|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pijete energy drinky? |
| Ano |
|
9% |
[ 4 ] |
| Ano s alkoholem |
|
7% |
[ 3 ] |
| Ne |
|
41% |
[ 17 ] |
| Jen příležitostně |
|
41% |
[ 17 ] |
|
| Celkem hlasů : 41 |
|
| Autor |
Zpráva |
Serj
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Serj napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja |
tak to bys mel jist jod ne? | to pomaha ? Ja bych hlavne mel jit za doktorem , aby mi tu zlazu vysetril , ale nejak semse dotoho jeste nedokopal , normalni stav je nejak 4 a me namerili 12 ... Jestli mi bude davat neco na zpusob T3/T4 , tak to bude supr , to rozjedu na cernym trhu | i kdyby ti to napsal, tak pokud ti nedělá vážnější problemy tak si je neber | hlavni priznak prej unava , no nevim , ja su unavenej od doby co chodim cvicit , asi se budu muset vyvalit nekde u rybnika na tyden , jestli budu furt unavenej | já ty hodnoty mám taky trochu posunuté, směrem dolů.. ale u T3 a T4 přičemž takový to číslo o kterých mluvíš ty mám v normě. Máma má ale to číslo taky kolem 9-10 a k tomu má jěště posunutý T3 a T4 a třeba když děla něco fyzicky náročnějšího po práci, tak se často hned dostaví hrozná unava a z toho jí neprobere káva, čaj .. nic.. tak chodí spát. Ale hormony zatím nebere, doktorka jí řekla, že dokud to bude snesitelné, nic nebrat, tělo je svině, zvyká si rychle
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Serj napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja |
tak to bys mel jist jod ne? | to pomaha ? Ja bych hlavne mel jit za doktorem , aby mi tu zlazu vysetril , ale nejak semse dotoho jeste nedokopal , normalni stav je nejak 4 a me namerili 12 ... Jestli mi bude davat neco na zpusob T3/T4 , tak to bude supr , to rozjedu na cernym trhu | i kdyby ti to napsal, tak pokud ti nedělá vážnější problemy tak si je neber | hlavni priznak prej unava , no nevim , ja su unavenej od doby co chodim cvicit , asi se budu muset vyvalit nekde u rybnika na tyden , jestli budu furt unavenej |
http://zdravi.doktorka.cz/snizena-funkce-stitne-zlazy/ | 19. 4. 2005. Jste stále unavení, trpíte pocitem chladu, poruchou koncentrace, zácpou, depresí, máte sklon k nadváze, suchou kůži a lámavé nehty? Příčinou vašich problémů může být hypothyreóza neboli snížená funkce štítné žlázy. LOL vsecko mam naopak , takze bych mel mit zvysenou funkci stitne zlazy
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:46 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Serj napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja |
tak to bys mel jist jod ne? | to pomaha ? Ja bych hlavne mel jit za doktorem , aby mi tu zlazu vysetril , ale nejak semse dotoho jeste nedokopal , normalni stav je nejak 4 a me namerili 12 ... Jestli mi bude davat neco na zpusob T3/T4 , tak to bude supr , to rozjedu na cernym trhu | i kdyby ti to napsal, tak pokud ti nedělá vážnější problemy tak si je neber | hlavni priznak prej unava , no nevim , ja su unavenej od doby co chodim cvicit , asi se budu muset vyvalit nekde u rybnika na tyden , jestli budu furt unavenej |
http://zdravi.doktorka.cz/snizena-funkce-stitne-zlazy/ | 19. 4. 2005. Jste stále unavení, trpíte pocitem chladu, poruchou koncentrace, zácpou, depresí, máte sklon k nadváze, suchou kůži a lámavé nehty? Příčinou vašich problémů může být hypothyreóza neboli snížená funkce štítné žlázy. LOL vsecko mam naopak , takze bych mel mit zvysenou funkci stitne zlazy | Já to mám taky naopak, mám těch hormonu míň, takže bych měl mít hypofunkci ale přitom abych přibral musim žrát přes 4000Kcal denně (1.85m/72Kg) a to když nic nedělám
a přitom mám pocity chladu, suchou kůži a občas aj ty deprese ale to bude něčím jiným
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Serj napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Serj napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Svalovec napsal: | | Únava vzniká většinou buď přetrénováním nebo přežíráním. | a nebo snizenou funkci stitne zlazy , coz mam ja |
http://zdravi.doktorka.cz/snizena-funkce-stitne-zlazy/ | 19. 4. 2005. Jste stále unavení, trpíte pocitem chladu, poruchou koncentrace, zácpou, depresí, máte sklon k nadváze, suchou kůži a lámavé nehty? Příčinou vašich problémů může být hypothyreóza neboli snížená funkce štítné žlázy. LOL vsecko mam naopak , takze bych mel mit zvysenou funkci stitne zlazy | Já to mám taky naopak, mám těch hormonu míň, takže bych měl mít hypofunkci ale přitom abych přibral musim žrát přes 4000Kcal denně (1.85m/72Kg) a to když nic nedělám
a přitom mám pocity chladu, suchou kůži a občas aj ty deprese ale to bude něčím jiným | ale tu morskou rasu v tabletach zkusim , jod vubec nejim , mozna je nejaka mini davka v multivitaminu , ale to je tak vsechno ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
|
| nahoru |
|
 |
TheKilla

|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
na únavu se mi nejlépe osvědčila chlorella. _________________ Being satisfied with being average is like being satisfied with being a FUCKING PUSSY!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|