|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak hodnotíte (jako ve škole) dosavadní letošní vystupování vlády v otázce předsednictví EU? |
| 1 |
|
13% |
[ 19 ] |
| 2 |
|
21% |
[ 30 ] |
| 3 |
|
15% |
[ 22 ] |
| 4 |
|
15% |
[ 22 ] |
| 5 |
|
34% |
[ 48 ] |
|
| Celkem hlasů : 141 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: so červenec 04, 2009 12:01 pm Předmět: zasedání ÚV |
|
|
Právě zasedá ústřední výbor (K)ČSsd, kde řeší i Ratha apod., dostal mě příspěvek z diskuse od člověka, který si celý hodinový proslov pana Jyrky poslechl:
| citace: | Tak jsem si poslechl Paroubkův předvolební projev.Je mi zas o něco líp prototože takhle krásně se znemožňovat umí jen on :-))
Nejvíce mě dostala slova o regulovaném kapitalismu a taky to že přeci není možné aby někdo měl dvě jachty a tři auta a někdo nic .Lidi ten je snad horší než ten největší komanč pod sluncem.
|
Opravdu drsné v tržní ekonomice...
Celý článek zde: http://www.novinky.cz/domaci/172924-cssd-resi-kandidatky-a-volebni-program-ve-stinu-ratha-a-zubove.html
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červenec 04, 2009 12:06 pm Předmět: |
|
|
Já se na to díval taky. Speciálně blábolení Paroubka, Sobotky a Zaorálka bych dával místo večerníčku. Pak už by je prostě nemohl, podle mně, zvolit žádný rozumně uvažující člověk...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so červenec 04, 2009 12:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so červenec 04, 2009 12:21 pm Předmět: Re: zasedání ÚV |
|
|
| Freimen napsal: | Právě zasedá ústřední výbor (K)ČSsd, kde řeší i Ratha apod., dostal mě příspěvek z diskuse od člověka, který si celý hodinový proslov pana Jyrky poslechl:
| citace: | Tak jsem si poslechl Paroubkův předvolební projev.Je mi zas o něco líp prototože takhle krásně se znemožňovat umí jen on :-))
Nejvíce mě dostala slova o regulovaném kapitalismu a taky to že přeci není možné aby někdo měl dvě jachty a tři auta a někdo nic .Lidi ten je snad horší než ten největší komanč pod sluncem.
|
Opravdu drsné v tržní ekonomice...
Celý článek zde: http://www.novinky.cz/domaci/172924-cssd-resi-kandidatky-a-volebni-program-ve-stinu-ratha-a-zubove.html |
Ta zvýrazněná věta mě taky dostala. K tomu vážně nemám slov...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 04, 2009 12:25 pm Předmět: Re: zasedání ÚV |
|
|
Hlavně (ryze účelově) doufejme, že tam nechají Ratha i Zubovou  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so červenec 04, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/172934-expremier-zeman-paroubek-mi-pripada-jako-cesky-mussolini.html
Jak Zemana nemusim, tak tady to řekl přesně a souhlasím s ním. ČSSD už je jen populistickou stranou zaměřenou na lehce ovlivnitelnou masu lidí... |
Tak tohle je naprosto trefné a parádně řečené! Tohle by si měl přečíst každý...
| citace: | A její předseda, Jiří Paroubek, mně stále více a více připadá jako český Benito Mussolini. Aktivně jsem jej podporoval v roce 2006. Ocenil jsem, že tehdy dokázal vyvést tuto stranu ze špidlovsko-grossovského bahna. Nicméně, asi mu to stouplo do hlavy a začal dělat jednu chybu za druhou a projevovat se jako papaláš. Což by snad bylo přijatelné u předsedy ODS, ale není to přijatelné u předsedy ČSSD.
Nikdy jsem od něj nechtěl nic pro sebe. Odmítl jsem jeho nabídku, abych znovu kandidoval na prezidenta. Jediné, co jsem chtěl, byl veřejný závazek, že nevstoupí do velké koalice. Právě ve vašem deníku vyšel v březnu 2006 náš společný článek s příznačným titulkem „Velká koalice by byla zradou na voličích“. A v témže deníku, krátce po volbách, Jiří Paroubek napsal, že je milimetr od dohody s Mirkem Topolánkem. Nemám úctu k lidem, kteří nedodrží dané slovo. |
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: so červenec 04, 2009 10:40 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Já se na to díval taky. Speciálně blábolení Paroubka, Sobotky a Zaorálka bych dával místo večerníčku. Pak už by je prostě nemohl, podle mně, zvolit žádný rozumně uvažující člověk... |
:)
Uvazuju, ze je asi na podzim zkusim.
Spis se na to divam tak, ze za kazdou politickou stranou stoji urcita skupina lidi a hlavne firem, ktere behem vlady jsou na tom dobre, ruzne dohazovani, zakazky atd ...
No a myslim si, ze pro "dlouhodobou rovnovahu" a pro lidi/spotrebitele je lepsi, kdyz se tyto firmy stridaji a nevznikaji tak ruzne monopoly a dalsi uskupeni, ktere treba i na prvni pohled nejsou videt. ( Ale pritom lidem uskodi ve vysledku vice, nez treba vetsi % dani. )
I kdyz jsem sice hodne pravicove smyslejici a vzdycky volil ODS, tak je mi tohle asi sympatictejsi nez nejake dlouhodobe tazeni nekolika lidi. To si myslim, ze nedopada nikdy dobre.
Jinak je mi CSSD totalne nesympaticka, v programu same nesmysly atd ... No uvidim jeste.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 05, 2009 12:54 am Předmět: |
|
|
[hyperbola] Oprava. Z normálně smýšlejíících mě přijde, že ygg a "Prodejce větru" to zkusí. Možná to bude supr. Vždyť je tam i Olga, tak to nemůže dopadnout zle. [/hyperbola]
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne červenec 05, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | [hyperbola] Oprava. Z normálně smýšlejíících mě přijde, že ygg a "Prodejce větru" to zkusí. Možná to bude supr. Vždyť je tam i Olga, tak to nemůže dopadnout zle. [/hyperbola] |
Mirio:
Tradewind není "prodejce větru", ale "tropický vítr" (pasát). Jinak má to chlapec úžasně promyšlené. Možná stejně tak uvažovali lidé při krajských volbách kdy místo Bendla zvolili megazmrda Ratha "aby byla změna"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 05, 2009 9:36 am Předmět: |
|
|
MT: Já vím, měl jsem trošku vypito a snažil jsem se být vtipný. Nepovedlo se. :-)
EDIT: Teď, když se na to dívám znova, tak bych si za to nafackoval, ale editovat to nebudu a nechám to tady jako pomník mé blbosti.
Yggovi a Tradewindovi se omlouvám...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 05, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | mirio napsal: | | [hyperbola] Oprava. Z normálně smýšlejíících mě přijde, že ygg a "Prodejce větru" to zkusí. Možná to bude supr. Vždyť je tam i Olga, tak to nemůže dopadnout zle. [/hyperbola] |
Mirio:
Tradewind není "prodejce větru", ale "tropický vítr" (pasát). Jinak má to chlapec úžasně promyšlené. Možná stejně tak uvažovali lidé při krajských volbách kdy místo Bendla zvolili megazmrda Ratha "aby byla změna" |
Nebij me hned s tou palickou prece. Tak poporade:
Urcite plati, ze "chci zmenu" pak "volim CSSD".
A ted:
Volim CSSD. Znamena to, ze chci zmenu? No urcite ne.
(viz priklad: Kdyz mam psa, pak ma 4 nohy. Mam zvire co ma 4 nohy, znamena to ze mam psa? :D)
Tematko logikou tu uz nekde bylo. :)
A abych se vymackl, lide co volili CSSD nemuseli nutne chtit zmenu, mohli k tomu mit milion ruznych duvodu. (Cimz se nechci nikoho zastavat nebo to nejak resit, v podstate je mi to fuk. )
Jinak me zarazilo, ze zrovna ty resis politiku - vydelavas si prece tim forexem, tj zivnost nepotrebujes. Nejake socialni platit taky ne. Zamestnanec/zamestnavatel nejsi. V podstate se prizpusobis jakemukoliv systemu.
Tak co konkretne resis? :) Vsak rozepis se trochu misto toho bouchaciho smajlika.
------------------------
Mirio: V pohode. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|