Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2009 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
:D přiště se budu muset schovat aby se nakonec neukázalo že sem to mrvil. Ale co:) kdyby jo tak mě aspoň opravíš. Za ten rambajs se omlovám

Na to kasli, tam lidi delaji mnohem horsi veci, treba za sebou nechavaji potopu, jak se strasne poti , prskaji na zrcadlo, kdyz vesluji na trenazeru , prasi cinky od magnezia, diky cemuz maji ostatni navstevnici fitka bile stopy na obleceni (ze Pomane ) a nebo jini u cviceni strasne rvou atd.... to mlaceni cinky u mrtvoly je celkem normalni, pokud ti to tak vyhovuje, tak to delej, ona je to i takova urcita psychicka podpora a nekomu to muze pomoct....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ernandes

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.5.2009 Treninkový den: 4

VOLNO

Pozn. Trenink něco přes 120min Vale tuda. Celkem paráda až na to že mi to vůbec nešlo a vyhrál sem jenom jeden sparing a zpotil sem se jak prase. No a už teď cítim pohmožděný zápěstí a celkme brutálně namoženej krk takže zítra ráno se uvidí jak na tom budu a kdyžtak upravim program.
Ernandes

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2009 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.5.2009 Treninkový den: 5

Dřep: 8x20, 8x50, 8x80, 8x90, 8x90, 8x90
Zakopávání: 8x40, 8x55, 8x55, 8x55, 8x55
Biceps s VČ: 8x26, 8x26, 8x36, 8x36, 8x36, 8x36
Kliky na bradlech: 8x, 8x +5kg, 8x +5kg, 8x +5kg, 8x +5kg
Výpony v sedě: 8x20, 8x37, 8x37,8x37,8x37

Pullover: 20x20, 20x20, 20x20, 20x20,
Břicho na šikmé lavici: 5x22

Váha po tréninku: 83kg

Pozn: Po včerejšu sem dost vyřízenej takže sem přemýšlel stly má cenu abych chodil, nakonec sem šel a celkem to šlo. U dřepu mě při předposlední serii nepříjemně píchlo (ikdyž sem měl opasek) v zádech a projelo to od spodu až nahorů. Tak sem to pak cítil celí cvičení a ještě teď, tak snad to bude dobrý. Zakopávání bylo celkem na krev navíc u toho byli dost cítit tý záda ale jinak to šlo. Biceps byl porod jako vždycky , kliky šli překvapivě snadno. Pullover sem jel s o dost menší váhou než normálně protože u toho pobolívalo zápěstí ze včera.
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2009 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.5.2009 Treninkový den: 6

Tlaky s JČ hlavou nahoru: 8x15, 8x25, 8x30, 8x30, 8x30, 8x30
Přítahy VČ v předklonu: 8x20, 8x40, 8x60, 8x70, 8x70, 8x70, 8x70
Shyby široký úchop: 8x, 8x +5kg, 8x +5kg, 8x +5kg, 8x +5kg
Military press: 8x20, 8x30, 8x 40, 8x 42, 8x 42, 8x 42
Rozpažky v předklonu: 8x12, 8x12, 8x12, 8x12

Ramena rotor (pacvik): 10x5, 10x5, 10x5
Břicho ala Navy Seal: 2x

Váha po tréninku: 84kg

Pozn: Tlaky byli celkem porod, ale nejhorší na nich bylo si je sám zvedat. Přítahy sem odkoukal od Pomana , takže doufám že je dělal dobře . U rozpažek sem vzdechal jak nevím co. A břicho na závěr celkem mňamka, ale bál sem se abych to nepřetáhl tak sem jel jen málo. Jinak sem moc rád že sem si podal ruku s takovým chlapákem (oteklým )jako je Draper a že mi kladl dostatečně na srdce že si mě pamatovat nebude
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2009 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jinak sem moc rád že sem si podal ruku s takovým chlapákem (oteklým )jako je Draper a že mi kladl dostatečně na srdce že si mě pamatovat nebude

Neboj tak 2-3x se ke me prihlas a ja si te zapomatuju, dokonce si uz pomatuju tve jmeno, jen nick mne jeste dela problemy

PS: uz odtikam, tak zadnej oteklej Draper
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2009 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.5.2009 Treninkový den: 7

VOLNO

Pozn. 120min MMA, trošku lehčí tempo. Solidně sem si rozkopal pravou nohu.Jinak paráda protažení a všechno:)
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2009 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.5.2009 Treninkový den: 8

Leg press: 8x40, 8x90, 8x120, 8x120, 8x120, 8x120
Vzpřimování: 10x, 10x, 10x, 10x
Biceps JČ: 8x7, 8x15, 8x20, 8x20, 8x20, 8x20
Francouský tlak: 8x6, 8x16, 8x 26, 8x26, 8x26, 8x26
Lýtka: 8x20, 8x30, 8x37, 8x37, 8x37

Zápěstí podhmat: 10x6, 10x26, 10x26, 10x26
Zápěstí nadhmat: 10x7, 10x7, 10x7
Břicho ala Navy Seal: 3x

Váha po tréninku: 84kg

Pozn: Pořád cítim ty záda a tak sem se jim rozhodl nepřitěžovat takže sem místo dřepu jel leg press, ten šel relativně v pohodě (ale prostě na dřep to nemá). Místo good morning sem jel takovej ten hybrid cvik na vzpřimovače (dělalo se mi z něj špatně jak na kolotočích). Biceps byl hodně solidní protže mi nějakej "Ůjo" vzal JČ co sem potřeboval tak sem si vzal těžší a byl to nářez.Technika stála asi za starou .... ale jinak super.
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2009 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Legpress je mnohdy vetsi "zadokurvic" nez drep A ten cvik myslis asi hyperextenzi
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2009 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt se u něj daj oddělat záda? Ja sem s tím dnes byl velice spokojenej.
Když jedu dřep a už nemůžu tak to hodně berou záda. Tak sem zkusil tady ten stroj a řekl bych, že sem to měl příjemě pod kontrolou, že to braly všechno nohy a záda si odpočinuly.

K tomu cviku popravdě nemám vůbec ponětí jak se tomu říká .

Edit: tak sem to hodil do googlu a máš pravdu je to to hypercosi
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2009 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo zada a taky kolena
Ty zada se daji slusne dojebat, pokud odlepujes prdel od podlozky, coz te pri velkych vahach nekdy nuti.

Jinak legpress je dobrej cvik a pokud ho jedes dobre a nemas nejake problemy s koleny, tak se neni ceho bat.
Ernandes

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.5.2009 Treninkový den: 9

Bench press: 8x50, 8x75, 8x80, 8x80, 8x85
Mrtví tah: 8x20, 8x50, 8x80, 8x90, 8x90, 8x90, 8x90
Shyby podhmatem:8x, 8x 2,5kg, 8x 5kg, 8x 5kg,8x 5kg,8x 5kg
Přítahy činky k bradě: 8x20, 8x30, 8x40, 8x40, 8x40, 8x40
Rozpažky v předklonu: 8x10, 8x10, 8x10, 8x10

Břicho na šikmé lavici: 4x20
Břicho bok: 20x, 20x +10kg, 20x +10kg
Břicho "otočný hnízdo": 20x20, 18x35, 16x35, 16x30

Váha po tréninku: 83,5kg

Pozn: Bench super akorat v posledni serii poslední opakování byla výpomoc.Mrtvola byla uplně úžasná, jel sem ji s nižší váhou a s utaženým opaskem protože sem měl strach o záda který bolely. Dával sem si pozor na techniku. Jak mě ty záda před mrtvolou bolely tak po ní uplně v pohodě, skoro nic sem necítil . Nevím asi tím tlakem v celým těle nebo nevim čím ale prostě po mrtvole jak kdyby byly ty záda vyměněný za nový . Shyby šli jak po másle ale je fakt že sem je dělal hodně dinamicky.Na rozpažky sem si vzal malou váhu, ale nechtělo se mi čekat až se uvolní větší. Na břicho sem tentokrát zkoušel opravdu všechno možný a to "hnízdo" mě opravdu zaujalo. A navíc sem k němu učinil zjistění: ať si za něj sedne kdokoliv, byť třeba ten největší krutor tak vypadaj všichni co na tom cvičí jak trotlové .Jediný co mě sere je moje váha. Dřív se to pohupovalo mezi 84-85a teď to snad vypadá, že padám na 83kg a to se snažím jíst dobře a ještě se vážím s botama. Safra, čím víc chci 90kg tím míň vážím

edit: Pozn. k mrtvole: vůbec sem s tím nebouchal abych nerušil ostatní návštěvníky "Modré ústřice"

Naposledy upravil Ernandes dne čt květen 28, 2009 9:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Ernandes

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám co dělat tak sem se rozhodl sem dát můj dnešní jídelníček. Bohužel je to pořád ještě hrůza hrůzoucí, ale snažím se to dát pomalu do pořádku. Můj dřívější příjem bílkovin byl hrůzostrašných 30-40g denně. Vlastně se teď divím jako že mi narostly aspoň ty nějaký svaly co mám:)

takže dnesa jídelníček:

snídaně (11:45 ): 100g muslli, 100ml mléka, jogurt, jablko, pár třešní
po tréninku (15:30): DM tyčinka, jablko
o chvíli později (16:00): 350ml mléka, 100g kuřec. masa, 3vajíčka, 1rohlík
o chvíli později (17:30)2: kousek melounu
Večeře 1 (21:45): 200g cottage sýr, patka chleba
Večeře 2 (22:45): 250g odtučněný tvaroh

Celkovej příjem bílkovin pro dneček je cca 120g....Nj je to tragedie ale oproti dřívějšu je to trojnásobek a snažím se to co nejvíc vylepšovat.
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vylepsovat tam urcite co je :) Urcite ti tam chybi kvalitni sacharidy a ta jidla jako meloun atd to je sice hezky, ale rozhodne bych to nebral jako pevne jidlo..
Ty jsi tak nejak vsestranny sportovec, takze zrejme nechces moc pribirat na vaze ?? Jak se ti s timto jidelnickem, i kdyz chapu ze ho nemas kazdy den stejny, za posledni dobu zmenila vaha?
Ernandes

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jéé:) Drape ty mě sem chodíš hlídat? To seš hodnej.

Popravdě bych chtěl přibrat, můj sen je někde kolem 95kg.
Váha za těch 10dní klesla o 1-1,5kg dolů: (

Váhu bych opradu potřeboval zvětšit, snažím se o ultimátní zápasy a to dělaj samý velcí kluci jak seš ty. Připadám si tam jak paratko:).
Takže asi tak.
Kvalitní sachary? To zase musí bejt nějakej gainer nebo tak?: (
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chces pribrat, musis zapracovat na jidelnicku, predevsim mit nekolik pevnych jidel denne a co nestihnes, tak doplnit proteiny pripadne gainery (nebo treba protein s ovocem, proteinove tycinky a podobne "rychlovky") a celkove to asi bude chtit zvysit prijem energie. Zkus tam zaradit ryzi, ovesne vlocky, racia, celozrnne pecivo, testoviny atd....

To ze ses paratko mas pravdu (to ber jako hecung k tomu jit se poradne nazrat ) , ale zase jsem koukal, jakou mas u nekterych cviku silu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: