|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:33 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | nevite proc ve filmu Prelet nad kukaccim hnizdem ten indian na konci zabil Jacka Nichollsona? jako film to byl vyborny, ale po shlednuti jsem nechapal proc ho udusil tim polstarem |
viděl si tam ty ostatní blbce jak se chovali na začátku filmu, než tam udělal Nichollson bordel? Na konci filmu, z něj ty sestry udělali stejnýho blbce, a ten Indián nechtěl, aby žil jako nějaká pasivní existence, kterou tam budou přebalovat a raději ho zabil, než aby skončil takhle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:35 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | nevite proc ve filmu Prelet nad kukaccim hnizdem ten indian na konci zabil Jacka Nichollsona? jako film to byl vyborny, ale po shlednuti jsem nechapal proc ho udusil tim polstarem |
You fail tak proc asi , takovej zivot pro nej nemel smysl a oni spolu na konci "odesli". |
jako aby zas Nichollson nepropad chlastu a aby zas nezil jak predtim? ale prece kdyz Nichollson tomu indianovy nabizel at s nim utece kdyz zjistil ze neni nemy, tak mu indian rekl ze nechcejit, ze nechce dopadnou jak jeho otec, tak proc utekl?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:38 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | nevite proc ve filmu Prelet nad kukaccim hnizdem ten indian na konci zabil Jacka Nichollsona? jako film to byl vyborny, ale po shlednuti jsem nechapal proc ho udusil tim polstarem |
lol, podivej se na ten film znova a zkus u nej premyslet :-)
ale budu na tebe hodnej - protoze kdyz tam Jack nastoupil byl sebevedomej, energii hyrici,extrovertni, zivotem protrely grazlik .. na konci po provedeni lobotomie byl jen telo bez mozku, pravy opak;indian ho z toho polovicniho zivota defuckto vysvobodil _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:39 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | JPS napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | nevite proc ve filmu Prelet nad kukaccim hnizdem ten indian na konci zabil Jacka Nichollsona? jako film to byl vyborny, ale po shlednuti jsem nechapal proc ho udusil tim polstarem |
You fail tak proc asi , takovej zivot pro nej nemel smysl a oni spolu na konci "odesli". |
jako aby zas Nichollson nepropad chlastu a aby zas nezil jak predtim? ale prece kdyz Nichollson tomu indianovy nabizel at s nim utece kdyz zjistil ze neni nemy, tak mu indian rekl ze nechcejit, ze nechce dopadnou jak jeho otec, tak proc utekl? |
Double fail...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:40 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | nevite proc ve filmu Prelet nad kukaccim hnizdem ten indian na konci zabil Jacka Nichollsona? jako film to byl vyborny, ale po shlednuti jsem nechapal proc ho udusil tim polstarem |
lol, podivej se na ten film znova a zkus u nej premyslet :-)
ale budu na tebe hodnej - protoze kdyz tam Jack nastoupil byl sebevedomej, energii hyrici,extrovertni, zivotem protrely grazlik .. na konci po provedeni lobotomie byl jen telo bez mozku, pravy opak;indian ho z toho polovicniho zivota defuckto vysvobodil |
tak to jsem myslel ze v tom stavu byl jen docasne, ze mu daly nejaky prasky na uklidneni, prece podle me by dalsi den by zas ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:43 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | nevite proc ve filmu Prelet nad kukaccim hnizdem ten indian na konci zabil Jacka Nichollsona? jako film to byl vyborny, ale po shlednuti jsem nechapal proc ho udusil tim polstarem |
viděl si tam ty ostatní blbce jak se chovali na začátku filmu, než tam udělal Nichollson bordel? Na konci filmu, z něj ty sestry udělali stejnýho blbce, a ten Indián nechtěl, aby žil jako nějaká pasivní existence, kterou tam budou přebalovat a raději ho zabil, než aby skončil takhle. |
ale prece kdyby nichollson utekl tak by se casem vratil do normalniho zivota jako za starych casu
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:45 pm Předmět: |
|
|
v tom stavu by byl naporad, si najdi co to je lobotomie
_________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:46 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | v tom stavu by byl naporad, si najdi co to je lobotomie
|
a jak vis ze mu to dalali? tam o tom prece nic nerikali, klidne mu mohli jen dat prasky ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:48 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | je vidět, že některé filmy nejsou pro každého |
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:49 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | a jak vis ze mu to dalali? tam o tom prece nic nerikali, klidne mu mohli jen dat prasky ne? |
No, uz si povtipkoval, stacilo. _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:51 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | a jak vis ze mu to dalali? tam o tom prece nic nerikali, klidne mu mohli jen dat prasky ne? |
No, uz si povtipkoval, stacilo. |
ja si ale srandu nedalam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 11:52 pm Předmět: |
|
|
uz sem se dival na google
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|