|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:52 am Předmět: |
|
|
Je to divne,ale topic o HMB nejde otevrit..pise to...Pro toto téma neexistují žádné příspěvky
Copak to.....??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:55 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Je to divne,ale topic o HMB nejde otevrit..pise to...Pro toto téma neexistují žádné příspěvky
Copak to.....?? |
delal to i "Co vám leze na nervy 3" _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
Zkurveni zasrani polaci v autech ... vetsi curaky aby u nas na silnicich pohledal...
Chapu ze nesviti .. beru, kdyz jedou o 20km vic nez je povolena rychlost... ale to jak predjizdi, to je opravdu vrchol vseho  Dvojita plna, a co? Zakaz predjizdeni? zadnej nebyl... To ze v protismeru jedou auta? uhnou...
To stejny Rakusaci ... zkurvy jedni...
Pak jeste borec dneska na rozdrbany silnici, ktera se nejak opravovala a byl tam sterk, zakaz predjizdeni a 50ka ... jedu 70 a zmrd me musi predjet...sterk mi skoncil pres otevreny okno az v aute, nemluve o tech kouskach co mi dopadlo na celni sklo...
Nejradsi bych si ty kryply vytahnul z auta a na miste jim rozkopal drzky... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
neskutečně me serou ti zmrdi, co opravujou hlavni tah Brno - Mikulov - Znojmo......ty vole dneska na těch X kilometrech stažených do jednoho pruhu 2 !!!!! partičky lidí po 5 ...jedni zametali, druzí stáli a bavili se... neskutečný, co se tam děje....
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Sere me, ze mi matka vyprala mobil, pricemz se rozlozil na tisic casti a simka s baterkou se tam nekde zasekly a znicili pracku. To snad neni pravda tohle... |
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | supporter napsal: | | neskutečně me serou ti zmrdi, co opravujou hlavni tah Brno - Mikulov |
Presne tohle jezdim nekolikrat tydne... a uz mi z toho jebe ... hlavne z tech debilu co se umi radit podle zipu |
co bys chtěl jsi v České Republice, tady je to samej čurák, zmrd, kokot, který někam spěchá a nic a nikoho nerespektuje
dokud nebude za chlast za volantem 10 natvrdo nebo pokuta 1 000 000, nebo v případě zavinění nehody 15 natvrdo a když někdo umře, tak doživotí, tak se ničeho lepšího nedočkáme,
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Zkurveni zasrani polaci v autech ... vetsi curaky aby u nas na silnicich pohledal...
Chapu ze nesviti .. beru, kdyz jedou o 20km vic nez je povolena rychlost... ale to jak predjizdi, to je opravdu vrchol vseho Dvojita plna, a co? Zakaz predjizdeni? zadnej nebyl... To ze v protismeru jedou auta? uhnou...
To stejny Rakusaci ... zkurvy jedni...
Pak jeste borec dneska na rozdrbany silnici, ktera se nejak opravovala a byl tam sterk, zakaz predjizdeni a 50ka ... jedu 70 a zmrd me musi predjet...sterk mi skoncil pres otevreny okno az v aute, nemluve o tech kouskach co mi dopadlo na celni sklo...
Nejradsi bych si ty kryply vytahnul z auta a na miste jim rozkopal drzky... |
mali sme v meste nehodu, poliak zrazil cyklistku, 29 ročná, matka 2 malých detí, vravel, že ju na ceste nevidel, zranenia nezlúčite´ˇlné so životom _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | | Black Dragon napsal: | | supporter napsal: | | neskutečně me serou ti zmrdi, co opravujou hlavni tah Brno - Mikulov |
Presne tohle jezdim nekolikrat tydne... a uz mi z toho jebe ... hlavne z tech debilu co se umi radit podle zipu |
dokud nebude za chlast za volantem 10 natvrdo nebo pokuta 1 000 000, nebo v případě zavinění nehody 15 natvrdo a když někdo umře, tak doživotí, tak se ničeho lepšího nedočkáme, |
Ja treba taky jezdim rychleji nez predpisy dovolujou...na dalnici bezne 150 na tempomat, kdyz specham tak i rychleji...mimo obec vetsinou kolem 100 ... ale nedelam takovy prasarny jaky sou lidi schopny delat, viz to predjizdeni pres plnou, zakaz, v krizovatce apod.
Muzes podekovat jenom nasim zakonodarcum...kdyz ti kreteni snizi alkohol za volantem z trestnyho cinu na prestupek
Nejvetsi "postih" je pro ty blby sebrani auta po nekolikatym poruseni...jenze co taky vetsinou tihle dementi maji ... "auto" do 20 tisic, kdyz moc...
maria: to je mi lito...ale vubec se tomu nedivim, spis se divim, ze na tyhle silnici je tak malo mrtvych... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
zitra tudy jedu do Vídně, myslite tu cast kolem hornbachu nekam po FUTURUM nebo je to rozkopany jeste nekam dal?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | zitra tudy jedu do Vídně, myslite tu cast kolem hornbachu nekam po FUTURUM nebo je to rozkopany jeste nekam dal? |
Az za sjezd na Rajhrad... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | zitra tudy jedu do Vídně, myslite tu cast kolem hornbachu nekam po FUTURUM nebo je to rozkopany jeste nekam dal? |
kdyz to objedes kolem veznice furt rovne dolu kolem forda a pak doleva smerem k rasinu (ne kolem ustredniho hrobitova ale jakoby vychodne) tak se pak napojis na dalnicu a vyhnes se vic nez pulce tehle rozkopane kokotiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 9:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|