|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
ve fitku kam chodim uz 8 let se rozhodli ze je nacase poridit novy stroje... fajn, me je to sice jedno, ja je k treninku nepotrebuju, ty stary se sice postupne rozpadaly ale i kdyby se rozpadly uplne, asi bych to ani nezaregistroval...
ale proc tam dopr*ele dali krasnej novej blejskavej stojan na drepy, kterej je bohuzel tak debilni, ze se z nej cinka s vetsi vahou prakticky neda sundat? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
ale je to tak ja to vidim v posilovnach v brne postupne se to upgrejduje v uplny sracky, presne tohle se stalo z posilkou kam jsem taky chodil roky
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
cizo ja myslim, ze kdyz vemes kamose strongmany na protest za tezke drepy.. ze vam velmi radi obstaraj zpet puvodni stojan _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | cizo ja myslim, ze kdyz vemes kamose strongmany na protest za tezke drepy.. ze vam velmi radi obstaraj zpet puvodni stojan |
fitko je v patre, sice tam jsou hodne velky tramy a ty to udrzi, ale z ceho je podlaha netusim .. a staci koukat co dela podlaha pri kroku s cinkou zpet (soucet vah cinky a me/cizo na chodidle 360+kg) nebo pri pusteni pri MT. Jednou se tam nekdo probori dolu a neco mi rika, ze vim kdo to bude. Misto aby investovali do neceho normalniho, tak koupi stroje, ktery jsou uplne na hovno. A co je jeste horsi, tak tam musim/-e chodit, pac nic lepsiho kolem neni ..
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: so červenec 11, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | magion napsal: | cizo ja myslim, ze kdyz vemes kamose strongmany na protest za tezke drepy.. ze vam velmi radi obstaraj zpet puvodni stojan |
fitko je v patre, sice tam jsou hodne velky tramy a ty to udrzi, ale z ceho je podlaha netusim .. a staci koukat co dela podlaha pri kroku s cinkou zpet (soucet vah cinky a me/cizo na chodidle 360+kg) nebo pri pusteni pri MT. Jednou se tam nekdo probori dolu a neco mi rika, ze vim kdo to bude. Misto aby investovali do neceho normalniho, tak koupi stroje, ktery jsou uplne na hovno. A co je jeste horsi, tak tam musim/-e chodit, pac nic lepsiho kolem neni .. |
ja myslel, ze ste prazsky .. potom predpokladam, ze bude v relativne dostupnym okruhu dost posiloven, z nichz by aspon nekolik malo jistym zpusobem mohlo vyhovovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
| bikon napsal: | | mysH napsal: | | magion napsal: | cizo ja myslim, ze kdyz vemes kamose strongmany na protest za tezke drepy.. ze vam velmi radi obstaraj zpet puvodni stojan |
fitko je v patre, sice tam jsou hodne velky tramy a ty to udrzi, ale z ceho je podlaha netusim .. a staci koukat co dela podlaha pri kroku s cinkou zpet (soucet vah cinky a me/cizo na chodidle 360+kg) nebo pri pusteni pri MT. Jednou se tam nekdo probori dolu a neco mi rika, ze vim kdo to bude. Misto aby investovali do neceho normalniho, tak koupi stroje, ktery jsou uplne na hovno. A co je jeste horsi, tak tam musim/-e chodit, pac nic lepsiho kolem neni .. |
ja myslel, ze ste prazsky .. potom predpokladam, ze bude v relativne dostupnym okruhu dost posiloven, z nichz by aspon nekolik malo jistym zpusobem mohlo vyhovovat :) |
prazsky jsme a bohuzel ostatni posilovny v okoli stoji za (nechce bejt sprostej)... teda pro normalno lidi jo, pro trenink jakej potrebujeme proste ne _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 10:20 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | je otazka casu kdy zmizi i osy a jednorucky proste to cviceni na jaky jsme zvykli vymira vsude budou nablejskany fitka plny nesmyslnejch stroju bohuzel... stojan na drepy mrtvola a bench? to dneska bohuzel nesype | mi mame ve fitku 4 benche
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Bazzy napsal: | je otazka casu kdy zmizi i osy a jednorucky proste to cviceni na jaky jsme zvykli vymira vsude budou nablejskany fitka plny nesmyslnejch stroju bohuzel... stojan na drepy mrtvola a bench? to dneska bohuzel nesype | mi mame ve fitku 4 benche |
My mame jen jeden,ale zase tam cvičíme 4 (a každej jindy)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 10:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 10:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
Sere mě, že mám asi naraženou ruku a zase kurva afty v hubě.
Ani nažrat se nemůžu.
Jinak taky máme 4 benche v posilce 2 x MP (jeden tam má takové řetězy a ty pomáhaj) pak je tam jeden volnej co jde dát hlavou dolu a pak normál volnej. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 1:01 pm Předmět: |
|
|
Sere me, ze mi matka vyprala mobil, pricemz se rozlozil na tisic casti a simka s baterkou se tam nekde zasekly a znicili pracku. To snad neni pravda tohle... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|