|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| den ked sa prezeriem do prasknutia: |
| si davam 1x za mesiac |
|
19% |
[ 14 ] |
| si davam 1x za 2 mesiace |
|
11% |
[ 8 ] |
| si davam ked mam chut |
|
49% |
[ 35 ] |
| kazdy den |
|
19% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 71 |
|
| Autor |
Zpráva |
DymatizeBoy

|
Zaslal: út červen 02, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
Muj praseci den z poloviny diety:
1. Velkej velikonoční čokoládový zajíc
2. Tyčinka Kaštany
3. Velkej velikonoční čokoládový zajíc
4. 10ks Schoko Brotchen (takové buchty)
5. Žmolenkový rohlík + pár lžic nutely
6. 410g jahodový kompot
7. 7ks jahodových knedlíků s máslem, kakaem a cukrem
8. 3ks čokoládový punč
9. Sušenky cookies
10. 1000g hranolky + 2ks smažený hermelín s tatarkou
11. 4ks marcipánů
12. Nanuk Míša
13. Drůbeží hamburger
14. Langoš se sýrem a kečupem
15. Drůbeží hamburger
16. Vafle se šlehačkou
17. 6 rohlíků + slenka nutely tuším 400 nebo 500g
18. Sušenky Katy s lískooříškovou náplní
19. 3 rohlíky s česnekovou pomazánkou
20. Jablko + banán politý pikaem _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červen 02, 2009 1:09 pm Předmět: |
|
|
10. 1000g hranolky + 2ks smažený hermelín s tatarkou
hele po tomhle uz to muselo jen bolet ne? :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út červen 02, 2009 5:02 pm Předmět: |
|
|
| DymatizeBoy napsal: | | yazi napsal: | 10. 1000g hranolky + 2ks smažený hermelín s tatarkou
hele po tomhle uz to muselo jen bolet ne? :-) |
jo bylo mi blbe no. Ale prece jen v te diete to prospeje aspon pak chvilku nechci jidlo ani videt a nevadi mi dieta, ale zase mam chut jak hovado no | a nemel si pak natekle nohy? hlavne od kolen dolu? Ja po prasecaku silene , sem nemohl ani chodit
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: út červen 02, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
Hmm... najprv som si myslel ze je to vtip. Vazne je zaradenie tzv. "prasacich dni" do diety prospesne? O aky typ diety ide? Moze to byt aj obycajna nizko-sacharidova?
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: út červen 02, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Hmm... najprv som si myslel ze je to vtip. Vazne je zaradenie tzv. "prasacich dni" do diety prospesne? O aky typ diety ide? Moze to byt aj obycajna nizko-sacharidova? |
moje dieta spociva v postupnem snizovani sacharidu. V podstate celou dietu si hraju se sacharidy a ke konci uz je sacharidu malo, pak odvodneni a je konec. Praseci den je prospesny, pokud uz ma dotycny jakstaks formu, napriklad pruhy na nohach, viditelne kostky na brichu. Pak je to prospesne, protoze dodas telu potrebne latky, ktere telo nedostava z ryze masa apodobne. Navic timto dnem znovu nastartujes metabolismus. _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
aleter
|
Zaslal: út červen 02, 2009 6:56 pm Předmět: nízkosach. dieta |
|
|
| spider1029 napsal: | | Hmm... najprv som si myslel ze je to vtip. Vazne je zaradenie tzv. "prasacich dni" do diety prospesne? O aky typ diety ide? Moze to byt aj obycajna nizko-sacharidova? |
Ja idem 5. týžden nizkosach. dietu, s tým , že 6 dní sa sacharidom vyhýbam /sacharidy iba z jedného až dvoch jablk denne ráno + zelenina/ a siedmy deň žerem do prasknutia , za 5 týžd. z 95 na 88 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: út červen 02, 2009 7:17 pm Předmět: |
|
|
Moje dnešní soukromá prasečí večeřě: 8x řízek, 4x smažák k tomu kromě smažených brambor sklenice kečupu a sklenice křenu _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: út červen 02, 2009 7:27 pm Předmět: Re: nízkosach. dieta |
|
|
| aleter napsal: | | spider1029 napsal: | | Hmm... najprv som si myslel ze je to vtip. Vazne je zaradenie tzv. "prasacich dni" do diety prospesne? O aky typ diety ide? Moze to byt aj obycajna nizko-sacharidova? |
Ja idem 5. týžden nizkosach. dietu, s tým , že 6 dní sa sacharidom vyhýbam /sacharidy iba z jedného až dvoch jablk denne ráno + zelenina/ a siedmy deň žerem do prasknutia , za 5 týžd. z 95 na 88 kg. |
Pekne blbej zpusob...a nic moc vysledky.
|
|
| nahoru |
|
 |
aleter
|
Zaslal: út červen 02, 2009 8:02 pm Předmět: Re: nízkosach. dieta |
|
|
| JPS napsal: | | aleter napsal: | | spider1029 napsal: | | Hmm... najprv som si myslel ze je to vtip. Vazne je zaradenie tzv. "prasacich dni" do diety prospesne? O aky typ diety ide? Moze to byt aj obycajna nizko-sacharidova? |
Ja idem 5. týžden nizkosach. dietu, s tým , že 6 dní sa sacharidom vyhýbam /sacharidy iba z jedného až dvoch jablk denne ráno + zelenina/ a siedmy deň žerem do prasknutia , za 5 týžd. z 95 na 88 kg. |
Pekne blbej zpusob...a nic moc vysledky. |
Hmm nic moc výsledky 7kg za 5. týždňov?
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: út červen 02, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
To sa podoba na CKD. Ked cely tyzden mas prijem sacharidov len z jablka a zeleniny, tak je dost mozne, ze svoje telo dostavas do ketozy.
BTW: DymatizeBoy diky za objasnenie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: út červen 02, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
cez tyzden sa snazim drzat tych 5-6kvalitnych jedal denne a aj primerane porcie,ale vzdy v piatok trosku povolim uzdu (to pridem po tom kvalitnom tyzdni domov,vyhladovany a plny chute aj na nieco ine ako ryza/cestoviny+tuniak/prsia)
vecinou zbastim tak kilo hovadziny (mamina ju pomele,okoreni,take kvazi hamburgrove maso),nejake tmave toasty so sunkou a syrom,vela,vela,vela ryzoveho nakypu,vecinou padne aj sakel orieskovych musli od emca s nejakymi jogurtami,sem tam nejaky gumovy medvedici
nie je to nic moc,ale zas sa na ten piatok vzdy strasne tesim a hlavne nemam potom este 2dni blby zaludek
|
|
| nahoru |
|
 |
VelkyBratr

|
Zaslal: st červen 03, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi prasaky se delaji v Mc! :) Sice toho nemusite snist tolik,ale pri zbeznem prepoctu kalorii se vam protoci panenky ;) _________________ Techno,techno,techno a zase techno!!!Rano,dopoledne,v poledne vecer a to poradne NAHLAS!!!! :))))
PS - jedu na ciste chemii,necpu do sebe zadne prirodni sracky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
VeRt3x

|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
Moje vcerejsi jidlo...
4x krajic chleba s marmeladou
4x krajic chleba s nutelou
ruska zmrzlina
1/2 kolonada oplatky
1/2 cokolady
5x gumova zele mys
3x oblozenej chlebicek
1x trubicka + 1x kokoska
lednacek
cini-minis 250g + 0,5l plnotucny domaci mliko
- (tohle jsem snedl behem 8:00-11:00 a potom byla vynucena 3hodinova pauza, bylo mi blbe)
fidorka
4x orechova musli tycinka
4x bananovo-cokoladova musli tycinka
1 cela pizza
korneto
mars tycinka
1/4 nanukacu vieneta
150g vlocky + 200ml mliko + rozinky + orechy
2x jabko
korneto
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|