|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pijete energy drinky? |
| Ano |
|
9% |
[ 4 ] |
| Ano s alkoholem |
|
7% |
[ 3 ] |
| Ne |
|
41% |
[ 17 ] |
| Jen příležitostně |
|
41% |
[ 17 ] |
|
| Celkem hlasů : 41 |
|
| Autor |
Zpráva |
Svalovec
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 6:24 pm Předmět: |
|
|
Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marian78
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:17 am Předmět: |
|
|
na unavu je najlepsie zvysit prijem vitaminov
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
| Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja
|
|
| nahoru |
|
 |
Najkl
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, mam takovy dotaz uz delsi dobu trpim unavou. A tak jsem se rozhodl k doktorovi at mi udela krevni testy. Doktor mi testy udelal a taky OGTT testy (mereni mnozstvi glukosy v krvi =tedy vylouceni cukrovky).Po OGTT testech jsem se utvrdil v tom , ze unavu pocituji hlavne po prijmu cukru. V techto testech jsem dostal 70g glukosy rozpustene ve vode. Po vypiti jsem pocitoval strasnou unavu. Nestalo se nekomu neco podobneho co me? Tedy unava po prijeti jakychkoliv cukru?? Byl bych rad za jakoukoliv radu. Od treningu jsem si daval na dva tydny pokoj coz nepomohlo zkousel jsem mnoho zpusobu ale nic nepomohlo. _________________ 104kg při 186cm u Arnieho....není to nic ke chlubení....on byl spíš Atlet
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja |
tak to bys mel jist jod ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja |
tak to bys mel jist jod ne? | výborný a pro mě teda chutnej zdroj jódu sou sušený mořský řasy, prodáva se to třeba v tescu, ale myslim, že to najdeš i v obchodech zdravé výživy a hrozně sem si to oblíbil
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
ja pouzivam sul s jodem _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | ja obcas davam Kelp | sem si to našel, to sou blbý tabletky.. to samotný ty řasy.. to se ti rozplýva na jazýčku.. ta chuť.. výborný je třeby ty plátky rozlámat a pak hodit do salátu..
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Najkl napsal: | | Zdravim, mam takovy dotaz uz delsi dobu trpim unavou. A tak jsem se rozhodl k doktorovi at mi udela krevni testy. Doktor mi testy udelal a taky OGTT testy (mereni mnozstvi glukosy v krvi =tedy vylouceni cukrovky).Po OGTT testech jsem se utvrdil v tom , ze unavu pocituji hlavne po prijmu cukru. V techto testech jsem dostal 70g glukosy rozpustene ve vode. Po vypiti jsem pocitoval strasnou unavu. Nestalo se nekomu neco podobneho co me? Tedy unava po prijeti jakychkoliv cukru?? Byl bych rad za jakoukoliv radu. Od treningu jsem si daval na dva tydny pokoj coz nepomohlo zkousel jsem mnoho zpusobu ale nic nepomohlo. |
no ne ze bych po cukru cytil vylozene 'strasnou unavu' jak to popisujes ty, ale mam zkusenost ze kdyz dam pred treningem cukr tak mam o hodne mensi vykon. Proto ho davam jenom po treningu.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:09 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Najkl napsal: | | Zdravim, mam takovy dotaz uz delsi dobu trpim unavou. A tak jsem se rozhodl k doktorovi at mi udela krevni testy. Doktor mi testy udelal a taky OGTT testy (mereni mnozstvi glukosy v krvi =tedy vylouceni cukrovky).Po OGTT testech jsem se utvrdil v tom , ze unavu pocituji hlavne po prijmu cukru. V techto testech jsem dostal 70g glukosy rozpustene ve vode. Po vypiti jsem pocitoval strasnou unavu. Nestalo se nekomu neco podobneho co me? Tedy unava po prijeti jakychkoliv cukru?? Byl bych rad za jakoukoliv radu. Od treningu jsem si daval na dva tydny pokoj coz nepomohlo zkousel jsem mnoho zpusobu ale nic nepomohlo. |
no ne ze bych po cukru cytil vylozene 'strasnou unavu' jak to popisujes ty, ale mam zkusenost ze kdyz dam pred treningem cukr tak mam o hodne mensi vykon. Proto ho davam jenom po treningu. |
To je vlivem hyperinzulínémie, kterou sis vyvolal cukrem. Dát si těsně před výkonem něco sladkého není dobré, člověk je pak unevaný a trénink je nekvalitní. Každý na podanou potravinu reagujeme jinak, někoho to neunavý, někoho za ano, záleží na citlivosti našich inzulínových receptorů a dávce sacharidů. Proto Ty GI výzkumy jsou prováděny na třech typech lidí ve skupinách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja |
tak to bys mel jist jod ne? | to pomaha ? Ja bych hlavne mel jit za doktorem , aby mi tu zlazu vysetril , ale nejak semse dotoho jeste nedokopal , normalni stav je nejak 4 a me namerili 12 ... Jestli mi bude davat neco na zpusob T3/T4 , tak to bude supr , to rozjedu na cernym trhu
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja |
tak to bys mel jist jod ne? | to pomaha ? Ja bych hlavne mel jit za doktorem , aby mi tu zlazu vysetril , ale nejak semse dotoho jeste nedokopal , normalni stav je nejak 4 a me namerili 12 ... Jestli mi bude davat neco na zpusob T3/T4 , tak to bude supr , to rozjedu na cernym trhu | i kdyby ti to napsal, tak pokud ti nedělá vážnější problemy tak si je neber
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:37 pm Předmět: |
|
|
| Serj napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja |
tak to bys mel jist jod ne? | to pomaha ? Ja bych hlavne mel jit za doktorem , aby mi tu zlazu vysetril , ale nejak semse dotoho jeste nedokopal , normalni stav je nejak 4 a me namerili 12 ... Jestli mi bude davat neco na zpusob T3/T4 , tak to bude supr , to rozjedu na cernym trhu | i kdyby ti to napsal, tak pokud ti nedělá vážnější problemy tak si je neber | hlavni priznak prej unava , no nevim , ja su unavenej od doby co chodim cvicit , asi se budu muset vyvalit nekde u rybnika na tyden , jestli budu furt unavenej
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Serj napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja |
tak to bys mel jist jod ne? | to pomaha ? Ja bych hlavne mel jit za doktorem , aby mi tu zlazu vysetril , ale nejak semse dotoho jeste nedokopal , normalni stav je nejak 4 a me namerili 12 ... Jestli mi bude davat neco na zpusob T3/T4 , tak to bude supr , to rozjedu na cernym trhu | i kdyby ti to napsal, tak pokud ti nedělá vážnější problemy tak si je neber | hlavni priznak prej unava , no nevim , ja su unavenej od doby co chodim cvicit , asi se budu muset vyvalit nekde u rybnika na tyden , jestli budu furt unavenej |
http://zdravi.doktorka.cz/snizena-funkce-stitne-zlazy/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|