|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Od ktorej firmy preferujete kreatin? |
| Nutrend |
|
16% |
[ 5 ] |
| Ultimate Nutrition |
|
9% |
[ 3 ] |
| Scitec Nutrition |
|
35% |
[ 11 ] |
| Aminostar |
|
38% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 31 |
|
| Autor |
Zpráva |
Kukooo
|
Zaslal: čt květen 20, 2004 10:51 am Předmět: Aky kreatin? Skusenosti |
|
|
Zdravim!
Mohli by ste sem prosim napisat aky kreatin si kupujete, ktory na vas najlepsie posobi a ktorym vyrobkom (znackam) sa mam vyhnut?
Diki za odpovede.
Naposledy upravil Kukooo dne po květen 24, 2004 10:19 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bucci

|
Zaslal: čt květen 20, 2004 11:00 am Předmět: Re: Aky kreatin? Skusenosti |
|
|
| Kukooo napsal: | Zdravim!
Mohli by ste sem prosim napisat aky kreatin si kupujete, ktory na vas najlepsie posobi a ktorym vyrobkom (znackam) sa mam vyhnut?
Diki za odpovede. | nahoře je nabídka, tam je ikonka hledat, tu když zmáčkneš a do příslušného pole napíšeš creatin, tak máš tejden co číst.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: čt květen 20, 2004 2:14 pm Předmět: Re: Aky kreatin? Skusenosti |
|
|
| Bucci napsal: | | Kukooo napsal: | Zdravim!
Diki za odpovede. | nahoře je nabídka, tam je ikonka hledat, tu když zmáčkneš a do příslušného pole napíšeš creatin, tak máš tejden co číst..... |
V klidu chlapec nemá zkušenosti...má první příspěvek tak neví jak to chodí...
Jinak uvažovalo se někdy založit samotnou sekci ,,KREATIN,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: čt květen 20, 2004 4:05 pm Předmět: |
|
|
Scitec Nutrition _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: pá květen 21, 2004 1:17 pm Předmět: Re: Aky kreatin? Skusenosti |
|
|
| Mára napsal: | | Bucci napsal: | | Kukooo napsal: | Zdravim!
Diki za odpovede. | nahoře je nabídka, tam je ikonka hledat, tu když zmáčkneš a do příslušného pole napíšeš creatin, tak máš tejden co číst..... |
V klidu chlapec nemá zkušenosti...má první příspěvek tak neví jak to chodí...
Jinak uvažovalo se někdy založit samotnou sekci ,,KREATIN,, | Máro, pár dní si tady nebyl, ale už to tady zase solidně zasíráš......., o samotný sekci Kreatin si psal akorát ty........, jediný co se tady jednalo bylo, že byl topic s názvem kreatin byl furt nahoře....
páč pak by tady mohlo bej fórum zasraný sekcema od vitamínu A až po Železo....
|
|
| nahoru |
|
 |
Kukooo
|
Zaslal: so květen 22, 2004 12:27 pm Předmět: vsetko v jednom |
|
|
*16*
No mne skor islo o to, aby kazdy napisal svoj preferovany produkt, nech je to pekne vsetko v jednej teme . Je tazko sa medzi tolkymi produktami zorientovat, ked nema s nimi clovek skusenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
radino

|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: po květen 24, 2004 9:46 pm Předmět: |
|
|
Scitec Nutrition = the best quality  Měl jsem ho jednou, teď z ekonomických důvodů kupuju Aminostar, myslím, že je taky kvalitní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kukooo
|
Zaslal: po květen 24, 2004 10:32 pm Předmět: Diki |
|
|
Dakujem, ze ste mi napisali vase preferovane znacky.
Mozete mi please aj napisat, ktorym sa mam vyhnut. Cize ktore maju slabu kvalitu a ziadne ucinky? Co som tak pokukal forum, tak BOLID zevraj nie je nic moc. *16* Su este aj ine znacky (firmy)?
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: út květen 25, 2004 7:16 am Předmět: |
|
|
bolid mi funguje stejne jako weider *16* _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
badboy

|
Zaslal: út květen 25, 2004 7:54 am Předmět: Re: Diki |
|
|
| Kukooo napsal: | Dakujem, ze ste mi napisali vase preferovane znacky.
Mozete mi please aj napisat, ktorym sa mam vyhnut. Cize ktore maju slabu kvalitu a ziadne ucinky? Co som tak pokukal forum, tak BOLID zevraj nie je nic moc. *16* Su este aj ine znacky (firmy)? |
Mel jsem drive Bolid a nyni pouzivam tak 1 az 2x do roka Aminostar - neda se to vubec srovnavat. Zadne problemy jsem po Bolidu nemel, ale taky mi nic nedal. Po Aminostaru pribiram.
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: pá květen 28, 2004 12:21 pm Předmět: |
|
|
Od yacatku pouzivam Aminostar a jsem spokojeny, takze asi nebudu menit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: pá květen 28, 2004 12:42 pm Předmět: |
|
|
každopádně, než sáhnete po nutrendu (dle vlastních zkušeností: hůř se rozpouští, je to spíš než prášek tak forma něco jako jemnej písek....., když jsem tu kilovku dodělával, začínal smrdět - znehodnocovat se)
na druhou stranu jsem měl ještě Aminostar a byl jsem naprosto spokojen, jemnej prášek, rozpustnost lepší i když jsem to pak začal dávat rovnou do huby a zapíjet, nesmrděl,.... prostě je lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: pá květen 28, 2004 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Bucci napsal: | každopádně, než sáhnete po nutrendu (dle vlastních zkušeností: hůř se rozpouští, je to spíš než prášek tak forma něco jako jemnej písek....., když jsem tu kilovku dodělával, začínal smrdět - znehodnocovat se)
na druhou stranu jsem měl ještě Aminostar a byl jsem naprosto spokojen, jemnej prášek, rozpustnost lepší i když jsem to pak začal dávat rovnou do huby a zapíjet, nesmrděl,.... prostě je lepší |
Jednou jsem si to nasypal rovnou do pusy a byl to maras. Radeji to sypu do piti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|