Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zatím má record 10-0 a všechno KO, TKO nebo sub. Na druhou stranu byl Andrei první fighter, který ho měl opravdu prověřit. Sám jsem moc zvědavý, jak dopadne měření sil s Overeemem (ke kterému s největší pravděpodobností dojde). Ale Rogers úplný haluzař zase nebude...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bazzy

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rozhovor se Spejblem

Douglas

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
ja nevim me to prijde jako takovyho stestni zacatecnika, ti co maji nejaky zkusenosti tak vyckavaji ale on se na tebe vrhne jak nejakej amater nekde v barove rvacce a nahodou sem mu tam nejaky 2,3 rany ujmou, treba mu krivdim nevim, ale nemam ho rad

Bazzmene, ze to rikas zrovna ty, dyt to je presny popis Thompsona, s tim rozdilem, ze jemu se ujme leda hovno..
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
DrLift

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Rogers naběhl a trefil se. Tohle se může stát každému.

Dobrej fighter by si tak snadno jako Arlowski v poslednich zapasech nabihat na ranu podle mne nemel....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bazzy

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry Douglasi stydim se a jako hlavni Jamesuv kouc na tom s nim zapracuju, myslel jsem to trochu jinak
Douglas

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
Sorry Douglasi stydim se a jako hlavni Jamesuv kouc na tom s nim zapracuju, myslel jsem to trochu jinak

No nevim, pri rekordu 10:0 to uz haluzar nebude. Ale to je jedno. Od te doby co jsem videl jak Datsik sundal Arlowskiho supermanem v nej nemam nejak duveru... Proste byl sice na spici v UFC, ale to HW tehdy stalo UFC za hovno. Od te doby se mu velke matche nedari - viz Fedor, nebo ted o vyzyvatele pro Overeema...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Bazzy

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale me sere kdyz sice ma rekord 10:0 ale co to bylo za srace ktery porazil ? (james nemel formu ) kdyby sel s overeemem nebo nedej boze s fedorem, mozna s mirem brockem nebo mozna s nogem nebo kongem tak ho ti chlapi zabijou

libi se mi to co rikal hutnik o neco vis ze je pro neho lepsi prohrat na body s nekym fakt dobrym nez vyhrat 10 zapasu s nekym bezvyznamnym, jako dobry 10 krat vyhral asi neco umi ale je to otazka casu kdy dostane strasne nabudku a uz to nebude takova pecka
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
To s tebou budu i klidně souhlasit. Já ale nechápu, kde jsem tady psal něco o nějaké světové špičce v souvislosti a Arlovskim?

V poslední době se mi tady stává, že mi tu furt někdo podsouvá něco, co jsem nikdy neřekl ... :-)

Že von ti tady nikdo nerozumí ....
Ne, myšleno bylo, že prohra nebyla u AA sice pravidlem, ale ani něčím zas tak neočekávaným .... jak se bohužel ukazuje, protože jinak je to sympaťák. Což do jisté míry koresponduje s tím, co napsal Lift.

A je UŽ úterý...takže si koukej dát do avataru Křemílka, třeba i s Vochomůrkou ....
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
ale me sere kdyz sice ma rekord 10:0 ale co to bylo za srace ktery porazil ? ( james nemel formu ) kdyby sel s overeemem nebo nedej boze s fedorem, mozna s mirem brockem nebo mozna s nogem nebo kongem tak ho ti chlapi zabijou

Svatá pravda .... ještě NIKDY
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: Asi tam půjde Mustafa, ještě je čas. Možná ale zkusím zlomit nepřízeň osudu s Crocopem! :-)
AHOLA

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dost sa tu spochybnuje Arlovski, neviem zhodnotit jeho sucasnu formu, od tej nestastnej prehry s Timom mu to nejak nejde, ale zas preboha je to chlap, co vytrieskal Zentsova, deklasoval Sylviu (v prvom zapase), knockol Buentella, porazil Werduma...
Nikdy neprehral na submission...a to je stand up jeho silna stranka. Holt ma slabsiu bradu, tak ma smolu. Ano, prehral s Datsikom, ale aj P. Aerts sa nechal knocknut od Abidiho...prehral s nim tusim dva krat:)
Kazdopadne stare legendy pomaly odchadzaju..nove tvare prichadzaju.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2009 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V sobotu bude Tim Silvia boxovat s Rayem Mercerem, celý event vypadá takto...

MAIN EVENT (BOXING)

* Ray Mercer (36-7-1) vs. Tim Sylvia (0-0)

MAIN CARD

* Rich Clementi (34-14) vs. Sasuke Zapata (17-1)
* Chris Davis (5-0) vs. Jeremy Horn (80-19-5)
* Joe Jordan (44-12-2) vs. Juan Zapata (17-0)
* Keith Johnson (5-2) vs. Nick Rossborough (11-10)
* John Salter (1-0) vs. Roberto Traven (6-3-1)
* Tony Godbold (3-2) vs. Josh Martin (6-2)
* Josh Barnes (4-3) vs. Brad Tidwell (2-1)
* Bryan Goldsby (10-4) vs. Joey Maimberga (5-2)
* Sean Hall (0-0) vs. Tuan Pham (1-0)

AMATEUR CARD

* Brandon Esch (n/a) vs. Justin Trawick (n/a)
* Keith Cunagin (5-3) vs. Robert Rodda (1-0)
* Adrian Miles (5-2) vs. Daniel Ritchie (6-1)
* Ron Mitchell (7-1) vs. Brandon Powell (2-0)
* Barry Clifford (11-5) vs. Matt Smart (5-1)

http://mmajunkie.com/news/15149/card-set-for-saturdays-adrenaline-mma-iii-boxing-headliner-features-tim-sylvia-vs-ray-mercer.mma
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2009 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Danka Biela mluví o Crocopově kontraktu na jeden zápas, zajímavé...
http://mmajunkie.com/news/15152/dana-white-on-cro-cops-one-fight-deal-for-ufc-99-ive-never-done-this-with-anybody-ever.mma

citace:
"When Mirko and I talked on the phone, the day that he said that he wanted to come back, let me tell you he was all fired up and basically saying, 'Listen, I got my surgery, I've been training, I want this, I want to come back, I want to win that title, and I want to take a run at it,'" said White, who estimated the deal was reached in just three days' time.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2009 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Silvia s Mercerem nakonec nebude boxovat, ale půjdou MMA. Už to začíná být pěkná komedie... :-)
http://mmajunkie.com/news/15167/ray-mercer-vs-tim-sylvia-boxing-bout-briefly-canceled-fight-back-on-as-mma-contest.mma
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2009 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: