- neska z toho mám takový smíšený pocity... Záda sem dal jen zlehka, ale zase mi šly celkem dobře a bavilo mě to. U noh sem se málo rozcvičil a bylo to o ničem, ale u předkopávání se aspon dobře pumply.
To máš takhle nesmyslně rozhozené partie schválně?Nebo z něákého důvodu?
Jedu ted podle toho jak se mi chce a co mě momentálně nebolí Chtělo to změnu po všech těch rozpisech
Ale brzo s tím budu muset něco udělat, at je v tom trochu systém. Ted je to ale všelijaký, někdy cvičím doma, někdy v posilce a někdy mi to třeba ani časově nevyjde, proto radši nejedu nic napevno.
Shyby (nadhmat, naširoko)
8 * já
6 * já + 10 kg
6 * já + 10 kg
5 * já + 10 kg
4 * já + 10 kg
Přítahy JC v předklonu
3 * 10 * 28 kg
Přítahy spodní kladky
4 * 15 * 55 kg
- technika v poslední sérce ale už nebyla zrovna ukázková
Hyperextenze
3 * 15 * já
Kliky na bradlech
15 * já
20 * já
20 * já
14 * já
- dobrá změna, taková pumpárna :)
Stahování provazů - triceps
3 * 10 * 30 kg
- super, akorát sem chtěl dát břicho, ale radši to nechám na zítra. Před tréninkem sem sežral trochu víc chilli-česnekové omáčky a to nebyl dobrej nápad
Jo a ze včerejška mám pěkně rozm.daný nohy, tak su zvědavej jestli dneska zase půjdu na hakysáka, ale měl bych
Jn dlouho sem nic nedával. Můj příští cíl jsou palačinky s česnekovou pomazánkou , ještě sem ale nenašel odhodlání a navíc to není moc "kulturistická" strava. Česnek je ale zdravej, tak aspon něco...
Průběh :
55 shybů za 20 minut
115 shybů za 45 minut
132 shybů za 55 minut
Videa:
CELKEM 142 shybů (nadhmatem naširoko) za 60 minut Technika: z protažených ruk nahoru (brada nad hrazdu), zase dolů a dokola...
Ze začátku celkem pohoda zhruba do 75 shybů, pak sem musel ubrat na 4 shyby v sérii abych udržel techniku, no a ke konci sem to musel dát už je po 2 shybech...
Pauzy většinou 75 - 90 s , ke konci o něco mín...
+
břicho
3 sérky
Plank
50 sekund, 50 s, 30 s
doufám, že se zítra zvednu z postele - na ráno jsou plánovaný nohy + ramena.
Ale byla to parádička, časem třeba zvopakuju, když mě zase chytne nálada zablbnout.
Mám aji videa z jednotlivých "checkpointů", tak je sem pak hodím, aby jste zhruba viděli tu techniku.... (snad je o to vůbec zájem)
_________________ Mám velký průhledný svaly !
Naposledy upravil BUFU dne út červen 23, 2009 12:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru