|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Bazzy vypadal nasraně tak sem za nim já poseroutka radši nešel |
to jsem mu jednou rikal taky a sam priznal, ze budi dojem kyseleho ksichtu, ale ve skutecnosti je to hrozne hodnej,milej a vstricnej chlapec, co by ani mouse neublizil Ale ty ses ultra posera a bojis se kazdeho ( hlavne te pani na baru, ze? ), takze te chapu
| citace: | | Ani nevím proč mě napadlo že by se ještě mohl oběvit šílený veslař a ani ne o 10 vteřin později prošla dveřmi obrovská oteklá hrouda masa celá v černým jen ty blonďaty vlasy svítily. Sám óóó veliký Draper si to šinul na svůj snad už podepsaný stroj. Se všema sem se normálně rozloučil jenom Drap svíjící se v agónii jako obvikle jenom cosi naznačil grimasou a tak sem šel domů |
napadlo te to asi proto, ze bylo po 16 hodine a co touhle dobou muze jinyho delat "sileny veslar" nez jit veslovat Logicky ne?
jo a co bych te zdravil, zbytecne plytvani kyslikem
a to ze sem otekla hrouda mne priste rekni do oci a v pristim 10tileti budes rad, kdyz si sam bez pomoci budes schopnej zvednout kavovou lzicku na uroven pusy, aby ses mohl nakrmit rozmixovanou ovesnou kasi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
Drape však počkej  ja na tebe skočím až to budeš nejmíň čekat a zestřelim tě z veslice (čímž ti pokazím výsledek což bude pro tebe nejvetší trest) a pak uteču a zamču se na hajzlu  Už sem vyrovnán s tím že tam trávíš skoro celý dny a noci takže na tom hajzlu asi chvíli pobudu ale sem si jistej že ty si budeš muset taky odzkočit minimálně na veslici a já uteču
No Bazzy se tvářil jako by chtěl minimálně utrhnout/roztrhnout leg press, mašinu na předkopávání a asi i všechny ostatní stroje a zevšeho nejvíc veslovací trenažery  takže o té mouše bych pochyboval
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 6:46 pm Předmět: |
|
|
Bazzy je hodnej kluk. Jestli máš rád ujetej humor, tak to je výhoda a můžeš ho překvapit nějakým vtipným příběhem _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Bazzy je hodnej kluk. Jestli máš rád ujetej humor, tak to je výhoda a můžeš ho překvapit nějakým vtipným příběhem |
Ujetej humor? Tak to stačí když si před nej stoupnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
Teď bych měl psát seminárku do AJ, ale nějak na to není zóna tak se tomu chci za každou cenu vyhnout a namlouvám si že musím ještě něco udělat např napsat jídelníček:)Takže dneska sem stával pozdě a pujdu brzo spát takže toho moc nesním ale co.
12:30snídaně: 100g muslli, 15Og smetanový jogurt
13:20před cvičením: Rohlík s lžící medu, 4g hroznový cukr, 30g protein
17:00Po cvičení: 8g hroznový cukr, 30g protein
17:15Čekání na oběd: 2hrsti hrachu, 150ml lesních jahod, kedlubna
17:30Oběd: Pytlík rýže, 150-200g masová směs z kuřecího a vepřovýho
19:00Před večeře: 500ml jahodovýho koktejlu
21:00Večeře: 250g Tvaroh měkký odtučněný
to je asi všechno protže se chystám spát.
Jinak co se týče toho celozrnýho pečiva tak máš pravdu Drape nevím jestli je to celozrný ale splňuje to všechny moje představy o celozrným pečivu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | 13:20před cvičením: Rohlík s lžící medu, 4g hroznový cukr, 30g protein
|
setri si ten protein, ja uz ti novej kupovat nebudu
Jinak to s temi 8g cukru po treninku ma byt vtip? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | 13:20před cvičením: Rohlík s lžící medu, 4g hroznový cukr, 30g protein
|
setri si ten protein, ja uz ti novej kupovat nebudu
Jinak to s temi 8g cukru po treninku ma byt vtip? |
Vubec ne .Proč? Já mam takovou tubičku hroznovýho cukru. (šak všichni ví jak vypadaj) no a ta má 44g a je jich tam jedenáct a já na ně měl po trenále hroznou chuť tak sem dva zblajzl. Je něco špatně? nebo co se děje? nebo je to tak zanedbatelný že to nemám psát?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
Chces pribrat, tak bych daval tech cukru do PTN (pro tebe to radeji jeste napisu slovy POTRENINKOVY NAPOJ  ) urcite vic. Ja jsem drive bezne daval 100g a to jsem mel polovicni treninky nez dnes, dnes davam po anaerobnim (pro tebe: tim s cinkama  ) 50g a po aerobnim (pro tebe: veslo drive rotoped atd...  ) nedavam zadne, i kdyz bych mozna mel...ale to je fuk. Kazdopadne ty bys mel tech 30-50 (v zavislosti na narocnosti treninku) davat. Kup si v lekarne kilo glukopuru (cca 90kc), pripadne si sezen maltodextrin (v lekarne uz ho bohuzel nesezenes, ale jde to objenat tady v shopu nebo v jinem a nebo si to kup v obchode v Brne na Purkynovy ulici nebo kde to je ( 4Fitness)- tady to mas jeste mnohem levnejsi) a oboje muzes michat, k tomu ten protein a mas nejlepsi PTN. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
Upřímě děkuju za vysvětlivky:) bez nich bych na to vživotě nepřišel:) To mam zase žrát další krabičku něčeho? Mě z toho je..ne  Achjoo.
Já se z toho zblázním
Drape? Nechceš mi tu Maltu koupit  ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 15, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
15.6.2009 Treninkový den: 30
Shyby nadhmatem na uzko: 8x, 8x, 8x, 8x
Francouzky tlak: 8x16, 8x21, 8x26, 8x26, 8x26, 8x26
Military press: 8x30, 8x40, 8x45, 8x45, 8x45, 8x45
Skotova lavka EZ nadhmat: 8x26, 8x26, 8x26, 8x26
Zapěsti podhmat: 20x16, 16x21, 16x21, 16x21
Váha po tréninku: Nevim
Pozn: Dopňkový tréninkový den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 16, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
16.6.2009 Treninkový den: 31
Bench press: 10x20, 8x50, 5x80, 3x87, 3x85, 5x80, 5x80, 5x80, 5x80
Drep: 8x20, 5x50, 5x80, 5x100, 5x100, 5x100, 5x100, 5x100
Mrtvý tah: 8x20, 8x50, 5x80, 5x100, 5x100, 5x100, 5x100, 5x100
Výpony v sedě: 8x25, 8x30, 8x35, 8x35, 8x37, 8x37
Zapěsti podhmat: 40x16, 30x16, 30x16
Zápěstí nadhmat: 20x16, 20x16, 20x16,
Břicho stroj zkracovačky: 20x40, 16x55, 16x55, 16x55, 16x55
Váha po tréninku: 85,2
Pozn: Dneska masakr jak prase. Už včera sem věděl že nepůjdu studovat tak sem já ču..k vykecával do noci s ženskejma  a šel sem pozdě spat. Ráno vstanu a cítil sem se v pohodě tak si říkam že je super jít místo studia cvičit a že to bude určitě super. Příjdu du fitka rozcvičím se udělám první sérky na benči a říkam si že si tam dám 87kg protože s tou 90 sem to minule přehnal tak abych dneska udělal plynule to 87.... Hm....Jo.....Ehm....leda velký hovno s přehazovačkou ..87sem zvedl třikrát a málem sem pod tím zůstal tak si říkam že dám 85kg a odcvičím to....Jasne, to určitě  udělal sem to zase třikrát a málem sem zdechl. Nasranej jak málo kdy sem tam dal 80 a odcvičil to s tím, přičemž sem si připadal jako kdybych zvedal traktor a ne posran..ch 80kg. Naprosto znechucen, nasrán sám na sebe sem šel na dřep dal sem tam 100kg a odcvičil. To samý potom na MT. Jestli to takhle půjde dál brzo budu cvičit jenom s osama  Jediný co bylo super bylo břicho, ten stroj mi fakt sedl ale protože sem pi..a tak nevím z jakýho důvodu sem ještě z břichem nepokračoval a šel sem do šatny. Tam to zabil nějakej týpek kterej zbytek svího pití na cvičení vylil do koše (místo do umyvadla) tak sem jen nechápavě zakroutil hlavou dal si sprchu a šel už radši domů. Na ulici sem potkal myslím všem brňákům dobře známího přičmoudlýho čur..a s plechovkou ředidla v ruce sedícího na zemi s pěnou u huby držkujícího na kteroukoliv slečnu, paní co kolem prošla. Na chvíli sem zauvažoval jestli mu na fleku nemám ukopnout hlavu ale pak sem si to rozmyslel protže bych si zasral boty a šel sem domů doufajíc že už ten zkur...j den nebude pokračovat dalšíma de...vinama.
Shrnutí=
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 16, 2009 5:30 pm Předmět: |
|
|
Simte zase to nedramatizuj a nehrej si tu na drsnaka  A mozna tomu chybelo jen to, ze tam nebyl tvuj oblibenej veslar a zaroven velky vzor _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 16, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Simte zase to nedramatizuj a nehrej si tu na drsnaka A mozna tomu chybelo jen to, ze tam nebyl tvuj oblibenej veslar a zaroven velky vzor |
Drape ja tě nesnášim Z 90kg na 80 je víc jak 10% Divíš se že sem nasranej? nebyl bys kdybys místo 7000m na veslu dal pod 6300? hm..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 16, 2009 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | | Draper napsal: | Simte zase to nedramatizuj a nehrej si tu na drsnaka A mozna tomu chybelo jen to, ze tam nebyl tvuj oblibenej veslar a zaroven velky vzor |
Drape ja tě nesnášim Z 90kg na 80 je víc jak 10% Divíš se že sem nasranej? nebyl bys kdybys místo 7000m na veslu dal pod 6300? hm.. |
No pokud to cviceni clovek zere tak jako ja, tak bych nasranej byl a jelikoz koukam, ze se z tebe stava taky zavislak, tak verim, ze to nasere. A ja bych na veslu 6300 uz nikdy nedal, to by me ma vnitrni ja nedovolilo
btw nekdy si spolu zacvicime, ok? myslim jako normal trenink ne ze ja budu na veslu :)
edit: jo a taky nezapomen, ze tam jsou ruzne tezky osy, trebas mel tu tezkou a pak jsou tam 15kg kotouce, takove tmavsi, ktere vazi o neco vic nez 15kg.... a nebo jsi proste nemel den, to se stava _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 16, 2009 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ernandes napsal: | | Draper napsal: | Simte zase to nedramatizuj a nehrej si tu na drsnaka A mozna tomu chybelo jen to, ze tam nebyl tvuj oblibenej veslar a zaroven velky vzor |
Drape ja tě nesnášim Z 90kg na 80 je víc jak 10% Divíš se že sem nasranej? nebyl bys kdybys místo 7000m na veslu dal pod 6300? hm.. |
No pokud to cviceni clovek zere tak jako ja, tak bych nasranej byl a jelikoz koukam, ze se z tebe stava taky zavislak, tak verim, ze to nasere. A ja bych na veslu 6300 uz nikdy nedal, to by me ma vnitrni ja nedovolilo
btw nekdy si spolu zacvicime, ok? myslim jako normal trenink ne ze ja budu na veslu :)
edit: jo a taky nezapomen, ze tam jsou ruzne tezky osy, trebas mel tu tezkou a pak jsou tam 15kg kotouce, takove tmavsi, ktere vazi o neco vic nez 15kg.... a nebo jsi proste nemel den, to se stava |
To by bylo super:). O osách vím jedna je o dost těžší ale tu sem neměl a na tu 15ku kotouč sem narazil na dřepu a je to celkem poznat...Jinak nevím jestly sem závislák, ale o něco se snažím a kdyš se pak výkonově na tréninku posuneš na něčem o půl roku zpátky tak to nasere: (...snad sem jen neměl den. Jinak z tebou je to těžký. Já vzornej študák chodím dopoledne do školy a cvičit du až po, jenže to ty už máš aerobku.
Njn na celebrity se musí čekat:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|