|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so červen 13, 2009 5:16 pm Předmět: |
|
|
dneska drepy
20kg x 30 reps
60kg x 20 reps
80kg x 15 reps
100kg x 15 reps
120kg x 15 reps
140kg x 10 serii x 6 reps
100kg x5 serii x 15 reps zkusil sem neco na zpusob setnyho treningu ...Tech 5 serii se stovkou sem nemel v planu jet , ale po tech 140ti sem necejtil zadny napumpovani a to me neuspokojilo a musim rict , ze sem malem zdechl  , ale mam s toho obrovskou radost , protoze vsechno bez opasku a spodni zada se skoro neozvaly
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
setny
|
Zaslal: so červen 13, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
chvalim moc pekne
drepem k velikosti. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so červen 13, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | chvalim moc pekne | sem sel po tech drepech kolem obsluhy z baru a ona name - tam prsi? ja - ne proc ona- ze ste tak spocenej a to se na me celou dobu divala a vyrusovala tam kecanim s dalsima dřičema
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: so červen 13, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
clovek po kazde serii musi vypadat jako by byla jeho posledni _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so červen 13, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | clovek po kazde serii musi vypadat jako by byla jeho posledni | potreboval bych te ve fitku jako motivaci , je tezky se prekonavat , kdyz vidis jak tam kazdej sedi na stroji a keca a k tomu ti hraje pusiket dols
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: so červen 13, 2009 6:13 pm Předmět: |
|
|
nikoho nepotrebujes potrebujes si pamatovat jen tohle: Niet velkeho vykonu bez iste davky fanatizmu. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so červen 13, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | setny napsal: | clovek po kazde serii musi vypadat jako by byla jeho posledni | potreboval bych te ve fitku jako motivaci , je tezky se prekonavat , kdyz vidis jak tam kazdej sedi na stroji a keca a k tomu ti hraje pusiket dols |
Když k tomu hraje taková hudba, to je strašné. Snažíš se o intenzivní trénink a k tomu ti z rádia hraje : "Spomal, máš moc vysokou rychlost.".
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 10:28 am Předmět: |
|
|
tak si porid mp3 prehravac:) _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | dneska drepy
20kg x 30 reps
60kg x 20 reps
80kg x 15 reps
100kg x 15 reps
120kg x 15 reps
100kg x5 serii x 15 reps zkusil sem neco na zpusob setnyho treningu ...Tech 5 serii se stovkou sem nemel v planu jet , ale po tech 140ti sem necejtil zadny napumpovani a to me neuspokojilo a musim rict , ze sem malem zdechl , ale mam s toho obrovskou radost , protoze vsechno bez opasku a spodni zada se skoro neozvaly |
jak dlouho si to jel , je mi z toho zle jen to čtu. dlouho jsem si už žádnej crazy dřep trenink nedal. jeden čas jsem dával třeba 100x100 v seriích po 20-30reps. - největší problém je to asi udejchat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 11:05 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Sacharidacek napsal: | dneska drepy
20kg x 30 reps
60kg x 20 reps
80kg x 15 reps
100kg x 15 reps
120kg x 15 reps
100kg x5 serii x 15 reps zkusil sem neco na zpusob setnyho treningu ...Tech 5 serii se stovkou sem nemel v planu jet , ale po tech 140ti sem necejtil zadny napumpovani a to me neuspokojilo a musim rict , ze sem malem zdechl , ale mam s toho obrovskou radost , protoze vsechno bez opasku a spodni zada se skoro neozvaly |
jak dlouho si to jel , je mi z toho zle jen to čtu. dlouho jsem si už žádnej crazy dřep trenink nedal. jeden čas jsem dával třeba 100x100 v seriích po 20-30reps. - největší problém je to asi udejchat. | udychat to nebyl problem , protoze sem zvyklej jezdit vic opakovani 15/20 ... a trvalo mi to tak hodku a pul , pak jeste predkop , zakop v leze a ve stoje , supr
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so červen 20, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
Zařadil jsem do systému z důvodu prevence zranění zad břicho a po pár trénincích jsem to zatím dotáhl na 20 sedů-lehů s 22kg jednoručkou za krkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so červen 20, 2009 10:26 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Zařadil jsem do systému z důvodu prevence zranění zad břicho a po pár trénincích jsem to zatím dotáhl na 20 sedů-lehů s 22kg jednoručkou za krkem. |
Mno, jestli při tom sakra hodně nestrečuješ, tak tenhle cvik sám osobě tě dokáže v oblasti beder dokonale rozhodit. A pak je k průšvihu jen krůček...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so červen 20, 2009 10:31 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Zařadil jsem do systému z důvodu prevence zranění zad břicho a po pár trénincích jsem to zatím dotáhl na 20 sedů-lehů s 22kg jednoručkou za krkem. |
Mno, jestli při tom sakra hodně nestrečuješ, tak tenhle cvik sám osobě tě dokáže v oblasti beder dokonale rozhodit. A pak je k průšvihu jen krůček... |
Zařazuju to hned po mrtvém tahu nebo dřepu, nakonec břicho pořádně protáhnu a je to dělané celkem solidní technikou, žádné škubání.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so červen 20, 2009 10:43 pm Předmět: |
|
|
to Tygr:
Jde o to, že tímhle cvikem prvoplánově posiluješ (a zkracuješ) iliopsoasy, takže k potížím nedochází při samotném cvičení, ale postupně se může pánev dostat do nevýhodného postavení, což může překážet i v dobré technice u tahu (zadek má pak tendenci střílet nahoru) ale postupem doby může i způsobit nestabilitu beder. Třeba protahuješ dobře a já se pak omlouvám, ale je potřeba se především zaměřit na protahování iliopsoasů. Nicméně bych stejně tenhle cvik dával jen občas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|