|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | To je pro mě překvapení. Já myslel, že SN byl ten chlapík, co byl v sobotu taky cvičit a měl na sobě něco do žluta a poloblond vlasy. Schválně jsem se mu díval na malíčky a měl je oba a tak jsem si říkal, že mu to hodně dobře spravili. Jsem debil |
Njn obcas je treba podivat se pravde do oci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
pritahy v predklonu up to 3x5x120kg
shyby 4x4
pritahy jc 4x8 up to 50
nigga bench 5x5x110
kadka 4x8
bricho
potesil me nigga bench jel jsem to dneska jak hovno a byla tam velkaaa rezerva, uvidime jak pujde zitrejsi bench s drejprem je to na hovno ze to vyslo ze nigga a druhej west coast bench no
Drejp vypada jak z nejakyho hororu ma preste takovy oci jak tento smajl
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
nebyl bych to ja kdybych mel na programu konecne bench a nebyl tam nejakej typek co tam bencoval s 60 rozsahem 3 centimetry rikam mu kolik mas on rikal ze jeste tak ctyri nebo 5 ale muzu se s nim stridat ale nechtelo se me s tim otravovat a jeste jel blbec s tou osou co je ohnuta skoro uz do kruhu tak sem sel na ten druhej retard bench
bench
3x110
3x130
4x140
3x140
5x120
10x110
parada ale u tech 140 sem se nemohl trefit do techniky hlavne vzdycky to prvni opakovani bylo strasny
protismerky 3x8
kladiva 4x5x35
velka cinka 5x6x50
lytka
trochu jsem se inspiroval wyghem a cizem a tady tou partou a premyslim o tomhle treninku kdyby mel nekdo nejaky namitky tak at békne
A
čelní dřepy 5x3
bench 4x6
přítahy velké činky v předklonu 4x8
bic. zdvih 4x8
B
mrtvý tah 5x5
military press 4x6
nigga bench 4x6
krceni ramen s VC 4x8
C
bench 5x3
zadní dřepy 4x6
pritahy v predklonu 4x8
bic zdvih 4x8
D
Shyby 4x
Push press 5x5
Kliky na bradlech 4x8
Krceni ramen s VC 4x6
na zaver ke kazdymu treninku bricho nebo lytka nebo zakopavani
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 4:35 pm Předmět: |
|
|
Skoda ze jsem u toho nebyl. Sice dam zitra asi vic, ale i tak na tebe celkem dobry no .....
Ne fakt hodne dobry, smekam...
Co v BG? Kdo tam byl?
Zitra asi kaslu na bench a pockam, az nekdy na tebe...
Kdy jdes zase cvicit?
Co jinak? Jak se mas? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
To je fajn, ale otazek bylo vice...hlavne ta posledni me zajima
Jo a priste zkus ten muj system benche, co jsem ti psal v PM minuly tyden, pomatujes? To by padlo urcite 3x150 jak hovno _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 10:23 am Předmět: |
|
|
A
shyby 5x4
push press 5x5x75
kliky na bradlech 4x8-10
krceni ramen s velkou cinkou 5x5x140
lytka,hamstry
Naposledy upravil Bazzy dne út červenec 14, 2009 12:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
taky sem tomu nemohl prijit na chut ale uz jsem na to prisel a je to parada, potrebuju tam dostat nejaky maso
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | taky sem tomu nemohl prijit na chut ale uz jsem na to prisel a je to parada, potrebuju tam dostat nejaky maso |
zacni cvicit silovy premisteni a za chvili budes mit trapezy ze neotocis hlavu :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 2:58 pm Předmět: |
|
|
silove premisteni + vyrazovy tlak je primo genialni kombinace, osobne uz si na pushpresy nikdy neberu cinku ze stojanu, ale vzdycky ji premistuju ze zeme na hrudnik a odjedu dynamicky nohy, zada a trapezy, silove ramena a triceps a jeste ptrenuju stred tela _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|