|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 7:13 pm Předmět: |
|
|
Znáte ty dva, co mají výtisk nějakého Muscle žurnálu asi z roku 1985 a cvičí podle toho tak, že to nedají z ruky? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | jo a byl jsem dnes poprve v nove prodejne RONNIE v komárově pro protein a maji tam toho strasne moc a je to tam hezky |
To mě těší:). Já tam ještě nebyl:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Znáte ty dva, co mají výtisk nějakého Muscle žurnálu asi z roku 1985 a cvičí podle toho tak, že to nedají z ruky? |
Jo .Maj asi 50kg oba dva dohromady aji s postelý, topánkama a tím časákem že?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Bazzy napsal: | jo a byl jsem dnes poprve v nove prodejne RONNIE v komárově pro protein a maji tam toho strasne moc a je to tam hezky |
To mě těší:). Já tam ještě nebyl:). |
jestli tam na ne potrebujes obcas nenapadne dohlidnout, jak to tam slape, jestli se neflakaji atd, tak se hlasim (za malou cca 2,3kg provizi s prichuti cokolada mesicne :DD ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
shyby 5x4-6
push press 2x5up to 70, 3x3x80
nigga bench 5x5x115
trapezy 5x5up to 160
lytka
dneska sem vyjizdel a zas tam byla zavora... tak tam byli ti delnici tak rikam chlapi nemate ovladani a oni ze ne ale ma ho typek na recepci v te vysoke budove jak se to tam opravuje tak sem musel jak debil do ni kde lezel vyvalenej typek a cumel na bednu aby me to otevrel kua nechapu to jak to delaji kdyz sem vyjizdel z parkoviste tak tam bylo jeste hodne aut, kdyz to porad ti kokoti zaviraji
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
bench 5x3x130
celni drepy 4x6x90
pritahy spodni kladky 4x8plnej knedl tusim 115?
kladiva 4x5-6x30
bricho
kolo 10 min
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
kdyby se to dnes tak natahlo, ja mel vic casu a nesrali me ti okolo vis kdo..., tak jsem se te chtel jit zeptat, jestli ses zdravej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:10 pm Předmět: |
|
|
nigga bench 5x5x115
shyby 5x4-5
push press 5x5x75
premisteni 4x5up to 80
zakopavani
po praci a po prd jakym jidle, na nigga benchu sem porad bojoval s technikou a porad sem bouchal cinkou do stojanu jak debil, push press to s tou silou odnesl, premisteni poprve v zivote.. kdy uz budu mit teda trapezy jak CIZO?
malem bych zapomel na dva gaye jako opravdu co byli dneska v gymu jeden mel normalne rifle tricvrtaky s takovym sexy paskem a sexy triko bez rukavu mel sexy emo uces s sexy fialovym nebo ruzovym nebo co to je melirem jak kdyby sel rovnou s nejake sexy diskoteky normalne na liskanec neuveritelny
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Bazzy napsal: | normalne na liskanec neuveritelny
| Dnes ráno by ti udělal radost jeden týpek (podle mě skaut, protože ti jsou v souladu s přírodou) šel cvičit úplně bos. Rukavičky No limits nechyběly :-) |
zakrit mu dvackou tu nohu aby mu nebyla zima, a jeste tam dneska byl asi ten smradoch nebo jak mu rikate hnusnej plesatech malej chlupatej chlap smrdel jako kybl chcanek
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | hnusnej plesatech malej chlupatej chlap smrdel jako kybl chcanek | Chybí mi. Jak jsem se stal morning boyem, tak se mi stýská a jsem rád, že se nezměnil _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Bazzy napsal: | | hnusnej plesatech malej chlupatej chlap smrdel jako kybl chcanek | Chybí mi. Jak jsem se stal morning boyem , tak se mi stýská a jsem rád, že se nezměnil |
neboj, jeste necely tyden a budes zase evening guy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
A proto tam bude Ralph Lauren, aby mi to zpříjemnil _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
bench 5x5up to 130
10x100
celni drepy 5x3x100
pritahy spodni kladky 4x8 plnej knedl plus asi 15kilo
bical velka 4x6x50
bricho
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
nigga bench 5x5x110
military/push press 4x10..kdyz sem nemohl military odjel sem to push
pritahy podhmat 4x6x90
krceni ramen 4x8x150
veslo 1km - 2 minuty
ronnie training
dnes odjizdim do země Mirka Filipovice Crocopa s pani Bazzy na par dni, poroučím se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|