|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak se stravujete? |
| Co 1 hodinu |
|
0% |
[ 0 ] |
| Co 1 a půl hodinu |
|
0% |
[ 0 ] |
| Co 2 hodiny |
|
21% |
[ 10 ] |
| Co 2 a půl hodiny |
|
17% |
[ 8 ] |
| Co 3 hodiny |
|
43% |
[ 20 ] |
| Více než co 3 hodiny |
|
17% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 46 |
|
| Autor |
Zpráva |
DymatizeBoy

|
Zaslal: so květen 23, 2009 6:20 am Předmět: Jídlo co 2 hodiny |
|
|
Zdravím, co si myslíte o jezení co 2 hodiny? Myslím, jako v kuse, takže v 0:00, 2:00, 4:00, 6:00, 8:00, 10:00 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00, 22:00 a pořád takto dokola. Takhle podobně to dělal Jay Cutler, tak jsem se inspiroval :-) Naspím zhruba 8 hodin mezi jídly, takže by v tomhle nemusel být problém. Spíš mě zajímá, jestli je to vhodné takhle kouskovat spánek místo klasického spánku 8 hodin vkuse. Jde mi o to vyzkoušet něco jiného než jsem jel doposud a tohle mi přijde jako fajn změna. Jídla budou v menších porcích, takže žádné že 200g rýře na 1 porci, ale třeba jen 80g rýže. Tohle mi taky připadá lepší, jíst malé porce častěji než velké porce třeba co 3 hodiny. Lépe funguje rávení. Zajímá mě tedy Váš názor na tento styl, případně osobní zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
koky007

|
Zaslal: so květen 23, 2009 6:25 am Předmět: |
|
|
Já osobně jim každé dvě hodiny,ale samozřejmě začnu až vstanu a končím až usnu:-)...jinak spim těch 8-9 hodin a to nejim,pokud se náhodou nevzbudim:-P...Tělo si přece taky musí odpočinout hele když přes den do něja láduješ co se dá..Jinak Jay Cutler to je úúplně něco jinýho hele..
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: so květen 23, 2009 6:37 am Předmět: |
|
|
| koky007 napsal: | | Já osobně jim každé dvě hodiny,ale samozřejmě začnu až vstanu a končím až usnu:-)...jinak spim těch 8-9 hodin a to nejim,pokud se náhodou nevzbudim:-P...Tělo si přece taky musí odpočinout hele když přes den do něja láduješ co se dá..Jinak Jay Cutler to je úúplně něco jinýho hele.. |
Jsem si vědom toho, že Jay je schpen trávit úplně jinak při tom množství svalů a množství AS, ale hodně mne to inspirovalo. Každopádně to zkusím třeba jen měsíc a pak podle toho, jestli to zafunguje nebo ne, tak se vrátím ke klasice, což bylo jídlo co 2 a půl hodiny a spánek zhruba těch 7-8 hodin vkuse bez jídla. Myslím, že jako změna to nemusí být špatné. Jen tak pro zkoušku. _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: so květen 23, 2009 6:40 am Předmět: |
|
|
Nevím jestli to takhle vydrží tělo,neboť to potřebuje odpočívat aby rostlo atd..a to nejlépe ve spánku aspoň 7 hodin a pokud ty pojedeš v kuse tak tělo nebdue odpočatý,budeš dost vyřízen a pochybuju že jak tělo bdue vyčerpaný bdueš ještě jíst..
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: so květen 23, 2009 7:24 am Předmět: |
|
|
| koky007 napsal: | | Nevím jestli to takhle vydrží tělo,neboť to potřebuje odpočívat aby rostlo atd..a to nejlépe ve spánku aspoň 7 hodin a pokud ty pojedeš v kuse tak tělo nebdue odpočatý,budeš dost vyřízen a pochybuju že jak tělo bdue vyčerpaný bdueš ještě jíst.. |
8 hodin naspím, ale rozkouskovaně. Jako mezi jídly, ale dohromady to 8 hodin hodí. Jenže pokud asi spánek není dlouhý a je neustále přerušovaný, tak to nebude dobrý no. Ale jak říkám, jen třeba měsíc to vyzkouším a uvidím. Ono kulturistika je dost o zkoušení, tak třeba tohle bude fungovat a mě více vyhovovat. Každý je jiný a na každého působí něco jiného a za zkoušku to určitě stojí si myslím. Pokud to tělo nebude zvládat, tak ho trápit nebudu _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so květen 23, 2009 8:15 am Předmět: |
|
|
kdyz pominu tu hovadinu rozkouskovat si spanek na nekolik casti :o) myslis, ze tvoje travici soustava nepotrebuje nekdy odpocivat? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: so květen 23, 2009 8:29 am Předmět: |
|
|
Proč to tak tedy Jay dělal? Jak je možné, že mu to problém nedělalo? Také je to konec konců člověk a ne nadpřirozená bytost. Určitě netvrdím nic takového, že rozkouskovat spánek je lepší, ale je to prostě taková změna. Uvidím co to udělá a také myslím, že z toho budu vyčerpaný a nedá se tak žít. _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so květen 23, 2009 8:32 am Předmět: |
|
|
a jak vis prosimte, ze to tak Jay delal?
kdyz Jay skoci z mostu, tak hned skocis taky? :o) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: so květen 23, 2009 8:36 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | a jak vis prosimte, ze to tak Jay delal?
kdyz Jay skoci z mostu, tak hned skocis taky? :o) |
Měl jsem kdysi video s ním a vše to tam bylo takhle ukázáno. S tím mostem to je trošku jiné nemyslíš? _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so květen 23, 2009 8:41 am Předmět: |
|
|
- jak velky porce jis?
- jaky jidla po sobe kombinujes?
- kam do toho vecpes trenink?
- kolik kg vazis, ze potrebujes jist tak casto?
- nespat vkuse je totalni picovina
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so květen 23, 2009 8:44 am Předmět: |
|
|
ne princip je uplne stejnej :o)
takze jeste jednou se te zeptam - kdy ma travici soustava odpocivat, kdyz ji ani ve spanku nenechas vydechnout? jak myslis, ze budes odpocatej po tydnu tohohle genialniho systemu? _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: so květen 23, 2009 8:46 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | - jak velky porce jis?
- jaky jidla po sobe kombinujes?
- kam do toho vecpes trenink?
- kolik kg vazis, ze potrebujes jist tak casto?
- nespat vkuse je totalni picovina |
Hele ted mám těsně před závody, takže v tuto chvíli tohle neplatí, ale chci zkusit změnu potom. Váhu bych také nerozebíral, protože nějaké 3 dny po závodech už bude okolo 10kg zase nahoru. Konzumoval bych samozřejmě malé porce což znamená například 80g rýže + 150g maso a podobně. Žádný extra pestrý jídelníček bych nevolil, protože jídlo má být jednotvárné co se týče kulturistiky. Takže klasika. Rýže, brambory, těstoviny, pečivo celozrné, maso, vejce tvaroh, vločky atd. Taková ta klasika. Nic extra _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: so květen 23, 2009 8:47 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | ne princip je uplne stejnej :o)
takze jeste jednou se te zeptam - kdy ma travici soustava odpocivat, kdyz ji ani ve spanku nenechas vydechnout? jak myslis, ze budes odpocatej po tydnu tohohle genialniho systemu? |
To právě netuším a proto to chci vyzkoušet. Dokud se tohle nevyzkouší, tak mi teorie asi nebude nic platná. Teorie je malá část. Kulturistika je o zkoušení, o tom co na koho funguje. Tys to tedy předpokládám zkoušel. Jak jsi tedy na to reagoval? Špatně? _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so květen 23, 2009 8:49 am Předmět: |
|
|
je to nesmysl :) ale pokud si to musis nejdriv vyzkouset abys to zjistil, tak je to samozrejme tvoje volba _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|