|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
bench
4x8..110
1x7..110
incline jc 4x8
kladky 4x10
scott 4x8
velka cinka 4x6
jednorucky 4x8
kolo 15 minut
dneska se mne poprve v zivote stala takova vec. puvodne byl bench v planu 5x8 se 110kg, 4 prvni serie byly jak hovno, v posledni sem udelal 7 opakovani a to posledni sem myslel ze trochu odrazim a s prdeli ve vzduchu to dotlacim, jenze hovno, nikde nikdo tak sem to spustil na kozy potom na pupek potom na klin, a polozil ji na zem  udelal sem to strasne rychle a elegantne takze to bylo v poradku  nastesti mam tak tvrdy a vysekany bricho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
headlong23

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
4x8,8,8,7 x 110? mas silu kamo ked to chodis bez niekoho za sebou
ale chcel by som ta vidiet ako to rolujes :) _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
nejhorsi bylo si sednout se 110 kilama na hrudniku, potom musis davat pozor na mista kde to muze nejvic boli a pak je to v klidu:D
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
A jak si to dostal přes břicho.Do kopce se to špatně tlačí ne?
Ale taky se mi to už jednou stalo.Ale přece nebudem volat o pomoc.Ještě by to někdo viděl _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
To je uplne primintivni vec, to se mne stalo uz nekolikrat, jednou i myslim se 120kg a naprosto bez problemu a kontrolovane jsem premistil cinku na zem (a jak pise Bazzy elegantne, takze si toho ani nikdo neviml :) ). Stalo se mne to i letos (s ortezou) u uzkeho benche podhmatem se 100kg a taky no problem a dokonce jsem to "frajersky"  rovnou hodil ze zeme zpet do stojanu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 3:09 pm Předmět: |
|
|
Tom.K.: R. Golem Richter v Bavarii, jednou jsme tam byli s windem, který se s ním střídal se 180 kg, Golem 5té opáčko nevytlačil, hodil to na zem a chtěl to dát zpátky do stojanů  Se slovy, bylo to těžké na 80, jsem po chřipajzně, wind mu říká, ale to je 180, jo aha, jsem si říkal, chlapi  pak šel po mě na MT, nechal jsem mu tam 210 kg a zvedal to jednou rukou :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | nic z toho nedelam jenom sem to nikdy nemusel delat |
Vsechno jednou poprve Muzem to treba trenovat, priste prihodime na 130kg, co vytlacis, to vytlacis a az nebudes moct, tak si s tim pekne a elegantne sednes tak jako dnes a kdyz budes poradnej frajer, tak si s tim das rovnou v superserii i pritahy v predklonu a pak, aniz bys cinku pokladal, se s ni otocis a hodis ji rovnou zpatky do stojanu a cele znovu jeste 3x _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
A aby se s ní nemusel otáčet, tak udělá ještě salto, viď? :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 5:25 pm Předmět: |
|
|
tlaky pred hlavu 4x5..95 rozsah par cm od hrudniku
tlaky pred hlavu pomalu a tiše 4x10..40 max rozsah
upazovani 4x10
drepy 4x5...110
celni drepy 4x6..40
hakeny 3x10
lytka, trapezy
Prvni ramena protoze na nohach se porad nekdo motal...Chvalim Daymoona ze mel na mrvole moc moc kolecek se super technikou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | hovno vole rozsah byl krasnej i tak ver mi. |
hovno, krasnej rozsah mas jen kdyz jsem tam ja a ty vidis, jak te z trenazeru pozoruju, a tak se snazis, abych te pak v logu nebuzeroval jinak to ojebavas jak muzes (delam si prdel)
Kdy pujdes cvicit, nechce se mne psat PM, tak se ptam tady, kdyz uz pisu... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|