenosti Odpovědět s citátem

Bucci napsal:
Kukooo napsal:
Zdravim!
Diki za odpovede.
nahoře je nabídka, tam je ikonka hledat, tu když zmáčkneš a do příslušného pole napíšeš creatin, tak máš tejden co číst.....

V klidu chlapec nemá zkušenosti...má první příspěvek tak neví jak to chodí...

Jinak uvažovalo se někdy založit samotnou sekci ,,KREATIN,,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tyrael

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2004 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scitec Nutrition
Bucci

PříspěvekZaslal: pá květen 21, 2004 1:17 pm    Předmět: Re: Aky kreatin? Skusenosti Odpovědět s citátem

Mára napsal:
Bucci napsal:
Kukooo napsal:
Zdravim!
Diki za odpovede.

V klidu chlapec nemá zkušenosti...má první příspěvek tak neví jak to chodí...

Jinak uvažovalo se někdy založit samotnou sekci ,,KREATIN,,
Máro, pár dní si tady nebyl, ale už to tady zase solidně zasíráš......., o samotný sekci Kreatin si psal akorát ty........, jediný co se tady jednalo bylo, že byl topic s názvem kreatin byl furt nahoře....

páč pak by tady mohlo bej fórum zasraný sekcema od vitamínu A až po Železo....
Kukooo

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2004 12:27 pm    Předmět: vsetko v jednom Odpovědět s citátem

*16*
No mne skor islo o to, aby kazdy napisal svoj preferovany produkt, nech je to pekne vsetko v jednej teme . Je tazko sa medzi tolkymi produktami zorientovat, ked nema s nimi clovek skusenosti.
radino

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2004 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nutrend - kapsle i prášek = no problem
Mirek

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2004 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CREAPURE 1 KG od ULTIMATE NUTRITION
Sešívaný

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2004 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scitec Nutrition = the best quality Měl jsem ho jednou, teď z ekonomických důvodů kupuju Aminostar, myslím, že je taky kvalitní.
Kukooo

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2004 10:32 pm    Předmět: Diki Odpovědět s citátem

Dakujem, ze ste mi napisali vase preferovane znacky.
Mozete mi please aj napisat, ktorym sa mam vyhnut. Cize ktore maju slabu kvalitu a ziadne ucinky? Co som tak pokukal forum, tak BOLID zevraj nie je nic moc. *16* Su este aj ine znacky (firmy)?
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: út květen 25, 2004 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bolid mi funguje stejne jako weider *16*
badboy

PříspěvekZaslal: út květen 25, 2004 7:54 am    Předmět: Re: Diki Odpovědět s citátem

Kukooo napsal:
Dakujem, ze ste mi napisali vase preferovane znacky.
Mozete mi please aj napisat, ktorym sa mam vyhnut. Cize ktore maju slabu kvalitu a ziadne ucinky? Co som tak pokukal forum, tak BOLID zevraj nie je nic moc. *16* Su este aj ine znacky (firmy)?

Mel jsem drive Bolid a nyni pouzivam tak 1 az 2x do roka Aminostar - neda se to vubec srovnavat. Zadne problemy jsem po Bolidu nemel, ale taky mi nic nedal. Po Aminostaru pribiram.
Design

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2004 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od yacatku pouzivam Aminostar a jsem spokojeny, takze asi nebudu menit.
Bucci

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2004 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

každopádně, než sáhnete po nutrendu (dle vlastních zkušeností: hůř se rozpouští, je to spíš než prášek tak forma něco jako jemnej písek....., když jsem tu kilovku dodělával, začínal smrdět - znehodnocovat se)

na druhou stranu jsem měl ještě Aminostar a byl jsem naprosto spokojen, jemnej prášek, rozpustnost lepší i když jsem to pak začal dávat rovnou do huby a zapíjet, nesmrděl,.... prostě je lepší
Design

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2004 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bucci napsal:
každopádně, než sáhnete po nutrendu (dle vlastních zkušeností: hůř se rozpouští, je to spíš než prášek tak forma něco jako jemnej písek....., když jsem tu kilovku dodělával, začínal smrdět - znehodnocovat se)

na druhou stranu jsem měl ještě Aminostar a byl jsem naprosto spokojen, jemnej prášek, rozpustnost lepší i když jsem to pak začal dávat rovnou do huby a zapíjet, nesmrděl,.... prostě je lepší

Jednou jsem si to nasypal rovnou do pusy a byl to maras. Radeji to sypu do piti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aky kreatin? Skusenosti Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: