dneska premisteni+pushpress 85kg..neni to samozrejme zadna super vaha, ale me to celkem potesilo (nejaka rezerva tam jeste byla, ale v technice je porad doste rezerva, takze neni kam spechat..)
Po téměř 3 týdením tréninkovém výpadku Zercher squat 1x190kg ( nylon opasek) . Technika hrůzná, ale lepší se to. Stále mě to ale táhne dost dopředu a taky postoj je zbytečně úzký.
wow toto udrzat na rukach...
ale jo, rozsir postoj, nebude ta to tak predklanat, resp nemalo by
(btw to ti nevadi ze s tym tuknes o stojany? mna to vie vzdy pekne nasrat )
wow toto udrzat na rukach...
ale jo, rozsir postoj, nebude ta to tak predklanat, resp nemalo by
(btw to ti nevadi ze s tym tuknes o stojany? mna to vie vzdy pekne nasrat )
Me taky, proto chodim vzdycky az za stojany, skoda kdybych drepoval jen na paralel, tak bych nemusel
Ve stojanu to jedu hlavně proto, že je to pro mě úplně nový cvik a v případě potřeby můžu činku pohodlně odložit, kdybych pod tím zůstal. Jinak dřepuju zásadně pod paralel, ale v případě zerchera mi v tom brání právě ten úzký postoj a lokty. Nicméně síly je ve stehnech dost, takže pokud natrénuju výrazně širší postoj, s hloubkou problém nebude. Co se předklánění týče tak tam to bude asi krapet horší, měřím cca 190cm a tak mám tendenci se předklánět i u klasického dřepu, ale i s tím se poperu.
premisteni 90kg
konecne jsem se o malou pid posunul ale ani me netesi tak ta vaha, bo ta pujde nahoru, jak ten pocit, konecne po roce co se toho nebojim.
bo predtim jsem to nadhodil, a mel jsem to daleko od tela tak sem pod to skocil, a mrte se prohnul v zadech, a nechutne mi tam prasklo ...
posledni mesic co sem se snazil o pyramidy konecne dnes co strach presel :-P opet paradni pocit a jistota
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru