Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
švadla

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna loni jich bylo vcelku dost a předloni ještě více. Kdyby ten problém tady nebyl, určitě by se o tom tolik nemluvilo (resp. vůbec mluvilo).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pavelcb

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a me je to jedno jdu s pejskem ven a pěkně na volno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:

jako policista bys mel jit prikladem a dodrzovat pravidla, pak to tady ma nejak vypadat :- (

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Pavelcb

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Pavelcb napsal:

jako policista bys mel jit prikladem a dodrzovat pravidla, pak to tady ma nejak vypadat :- (

ty debile a co podle tebe porušuju?

naštuduj si vyhlášku Č.B. a pak piš kraviny
švadla

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavle, nezapomeň košík a vodítko!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

proc hned urazky a silna slova?

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Pimpy

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mám doma velkýho knírače, černýho jak bota. Když ho venčím a náhodou někde šustí igeliták, protože je vítr, tak utíká domu a hrozně se bojí. K lidem je maximálně přátelská a vsadim se, že kdyby se k nám vloupal zloděj tak se počůrá štěstím (když vidí mě, tak se pochčije a pak to ještě ocasem rozmetá na všechny strany), že tam s ní někdo je. Ještě nikdy nikoho nekousla a věřím, že toho ani neni schopná. Ale když du s ní po městě, tak všichni lidi uhýbaj a mají z ní strach. Sem pro košíky, kdyby proti mě šel takovejhle pes, taky bych měl strach.
arawen

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pimpy napsal:
Ja mám doma velkýho knírače, černýho jak bota. Když ho venčím a náhodou někde šustí igeliták, protože je vítr, tak utíká domu a hrozně se bojí. K lidem je maximálně přátelská a vsadim se, že kdyby se k nám vloupal zloděj tak se počůrá štěstím (když vidí mě, tak se pochčije a pak to ještě ocasem rozmetá na všechny strany), že tam s ní někdo je. Ještě nikdy nikoho nekousla a věřím, že toho ani neni schopná. Ale když du s ní po městě, tak všichni lidi uhýbaj a mají z ní strach. Sem pro košíky, kdyby proti mě šel takovejhle pes, taky bych měl strach.

proc se vsichni bojite psu,kdyz dou proti vam? mate naky trauma z detstvi nebo nakej spatnej zazitek?majitel psa asi vi,jakej ten pes je atd...kdyz je hodnej,tak ho v klidu pustim...kdyz ne,tak de na voditku.a porad argumentovat tim,ze mu muze neco preskocit v makovici to je jasny,ze muze.ale stejne tak i cloveku.tudiz by kazdej clovek mel mit nahubek a chodit na voditku,nebo byt v kleci doma,pac mu muze preskocit v makovici (ad absurdum)...vsechno kolem tehle plemen je zbytecna hysterie.vsem kteri tady delaji ukvapene soudy doporucuji kouknout na dokument CT o psech ,,zabijacich´´.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/203542152450001-podvedeni-psi/
Seva98

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

arawen napsal:
Pimpy napsal:

proc se vsichni bojite psu,kdyz dou proti vam? mate naky trauma z detstvi nebo nakej spatnej zazitek?majitel psa asi vi,jakej ten pes je atd...kdyz je hodnej,tak ho v klidu pustim...kdyz ne,tak de na voditku.a porad argumentovat tim,ze mu muze neco preskocit v makovici to je jasny,ze muze.ale stejne tak i cloveku.tudiz by kazdej clovek mel mit nahubek a chodit na voditku,nebo byt v kleci doma,pac mu muze preskocit v makovici (ad absurdum)...vsechno kolem tehle plemen je zbytecna hysterie.vsem kteri tady delaji ukvapene soudy doporucuji kouknout na dokument CT o psech ,,zabijacich´´.

Je to o tom i jak ten pes vypada to je jako by sel proti tobe Kai Greene a Samer Issa, pred obrovskym stinem bys utekl a Samerovi ses vysmal
Phenomenom

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psů se teda nebojím,ale s pár agresivníma mrdkama sem konflikt měl hlavně teda když jedu na kole a pes se za mnou pustí,podotýkám,že nejezdím jak závodník.Pokud majitel psa nekotroluje náhubek+vodítko tak se pak nemůže divit,že jeho miláček dostane od někoho po rypáku nebo bude muset nést odpovědnst za jeho činy.Pořád je to zvíře a má svoje pudy.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě k té holčičce. Ošetřili jí lehčí zranění, tak mi řeknětě, jaké lehčí zranění udělá rotvajler dvouleté holčičce které se zakousne do krku a pustí až po pár úderech? Já myslím že kdyby se jí zakousl do krku, tak neoštřují lehčí zranění, ale snaží se dostat holčičku z kritického stavu Podle mě ji škrábnul. Další věcí může být to, že si myslel že se holčička topí tak ji chtěl dostat z vody. Blesk z toho udělal hodně nafoukou bublinu.

A to že nějaký pes někoho napadne, je z velké části chyba majitele/výchovy/voditka a košíku a taky rodiče/dítě/člověk , který psa sere a pak se velmi diví. Pes může mít poruchu chování, je to stejné jako u lidí, je to prostě rapl, takže já bych doporučoval lidské i psí raply utrácet.

Naposledy upravil Gohan dne čt červenec 16, 2009 11:53 am, celkově upraveno 1 krát
sheryk

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarád jednou šel po poli a zaútočil na něj dobrman, jehož pán byl nedaleko a ani přes jeho upozornění nic nedělal, tak kamoš vytáhnul pistoli a psa na místě odstřelil... plně jeho jednání schvaluju, i když sám pejsky chovám. Pokud nedokáže majitel zajistit psa natolik, aby neomezoval svobodu jiných lidí, či je nenapadl, ať s ním raději ven ani nechodí. Vodítko a náhubek - samozřejmost.
Pimpy

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

arawen napsal:
Pimpy napsal:

No, ja sem neargumentoval, tim ze mimu psovi preskoci v makovici. Jenom sem psal, ze z velkejch psu, ktery neznam mam respekt a nebezim k nemu si ho hned pohladit. A to vetsina lidi. Kdyz vidim maliho psa, tak toho se nebojim, u velkyho hafana to je proste jiny.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sheryk napsal:
Kamarád jednou šel po poli a zaútočil na něj dobrman, jehož pán byl nedaleko a ani přes jeho upozornění nic nedělal, tak kamoš vytáhnul pistoli a psa na místě odstřelil... plně jeho jednání schvaluju, i když sám pejsky chovám. Pokud nedokáže majitel zajistit psa natolik, aby neomezoval svobodu jiných lidí, či je nenapadl, ať s ním raději ven ani nechodí. Vodítko a náhubek - samozřejmost.

Nevím jestli bych měl čas když mě napadne pes nejdřívě opakovaně upozornit majitele, potom vytáhnout pistoli a zamířit.

Naposledy upravil Gohan dne čt červenec 16, 2009 11:55 am, celkově upraveno 1 krát
sheryk

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
sheryk napsal:

Já nevím jestli bych měl čas vytáhnout zbran a zamířit když by po mě skočil pes.

?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: