Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
nevite proc ve filmu Prelet nad kukaccim hnizdem ten indian na konci zabil Jacka Nichollsona? jako film to byl vyborny, ale po shlednuti jsem nechapal proc ho udusil tim polstarem

viděl si tam ty ostatní blbce jak se chovali na začátku filmu, než tam udělal Nichollson bordel? Na konci filmu, z něj ty sestry udělali stejnýho blbce, a ten Indián nechtěl, aby žil jako nějaká pasivní existence, kterou tam budou přebalovat a raději ho zabil, než aby skončil takhle.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:
70mMyW!53 napsal:
nevite proc ve filmu Prelet nad kukaccim hnizdem ten indian na konci zabil Jacka Nichollsona? jako film to byl vyborny, ale po shlednuti jsem nechapal proc ho udusil tim polstarem

You fail tak proc asi , takovej zivot pro nej nemel smysl a oni spolu na konci "odesli".

jako aby zas Nichollson nepropad chlastu a aby zas nezil jak predtim? ale prece kdyz Nichollson tomu indianovy nabizel at s nim utece kdyz zjistil ze neni nemy, tak mu indian rekl ze nechcejit, ze nechce dopadnou jak jeho otec, tak proc utekl?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:

lol, podivej se na ten film znova a zkus u nej premyslet :-)

ale budu na tebe hodnej - protoze kdyz tam Jack nastoupil byl sebevedomej, energii hyrici,extrovertni, zivotem protrely grazlik .. na konci po provedeni lobotomie byl jen telo bez mozku, pravy opak;indian ho z toho polovicniho zivota defuckto vysvobodil

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
rumun deadlift

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
JPS napsal:
70mMyW!53 napsal:

You fail tak proc asi , takovej zivot pro nej nemel smysl a oni spolu na konci "odesli".

jako aby zas Nichollson nepropad chlastu a aby zas nezil jak predtim? ale prece kdyz Nichollson tomu indianovy nabizel at s nim utece kdyz zjistil ze neni nemy, tak mu indian rekl ze nechcejit, ze nechce dopadnou jak jeho otec, tak proc utekl?

Double fail...
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
70mMyW!53 napsal:

lol, podivej se na ten film znova a zkus u nej premyslet :-)

ale budu na tebe hodnej - protoze kdyz tam Jack nastoupil byl sebevedomej, energii hyrici,extrovertni, zivotem protrely grazlik .. na konci po provedeni lobotomie byl jen telo bez mozku, pravy opak;indian ho z toho polovicniho zivota defuckto vysvobodil

tak to jsem myslel ze v tom stavu byl jen docasne, ze mu daly nejaky prasky na uklidneni, prece podle me by dalsi den by zas ok.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
70mMyW!53 napsal:

viděl si tam ty ostatní blbce jak se chovali na začátku filmu, než tam udělal Nichollson bordel? Na konci filmu, z něj ty sestry udělali stejnýho blbce, a ten Indián nechtěl, aby žil jako nějaká pasivní existence, kterou tam budou přebalovat a raději ho zabil, než aby skončil takhle.

ale prece kdyby nichollson utekl tak by se casem vratil do normalniho zivota jako za starych casu
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tom stavu by byl naporad, si najdi co to je lobotomie

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
v tom stavu by byl naporad, si najdi co to je lobotomie

a jak vis ze mu to dalali? tam o tom prece nic nerikali, klidne mu mohli jen dat prasky ne?
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je vidět, že některé filmy nejsou pro každého
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JPS

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
je vidět, že některé filmy nejsou pro každého

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
PAVUK

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
a jak vis ze mu to dalali? tam o tom prece nic nerikali, klidne mu mohli jen dat prasky ne?

No, uz si povtipkoval, stacilo.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 - jak to vim? poprvy jsem to slysel na stredni pri hodine literatury :-)

doporucuji ti si precist - http://en.wikipedia.org/wiki/One_Flew_Over_the_Cuckoo%27s_Nest_%28novel%29

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PAVUK napsal:
70mMyW!53 napsal:

ja si ale srandu nedalam :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2009 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
70mMyW!53 - jak to vim? poprvy jsem to slysel na stredni pri hodine literatury :-)

doporucuji ti si precist - http://en.wikipedia.org/wiki/One_Flew_Over_the_Cuckoo%27s_Nest_%28novel%29

uz sem se dival na google
Azmodan

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2009 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
PAVUK napsal:
70mMyW!53 napsal:

ja si ale srandu nedalam :)

Tyhlety úvahy typu "mohli mu jen dát prášky" jsou značně zcestný. Protože v tom filmu je jasně vidět že mu totálně vymyli mozek a je z něj bezduchá loutka. Prosimtě řekni mi jak ty filmy komzumuješ že sis toho nevšim ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: