herbalife?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - herbalife?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> herbalife?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
NimF

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 4:27 pm    Předmět: herbalife? Odpovědět s citátem

Zdravím,

chci se zeptat zda-li máte zkušenosti s produkty herbalife a jaké?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám zkušenost s produkty resp. agenty Amway
Je to to samý, tzn. fuck off :)
QAceJack

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč? Máš odůvodnění? Já bych to docela zkusil, ale nevim no, proč říkáš že fuck off? :D
Bosorka

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já konzumuji jednou denně na svačinu jejich koktejl jako náhradu jidla. Chutná to dobře a má to i nějaký bílkoviny. Bohužel nemohu posoudit zda se potom hubne, protože mimo to jím i jiná jídla.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
IluvSunshine

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to sekta. Znal sem par lidi co to prodavali a uz jen kvuli nim bych si to nikdy nekoupil :P
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
QAceJack

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to jo, jsou to divný lidi, ale přeci jenom si řikám, že jsou to velký a bohatý firmy, a nemůžou, za kretény, co to prodávaj, snad nám to někdo objasní. :)
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

QAceJack napsal:
No to jo, jsou to divný lidi, ale přeci jenom si řikám, že jsou to velký a bohatý firmy, a nemůžou, za kretény, co to prodávaj, snad nám to někdo objasní. :)

JJ firma nemuze za svoje obchodniky

ono uz ty jejich kecy, jak svoje vyrobky varabi ze surovin vypestovanych div ne na mesici jsou usmevny

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Bosorka

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuji se obrátit sem na Jirku: http://lide.ronnie.cz/jirka-cros

Někdo si to chválí a jiní nadávaj. Záleží kdo jak se k tomu postaví. Možnost prodeje už je druhá věc.
NimF

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jen vím že je to podobná sekta jako avon a jim podobně fungující firmy a jejich výrobky jsou šíleně předražení ... doufám že zde najdu názor i nějakého výživového odborníka směrem k účinnosti jejich produktů. Konkrétně jejich Formula 1 řady
C51

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Formule 1 - vanilka

Náhrada jídla s vysokým obsahem sojového proteinu. Poskytuje veškerou potřebnou výživu a přitom obsahuje minimální množství kalorií. Je to nový efektivní koncept pro regulaci váhy, vytvořený na základě vědeckých poznatků a objevů v oblasti výživy a nabízející individuální řešení podle potřeb každého jednotlivého zákazníka.

Složení
Izolát sojové bílkoviny, fruktóza, kakaový prášek, lecitin (emulgátor), sojový olej, zahušťovadla (guma guar, karagenan, xanthan, citrusový pektin), ovesná vláknina, prášková celulósa, kukuřičné otruby, citronan vápenatý, fruktooligosacharidy, mléčná bilkovina, prostispékavá látka (oxid křemičitý), dextróza, tekuté sušenkové aroma, vanilka, oxid hořečnatý, jedlá sůl, rostlinný (canola) olej, kyselina askorbová, fumarát železnatý, med v prášku, sladidlo aspartam, vitamín E acetát, niacinamid, petržel, papája, oxid zinečnatý, glukonát měďnatý, vitamín A palmitát, pantothenát vápenatý, vitamín D3, antioxidanty (D, L alfa – tokoferol, askorbylpalmitát ), pyridoxin hydrochlorid, kyankobalamin, uhličitan manganatý, ryboflavin, thiamin hydrochlorid, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, biotin

Energetická hodnota v jedné dávce = 26 g......217 kcal....914
Obsah.....550 gramů

Vitamíny:
vitamín A, C, thyamin, ryboflavin, niacin, vitamín D, E, B6, kyselina listová, vitamín B12, biotin, kyselina pantotenová,

Minerální látky:
draslík, vápník, železo, fosfor, hořčík, zinek, měď, selen, mangan, jód

Chcete-li si připravit vyvážené jídlo do sklenice, jednoduše smíchejte
2 lžíce Formule 1 s 250ml polotučného mléka.

A tohle si muze dospely svepravny clovek za 800 - 1390 Kc (500 g) skutecne koupit?
NimF

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C51 napsal:
A tohle si muze dospely svepravny clovek za 800 - 1390 Kc (500 g) skutecne koupit?
Mě se to právě taky moc nezdálo, ale zajímalo mě víc názorů .. moje přítelkyně na ty jejich "seance" chodí ...
C51

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NimF napsal:
C51 napsal:
Mě se to právě taky moc nezdálo, ale zajímalo mě víc názorů .. moje přítelkyně na ty jejich "seance" chodí ...

Vzdyt koukni na to slozeni
- izolat sojove bilkoviny,
- ovesna vlaknina,
- mlecna bilkovina,
- dextroza,
- vitaminy a mineraly.

Co je mozne od toho cekat? Lide zvykli na chleba s maslem k snidani, veprove s deseti k obedu a "co najdu v lednici" k veceri, pres den prolozeno rychlovkami z fast foodu - ti kdyz tim nahradi denni jidlo, urcite to muze mit prinos. S alespon zakladni znalosti sportovni vyzivy ale koupis nahrazku jidla s LEPSIMI nutricnimi hodnotami za VYRAZNE MENE penez.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NimF napsal:
C51 napsal:

jo ja mel taky znamyho, co tam zacal chodit, pak i zacal prodavat ty jejich vyrobky a tak trochu se zmenil, ja bych ji to zatrhnul :-))

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
NimF

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C51 napsal:

Vzdyt koukni na to slozeni
- izolat sojove bilkoviny,
- ovesna vlaknina,
- mlecna bilkovina,
- dextroza,
- vitaminy a mineraly.

Upřímně, já tomu moc nerozumím, proto se taky na tomto fóru semtam vyskytnu, abych se poradil se zkušenějšími.
Přítelkyně chce shodit přes boky a stehna, a přesto že to nepotřebuje, šla do nějakého wellness centra, kde jim sestavují jídelníček a monitorují jejich pokroky a radí co dál. Samozřejmě jim nabízí i herbalife produkty, ktere si zakoupila a užívá. Přesnějí produkt Formule 1 ..

mě osobně se to nějak nezdálo a majitele wellness centra jsem si našel v živnostém rejstříku a zjistil že má živnosťák jen na zprostředkování obchodů a prodávání produktů, takže to s tou odborností asi bude prabídné ..
A když jsem se koukl kolik ty jejich produkty stojí, protože se se mnou o tom přítelkyně stydí mluvit, tak mi došlo že je to nějaké divné ..
C51

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli na to ma penize, tak ji v tom snad i radeji nech, ono ji to nijak neublizi a jak jsem psal, pokud mela jidelnicek k nicemu, tak ji i tahle zmena pomuze (pisu tu vetu trochu rezignovane, protoze vim, jak je tezke nekdy lidem vymluvit neco, cemu sami chteji verit).

Pokud by se ale chtela zacit zajimat sama o vyzivu, tak prijde na to, ze ji bude stacit lehka uprava zakladniho jidelnicku, k tomu mozna nejaky proteinovy suplement jako nahrada jidla (ve sve podstate to same, jako je Formule 1, jen treba vetsi procento bilkovin ze stejneho ci jineho zdroje) a vysledky budou urcite lepsi za mene penez.

Nemluve o tom, ze pokud zacala chodit do wellness centra, tak by ten, kdo se tam o ni stara, mel byt v prvni rade odbornik a to clovek, ktery ji da zmineny predrazeny produkt, proste neni.

Rychle na stránku:

Přejdi na: