Donnie Darko
... neskutečnej haluz! Projížděl jsem žebříček CSFD top 200 filmů a tohle mě zaujalo tim nic neříkajícím názvem tak jsem si přečetl popis filmu a musim říct, že tohle je opravdu zajímavé podívaná a první film, který jsem opravdu nepochopil, ale vůbec mi to nevadí. Mam za to, že tohle ani není o pochopení, které podle mě tvůrci filmu nenabízejí jako o vlastní interpretaci toho co člověk viděl.
Kdysi za mnou přišel kámoš, jestli jsem viděl ten novej film Matrix, že to musel vidět dva krát aby to pochopil, přitom tam není nic těžkýho na pochopení a všechno je tam servírováno polopatě. Ale tady celou dobu nevíte jestli je to realita, narušená psychika hlavního hrdiny nebo nějaké sci-fi a ani na konci se to nedovíte, autoři koneckonců tu snahu ani nemají a nechávají hoooodně otevřený konec. Na tenhle film je potřeba mít náladu, ale jinak doporučuju, stojí to za shlédnutí.
Madagaskar 2
Náhderná animace Africké savany, vizuální stránka je prostě dokonalá. Příběh je až primitivní, ale o ten tady nejde, hlavní je zábava, které je tady dost. V mém případě se o ní starali hlavně tučnáci, v několika místech jsem se opravdu zasmál a většinu filmu jsem sledoval alespoň s lehkým úsměvem na tváři, příjemná oddychovka.
Crash
Tenhle film jsem chtěl už dlouho vidět, ale podařilo se mi to až před pár dny. Příběh o kulturních a etnických rozdílech v každodením životě Američanů, který graduje silnou zápletkou a zdánlivě oddělené a nesouvisející životy jednotlivých postav se v nejrůznějších okamžicích prolínají. Opravdu pěkný film, silný na emoce.
Pred rokmi som na STV 2 videl druhu polovicu nejakeho talianskeho filmu....stacila mi tato polovica, aby sa ten film zaradil medzi naj filmy, ake som kedy videl.
tak jsem konečně viděl hooligans.....a jako můžu doporučit. fakt skvělej film, s dobrým příběhem, ne jen o rvačkách, ikdyž je o tom celej film v podstatě 10/10
10/10 ? To je docela odvážný hodnocení, zvlášt na takovej film (ne že by byl vyloženě špatnej,ale...)
P. Brosnan vs. Liam Neeson, osobně se mi tento film líbil od začátku do konce.
Zítra se chystám na francouzský dvojfilm Veřejný nepřítel č. 1
tak to si pošmákneš.podle mě opravdu kvalitní podívaná.lépe bych hodnotil spíš první díl než epilog,ale oba dva díly byly na daný žánr naprosto luxusní!
P. Brosnan vs. Liam Neeson, osobně se mi tento film líbil od začátku do konce.
Zítra se chystám na francouzský dvojfilm Veřejný nepřítel č. 1
Vincent Cassel exceluje, tento dvojfilík je skvelý u mna 9,5/10 Jacques, Jacques, Jacques, Jacques...:)))
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru