|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
malá černá bestie

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
tak bouřka? by mě zajímalo za kolik to bude dneska...vyloženě super tejden! _________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | | tak bouřka? by mě zajímalo za kolik to bude dneska...vyloženě super tejden! | Pod tohle se podepisuje Česká pojišťovna a další :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 6:59 pm Předmět: |
|
|
Jo, my vám to z Husovic posíláme  (není to dvojsmysl) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
tscha počki dajmůne  ti pošlu fakturu myslím _________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
To je zase sajgon venku...akorát mě štve, že co půl hoďky lítám na dvorek odmetat listí z kanálku,protože se nám tam dělá jezírko na tom betonu...chjoooo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | magion napsal: | | Black Dragon napsal: | | A uz je to tady ... solidni bourka..myslim ze lepsi jak vcera... |
hehe jo armageddon is back ... kua a ja musim do posilky.. doufam ze do me nenapere blesk |
Ty vole...tedka bych ven nevylezl ani kdybych tu nemel co zrat ... |
tak to ja bych nevahal ani vterinu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | irone..já už ani nevím,jaký to je potáhnout... |
vsechno ti verim,ale tohle ani nahodou
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem dojel do posilovny na motorce - nastesti jsem si vzal do batohu plachtu, zacalo kapat, hodil jsem na ni plachtu sel pokracova a najednou neco jako kdyz nekdo z nebe hazi kybly vody skrz plot, vody jak prase, plachta ulitla tak jsem oblik bundu a valil pro ni, hodil jsem pres ni plachtu a nejaky zbytky kobercu co jsem tam nekde nasel dobehl jsem do posilovny komplet mokrej - zadna zmena, jen ze ta kapalina na mně nebyla slana a byla studena xD Tak jsem cvicil dokud neacalo jen "pršet" a rychle jsem jel dom. Dojel jsem a byl jsem mokrej až na prdeli, ale celkem dobrý osvěžení...:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | fakt..bych byl pak v podezření,že zas někoho mám |
coze???? tyhle podezreni se dost blbe vyvraci nekdy vubec ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | fakt..bych byl pak v podezření,že zas někoho mám |
coze???? tyhle podezreni se dost blbe vyvraci nekdy vubec ne |
vidíš nemam to vůbec jednoduchý
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|