|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 11:56 am Předmět: |
|
|
| sheryk napsal: | | Gohan napsal: | | sheryk napsal: | | Kamarád jednou šel po poli a zaútočil na něj dobrman, jehož pán byl nedaleko a ani přes jeho upozornění nic nedělal, tak kamoš vytáhnul pistoli a psa na místě odstřelil... plně jeho jednání schvaluju, i když sám pejsky chovám. Pokud nedokáže majitel zajistit psa natolik, aby neomezoval svobodu jiných lidí, či je nenapadl, ať s ním raději ven ani nechodí. Vodítko a náhubek - samozřejmost. |
Já nevím jestli bych měl čas vytáhnout zbran a zamířit když by po mě skočil pes. |
? |
Jak to mohl ten kamarád stihnout ? Varovat majitele a až po tom střílet?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
|
|
| Gohan napsal: | Ještě k té holčičce. Ošetřili jí lehčí zranění, tak mi řeknětě, jaké lehčí zranění udělá rotvajler dvouleté holčičce které se zakousne do krku a pustí až po pár úderech? Já myslím že kdyby se jí zakousl do krku, tak neoštřují lehčí zranění, ale snaží se dostat holčičku z kritického stavu Podle mě ji škrábnul. Další věcí může být to, že si myslel že se holčička topí tak ji chtěl dostat z vody. Blesk z toho udělal hodně nafoukou bublinu.
A to že nějaký pes někoho napadne, je z velké části chyba majitele/výchovy/voditka a košíku a taky rodiče/dítě/člověk , který psa sere a pak se velmi diví. Pes může mít poruchu chování, je to stejné jako u lidí, je to prostě rapl, takže já bych doporučoval lidské i psí raply utrácet. |
super, takze z toho vyplyva, ze pes by proste mel mit nahubek, pak by se predeslo mnoha zranenim _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
|
| yazi napsal: | | Gohan napsal: | Ještě k té holčičce. Ošetřili jí lehčí zranění, tak mi řeknětě, jaké lehčí zranění udělá rotvajler dvouleté holčičce které se zakousne do krku a pustí až po pár úderech? Já myslím že kdyby se jí zakousl do krku, tak neoštřují lehčí zranění, ale snaží se dostat holčičku z kritického stavu Podle mě ji škrábnul. Další věcí může být to, že si myslel že se holčička topí tak ji chtěl dostat z vody. Blesk z toho udělal hodně nafoukou bublinu.
A to že nějaký pes někoho napadne, je z velké části chyba majitele/výchovy/voditka a košíku a taky rodiče/dítě/člověk , který psa sere a pak se velmi diví. Pes může mít poruchu chování, je to stejné jako u lidí, je to prostě rapl, takže já bych doporučoval lidské i psí raply utrácet. |
super, takze z toho vyplyva, ze pes by proste mel mit nahubek, pak by se predeslo mnoha zranenim |
Přesně tak, ale divil by ses, kolikrát s náhubkem pes udělá větší zranění než bez náhubku.
|
|
| nahoru |
|
 |
arawen
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 11:59 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | yazi napsal: | | Gohan napsal: | Ještě k té holčičce. Ošetřili jí lehčí zranění, tak mi řeknětě, jaké lehčí zranění udělá rotvajler dvouleté holčičce které se zakousne do krku a pustí až po pár úderech? Já myslím že kdyby se jí zakousl do krku, tak neoštřují lehčí zranění, ale snaží se dostat holčičku z kritického stavu Podle mě ji škrábnul. Další věcí může být to, že si myslel že se holčička topí tak ji chtěl dostat z vody. Blesk z toho udělal hodně nafoukou bublinu.
super, takze z toho vyplyva, ze pes by proste mel mit nahubek, pak by se predeslo mnoha zranenim |
Přesně tak, ale divil by ses, kolikrát s náhubkem pes udělá větší zranění než bez náhubku. |
kort s peknym zeleznym.
|
|
| nahoru |
|
 |
sheryk

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | sheryk napsal: | | Gohan napsal: | | sheryk napsal: | | Kamarád jednou šel po poli a zaútočil na něj dobrman, jehož pán byl nedaleko a ani přes jeho upozornění nic nedělal, tak kamoš vytáhnul pistoli a psa na místě odstřelil... plně jeho jednání schvaluju, i když sám pejsky chovám. Pokud nedokáže majitel zajistit psa natolik, aby neomezoval svobodu jiných lidí, či je nenapadl, ať s ním raději ven ani nechodí. Vodítko a náhubek - samozřejmost. |
Já nevím jestli bych měl čas vytáhnout zbran a zamířit když by po mě skočil pes. |
? |
Jak to mohl ten kamarád stihnout ? Varovat majitele a až po tom střílet? |
Předpokládám, že po mně nechceš rekonstrukci případu - kamoš už není nejmladší, zbroják má už taky dlouho a pohybuje se, řekněme v právním prostředí, a v hlavě to má taky v pořádku. Navíc sám chová větší plemena. Nemám důvod mu nevěřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
tak verim, ze i s nahubkem (kor zeleznym) se da napachat pekna paseka, ale v dnesni dobe nylonovych, kozenych apod nahubku bych to tak dramaticky nevidel ;-)
a za dalsi tezko se to soudi, jak by to dopadlo, kdyby pes nahubek nemel zeano? ;-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
| sheryk napsal: | | Gohan napsal: | | sheryk napsal: | | Gohan napsal: | | sheryk napsal: | | Kamarád jednou šel po poli a zaútočil na něj dobrman, jehož pán byl nedaleko a ani přes jeho upozornění nic nedělal, tak kamoš vytáhnul pistoli a psa na místě odstřelil... plně jeho jednání schvaluju, i když sám pejsky chovám. Pokud nedokáže majitel zajistit psa natolik, aby neomezoval svobodu jiných lidí, či je nenapadl, ať s ním raději ven ani nechodí. Vodítko a náhubek - samozřejmost. |
? |
Jak to mohl ten kamarád stihnout ? Varovat majitele a až po tom střílet? |
Předpokládám, že po mně nechceš rekonstrukci případu - kamoš už není nejmladší, zbroják má už taky dlouho a pohybuje se, řekněme v právním prostředí, a v hlavě to má taky v pořádku. Navíc sám chová větší plemena. Nemám důvod mu nevěřit. |
Nechci nic, jenom se mi zdá divně že někdo stihne při napadení psem varovat majitele a potom střílet. Spíš jestli ten pes nedostal ránu když ještě běžel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | tak verim, ze i s nahubkem (kor zeleznym) se da napachat pekna paseka, ale v dnesni dobe nylonovych, kozenych apod nahubku bych to tak dramaticky nevidel ;-)
a za dalsi tezko se to soudi, jak by to dopadlo, kdyby pes nahubek nemel zeano? ;-) |
Kdybychom dali na našeho psa kožený, nebo nylonový náhubek, tak to je to samé jako by žádný náhubek neměl.
Ale je pravda, že mít náhubek je jistota. Horší potom je k dyž potkáš nějakého známeho, pes ho chce olíznout, ale místo toho mu vyrazí dva zuby, protože má náhubek
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | yazi napsal: | tak verim, ze i s nahubkem (kor zeleznym) se da napachat pekna paseka, ale v dnesni dobe nylonovych, kozenych apod nahubku bych to tak dramaticky nevidel ;-)
a za dalsi tezko se to soudi, jak by to dopadlo, kdyby pes nahubek nemel zeano? ;-) |
Kdybychom dali na našeho psa kožený, nebo nylonový náhubek, tak to je to samé jako by žádný náhubek neměl.
Ale je pravda, že mít náhubek je jistota. Horší potom je k dyž potkáš nějakého známeho, pes ho chce olíznout, ale místo toho mu vyrazí dva zuby, protože má náhubek |
a jakyho mate psa? moje teta chova od revoluce psy, chovala vlcaky, stafordy a ted nejaky lovecky plemeno a vzdycky ji stacil kozenej nahubek, asi nesmis kupovat ten nejlevnejsi z lidlu :o)))
to oliznuti snad netreba komentovat :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
Naposledy upravil yazi dne čt červenec 16, 2009 12:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 12:20 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Gohan napsal: | | yazi napsal: | tak verim, ze i s nahubkem (kor zeleznym) se da napachat pekna paseka, ale v dnesni dobe nylonovych, kozenych apod nahubku bych to tak dramaticky nevidel ;-)
Ale je pravda, že mít náhubek je jistota. Horší potom je k dyž potkáš nějakého známeho, pes ho chce olíznout, ale místo toho mu vyrazí dva zuby, protože má náhubek |
a jakyho mate psa? moje teta chova od revoluce psi, chovala vlcaky, stafordy a ted nejaky lovecky plemeno a vzdycky ji stacil kozenej nahubek, asi nesmis kupovat ten nejlevnejsi z lidlu :o)))
to oliznuti snad netreba komentovat :-) |
Máme Rottweilerku a vlčáka. S náhubkem na vlčáka není problém, ale na rottweilerku se sháněl náhubek špatně, a neriskujeme s koženým, když si dokázala vytrhnout a rozkousat oplocení zahrady a běžet někam nahánět hafany když hárala. Jinak všem co mají zaryto rottweiler - bojové plemeno bych doporučil setkání s tou naší, co se rozvalí na břiše a kontroluje jestli ji škrábeš nebo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Rotvajler a bojové plemeno? Já myslel,že je to služební... |
Je to služební plemeno, bohužel hodně lidí si myslí že je to bojové plemeno a celkem někdy zbytečně se jich bojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
Mám malýho křížence jezevčíka,je malej a strašně roztomilej...
Ale nesnáší 2 věci:A to když na něj někdo cizí šahá a běžící děti:)
A jelikož opravdu vypadá jak plyšová hračka (viz moje fotky v galerii:) tak 90% lidí má na něj tendenci dělať ťuťumuti,nebo si ho hladit...Ty normální se zeptaj jestli mužou,ty dementí se k němu vrhou a začnou na něj chmatat...
Nejlepší je když je psík v tašce okolo krku,čouhá mu jen ocas a hlava okolo jde nějaká bába/dědek/ženská/divnej týpek a vytasí ruku na jeho hlavu že si ho podrbe a podobný inteligentní nápady,že...
Ještě lepší jsou matky s malejma dětma...jůů pejsek bež se na něj kouknout...načež se kvičící sotva bežící dítě rozběhne k vám...
Pejsek vidíc malý,běžící,kvičící dítě zaštěká a zaštěká a zastěká...a dítě běží zase zpátky a kvičí ještě víc.
Takže proč neutrácet i debilní lidi. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Mám malýho křížence jezevčíka,je malej a strašně roztomilej...
Ale nesnáší 2 věci:A to když na něj někdo cizí šahá a běžící děti:)
A jelikož opravdu vypadá jak plyšová hračka (viz moje fotky v galerii:) tak 90% lidí má na něj tendenci dělať ťuťumuti,nebo si ho hladit...Ty normální se zeptaj jestli mužou,ty dementí se k němu vrhou a začnou na něj chmatat...
Nejlepší je když je psík v tašce okolo krku,čouhá mu jen ocas a hlava okolo jde nějaká bába/dědek/ženská/divnej týpek a vytasí ruku na jeho hlavu že si ho podrbe a podobný inteligentní nápady,že...
Ještě lepší jsou matky s malejma dětma...jůů pejsek bež se na něj kouknout...načež se kvičící sotva bežící dítě rozběhne k vám...
Pejsek vidíc malý,běžící,kvičící dítě zaštěká a zaštěká a zastěká...a dítě běží zase zpátky a kvičí ještě víc.
Takže proč neutrácet i debilní lidi. |
tak to mame stejnyho psa:)
byl jsem zvedavej jak bude vypadat az vyroste tak ted uz to vim _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 1:49 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Takže proč neutrácet i debilní lidi. |
si zajed do Texasu _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|