|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 29, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
ja kdyz jsem pred treninkem delsi dobu na slunku, samozrejme za adekvatniho prisunu tekutin, tak to ma na trenink prave ze pozitivni vliv, takze bych se tomu ani nedivil. Slunko nabiji energii (tedy pokud mas na zadech solarni panel jako ja)
jojo a pochvalim te i verejne, at vsichni vidi, jakej ses frajer . Po mesici sis Ernandes SAM (pouze s moji malou pomoci pres PM) zvladl koupit pul kg hroznoveho cukru a to druhe bylo co, to uz si ani nepomatuju, ale asi nejaka blbost, protoze na tobe uz neni moc co chvalit
ty chces jeste koupit ten maltodextrin, jak o nem porad mluvis, tak me lezes do prdele co? a vyuzivas u toho sve spoluzaky, svino
a jak ses schvalne pomalu prevlikal, abys byl v satne co nejdyl abys me videl lezt ze sprchy a mel tak zase na par dni fantazii pri protahovani trisel co? Jenze blbejch 10 minut.... |
Akorát se to s tim slunkem nesmí přehnat protože pak se nedá cvičit:D teda dělat že cvičim jak to mám v oblibě
Pochválil si mě za dokonalý tréninkový plán a říkal si že by si ho chtěl taky jet ale že si na to zatím netroufáš.
Hej zase si nemůžu vspomenout kde že si říkal že se to kupuje:D
Přiště se polepším slibuju. Příjdu trošku pomaleji abych ti dal šanci doběhnout do sprchy aby ses pak mohl ukázat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 29, 2009 4:35 pm Předmět: |
|
|
29.6.2009 Treninkový den: 44
Biceps kladiva: 10x20, 10x20
Shyby nadhmat: 12x, 12x, 11x, 10x
Military press: 8x30, 8x40, 8x50, 8x50, 8x50, 8x50
Francouzkej tlak: 8x26, 8x26, 8x26, 8x26
Scotovka s EZ nadhmat. 8x26, 8x26, 8x26, 8x26
Zápěstí podhmat: 20x26, 20x26, 20x26, 20x26
Vypony v sedě: 10x27, 8x37, 8x37, 8x37
Břicho přitahy kolen stroj: 16x25, 16x25, 16x25, 16x25
Břicho rotace: 16x30, 16x30, 16x30, 16x30
Břicho zkracovačky stroj: 16x60, 16x60, 16x60, 16x60
Váha po tréninku: 85,8Kg
Pozn: Shyby solidní pumpovačky předloktí, military mě tentokrát moc nešel ( poslední opakování už byli na krev). Na francii sem si já vůl nedal rozcvičovací serie a tak mě z toho bolel loket. Skotovka mě taky moc nešla asi unavený ruce z přítahů. Takový nějaký divný to dneska bylo. Solidně sem se zapotil a šel sem domů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 30, 2009 10:49 am Předmět: |
|
|
30.6.2009 Treninkový den: 45
Mrtvý tah: 8x10, 8x60, 6x90, 6x110, 5x120, 5x120, 5x120, 5x120
Bench press: 8x50, 5x80, 5x85, 5x85, 5x85, 5x85, 5x85
Dřep: 8x20, 5x50, 5x80, 5x110, 5x110, 5x110, 5x110, 5x110
Zápěstí podhmat: 20x26, 20x26, 20x26
Výpony v sedě: 12x35, 12x35, 12x35
Břicho přitahy kolen stroj: 16x27, 16x27, 16x27, 16x27
Břicho zkracovačky stroj: 16x60, 16x60, 16x60, 16x60
Váha po tréninku: 86,8Kg
Pozn: Hned po příchodu do fitka sem uviděl OH tak sem ho šel slušně a vlídně pozdravit a on mi odpověděl stylem "co tady děláš, běš pryč"  Říkal sem si že asi nemá náladu a navíc sem posera tak sem ho nechal radši bejt a šel sem si cvičit. Zachvíli ale přišel a už to byl zase starej dobrej hodnej Draper  .Dal sem si osobáček na mrtvole a asi bych zvládnul víc ale nechtěl sem se na zítřek zničit. Drap si chctěl zničit foťák na telefonu tak mě fotil u mrtvoly za češ sem mu opravdu vděčný protože se u toho suprově cvičí  .Jen škoda že můj telefon nemá foťák, udělal bych 60min trvající dokument o veslování  .Drapera si vzala do oka nějaka slečna ve světle modrým ale Drap si to nechtěl připustit.Dokuď na něj koukala přes půl fitka říkal sem si že je to v pohodě ale když si lehla 3m od něj na zakopávání na kterým nejela ani jednu serii. Jenom tam ležela, usrkávala pití, čuměla a mávala nohama jak nějaká lolita s lízátkem a copánkama  .Nechal sem feromony nasátého samce předvádět dál svou sílu na veslici a šel sem na bench. Utrpení jako obvykle  .Spíš než tlaky to byl odraz od hrudníku ale nějak sem to zvlád a šel na dřepy. Ty sem jel řekl bych velice slušně a na mou osobu i prdelí nízko.Už sem se chystal do sprchy když se ve fitku oběvil poslední obr (Bazzy) našeho fitka s kterým sem se ještě neznal osobně. Tak sem za ním já posera doklusal a podal si s ním ruku. Tentokrát vypadal opravdu jako hodnej kluk a dokonce z něj ani nezářila taková ta jeho aura kdy by rozbil všechno okolo takže super  (tímto zdravím Bazzyho alias KK  ).Na závěr proběhlo ještě vážení s kterým sem spokojenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 30, 2009 11:04 am Předmět: |
|
|
Ty voe ty snad bydlis v BG, vzdyt jsi pred par minutama jeste cvicil a rikal jsi, ze jeste zdaleka nekoncis a ted uz tu mas i reprt
Jo a kdyz si nekdo na zacatku me serie s 25 opakovanima stoupne metr predeme, polozi si rucnik a vlasku s pitim vedle meho a cumi na me, tak se nediv, ze ho poslu do prdele a to jsem te poslal jeste velmi slusne  (mluvim o tom zacatku  )
A k te babe, co cumela, byla alespon hezka?  Ja jsem ji jaksi nezaregistroval, i kdyz jsi uprostred meho veslovani ke me prisel a neco jsi tam o nejake holce mumlal a taky o tom, ze ji da Bazzy pres drzku nebo co
fotky budou za okamzik.....jen vyberu ty nejskaredjesi, takze vlastne vsechny  , tak moment _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 30, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ty voe ty snad bydlis v BG, vzdyt jsi pred par minutama jeste cvicil a rikal jsi, ze jeste zdaleka nekoncis a ted uz tu mas i reprt
Jo a kdyz si nekdo na zacatku me serie s 25 opakovanima stoupne metr predeme, polozi si rucnik a vlasku s pitim vedle meho a cumi na me, tak se nediv, ze ho poslu do prdele a to jsem te poslal jeste velmi slusne (mluvim o tom zacatku )
A k te babe, co cumela, byla alespon hezka? Ja jsem ji jaksi nezaregistroval, i kdyz jsi uprostred meho veslovani ke me prisel a neco jsi tam o nejake holce mumlal a taky o tom, ze ji da Bazzy pres drzku nebo co
fotky budou za okamzik.....jen vyberu ty nejskaredjesi, takze vlastne vsechny , tak moment |
Promiň ,příště budu stát za tebou K té slečně: já ti ani nevím, ale šereda to určitě nebyla Prostě mladá holka se slušnou postavou
Mám to z Gymu 20min domů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 30, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
Tak par poznatku k jeho dead liftu. Technicky to jede imho moc pekne, zadny ojebavacky, ale pekne kontrolovane v plnem rozsahu pohybu, zada rovna a ocividne je tam jeste velika silova rezerva, i kdyz to dnes bylo udajne jeho maxko, tak podle me to litalo od zeme uplne samo. Od minule pridal 10kg, chvili vahal, jestli ma pridat jeste, ale nakonec jsem oba uznali, ze rozumne bude nechat si to na priste....
Ted zase z druhe stranky (sice jsem mu to uz rikal osobne, ale opakovani je matka moudrosti  ): Priste si na ty 2 silne podlozky dej jeste dalsi 2 a vem si 25kg kotuce
A k fotkam...vlastne k nim nemam co dodat, proste "MP a jeho DL na fotkach :) ) hodnotit jestli je to hezkej kluk nebo je to tlama nebudu  jen k te prvni, toto je presny dukaz toho, ze pojmenovani otekla nit neni daleko od pravdy (sranda)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 30, 2009 11:39 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Tak par poznatku k jeho dead liftu. Technicky to jede imho moc pekne, zadny ojebavacky, ale pekne kontrolovane v plnem rozsahu pohybu, zada rovna a ocividne je tam jeste velika silova rezerva, i kdyz to dnes bylo udajne jeho maxko, tak podle me to litalo od zeme uplne samo. |
Ty volé, tohle si snad nechám zarámovat Jinak děkuju za fotky. Ta první je dost masakerní doufám že takhle nevypadám a tu poslední sis nemohl nechat ujít že?
Díky Drape
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 30, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | ten popis sedi na Šmoulinku myslim ze to byla ona...
| citace: | | Tentokrát vypadal opravdu jako hodnej kluk a dokonce z něj ani nezářila taková ta jeho aura kdy by rozbil všechno okolo takže super (tímto zdravím Bazzyho alias KK |
byl jsem hodnej kluk dokud si neodesel a pak sem se poradne nasral viz muj log za chvilku |
Šmoulinka?
Sem rád, že sem tě poznal ve chvíli kdy si nebyl nasranej
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červen 30, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 30, 2009 4:45 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | Priste si na ty 2 silne podlozky dej jeste dalsi 2 a vem si 25kg kotuce | Teď už vím, proč mi Ernandes kritizoval mrtvolu, že jdu moc do dřepu. Ernandesi, ty to neznáš, když začínáš od kolen :-)
Pěkně podložku i pod nohy a stejně pod kotouče a pěkně 15kg kotouče a uvidíme, jak to budeš tahat |
Ja nic , ja sem ještě malej .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 30, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | citace: | | Nechal sem feromony nasátého samce předvádět dál svou sílu na veslici |
hahahahahaha takhle dobre jsem se nezasmal hodne dlouho
mimochodem to zni strasne teploussky |
To jen ukazuje dokonalost mého Logu. Holt malej Ernandes myslí na všechny viď yazi ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 30, 2009 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červen 30, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
Drapere, Saša není teplej, on chodí s Hankou Mašlíkovou na bazén, neser!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|