|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pimpy

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:00 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pimpy napsal: | Dneska sem se probral v půl čtvrtý ráno a už sem nezabral |
nevim co dnes bylo, ale ja jsem spal snad nejhure za tenhle rok |
a to sem ještě byl každou chvili vzhůru, asi náký divný tlaky venku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 8:44 am Předmět: |
|
|
ja jsem lehl a probudil se, ani jsem se neobratil, ani jsem se neprobral abych se sel napit, nic:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:05 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | ja jsem lehl a probudil se, ani jsem se neobratil, ani jsem se neprobral abych se sel napit, nic:D |
jo to se nekdo ma..ja jenom cekam az mi spadne hlava na klavesnici _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:07 am Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | Wojtkingson napsal: | | ja jsem lehl a probudil se, ani jsem se neobratil, ani jsem se neprobral abych se sel napit, nic:D |
jo to se nekdo ma..ja jenom cekam az mi spadne hlava na klavesnici |
Zas pro me tj celkem zazrak, normalne spim nahouno, dnes to bylo nejaky zvlastni - takze ty se jednou nevyspis a ja jednou jo:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:16 am Předmět: |
|
|
Přesně, sice teď poslední dobou usínám po 12, dneska jsem nemohl zaboha usnout furt jsem se budil. Jedna z nejhorších nocí co pamatuju. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:28 am Předmět: |
|
|
zasraná včerejší vichřice ...škoda 35litrů sice zaplatí pojišťovna ale ty starosti kolem! _________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | zasraná včerejší vichřice ...škoda 35litrů sice zaplatí pojišťovna ale ty starosti kolem! |
Presne
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:41 am Předmět: |
|
|
me leze na nervy, kdyz se zeny vulgarne vyjadruji a maji ve svem chovani maskulinni prvky _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
| Pimpy napsal: | | Draper napsal: | | Pimpy napsal: | Dneska sem se probral v půl čtvrtý ráno a už sem nezabral |
nevim co dnes bylo, ale ja jsem spal snad nejhure za tenhle rok |
a to sem ještě byl každou chvili vzhůru, asi náký divný tlaky venku |
Mě bolela palice jako hovado, taky jsem nemohl usnout. Kdoví co to je, asi mi soused vysílal internet do hlavy
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 11:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|