LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
orbitrack 5 minut
bench 10x10x60kg
peckdeck rehab
tlaky na ramena na stroji rehab
veslování rehab

Další letní trénink, opět o fous větší váhy, pořád je kam přidávat, takže určitě na tom benchi zkusím to ještě oroštovat a udělat si na 10x10 životní PR . Doma mám novou hrazdu, ale bohužel kvalita jejího upevnění není valná a už se se mnou jednou utrhla . Dneškem taky začíná oficiální junk food detox, protože fotka Lukiho o 20kg lehčího mě zaplavila nostalgií ...
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

luki pod 80kg, šťastnej mlsoun

luki 100kg, smutnej alkoholik, navíc černobílej!

čili důvody pro detox jsou jasné, přišel mi protein (od vy-víte-koho), čili dnes místo mekáče si dám například k obědu koktejl
m4l

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

termix vic netreba psat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
termix vic netreba psat
já od tý osudový události vidím teplý kluky všude ... nicméně mi kamarád gej říkal, že i na něho je termix už trochu moc, což teda vysvětluje, proč byl trochu moc i na tebe, latentní bukvu jak vyšitou
LJ

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2009 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supl
Ochutnávám si Extrifit 80ku, v praktickejch přenosnejch 250g sáčcích. Chuťove určitě míň sladký než ta 60ka což dokážu pochopit, nic hnusnýho, ale taky nic, co by mě s mlíkem nějak extra nadchlo - mám tu čokoládu a banán, zkoušel jsem to na noc s vodou zkombinovat a ani to mi nijak extra nešmakovalo.

Nicméně zařazuju protein na noc opět a asi si vezmu i jeden balík do práce, abych přes den to taky měl líp pokrytý, stopl jsem junk food, protože chci v brzký době paní LJ zaskočit kostkama na břiše .

Doma mám hrazdu, takže si teď doma dělám shyby když du kolem, žádný velký výkony, ale 5x5 s TH udělám a jak si tělo zvykne, tak to maximálně zase vidím na svejch obligátních 12.

Tréninkovej plán (bylo na čase)
fáze 1 - pimp ma chest - pořád platí co celý roky, u tancování zabírá plno svalů, jenom ne prsa, takže se na to soustředím. Začal jsem benchovat 10x10, pokud se nepletu, tak nejvíc jsem hodně let zpátky zvládl 10x10x65kg, tentokrát bych to sportovně chtěl vyburcovat na 10x10x70kg. Na to se zaměřím, zbytek těla šmrdlačka, rychlej dynamickej trénink, žádný sraní.

fáze 2 - pimp ma strenght - 10x5, zvednu v týhle fázi váhy, myslím že třeba na bench 10x5x90kg na konci by bylo dobrejch a PR, takže to beru jako cíl. V týhle fázi bych si už asi 10x5 jel víc základních cviků.

fáze 3 - pimp ma PRs - 3x3 - finální fáze zaměřená na to, abych si po dlouhý době udělal nějaký slušivý infantilní osobní rekordy, když to vymlátím na 3x3x100kg bench, budu maximálně spokojenej.

Absence junk food suplementovaná proteinem mi asi možná trochu shodí váhu dolů, což by bylo super. Už jsem dlouho nenahodil žádnej jinej suplement, kdyby se na konci tohodle minicyklu k větším tréninkovejm váhám zdála síla rekordní, tak bych si střihl kreatin a ještě zkusil pak vydřít víc . Víc za chodu, večír jdu na první trénink.
LJ

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2009 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

box
Včera hodinka boxování s panem MMA guru m4l, v závěru jsme si šli odbouchat přátelák do ringu. První kolo bylo v duchu klasickejch oťukávaček, nicméně několikrát sem i tak zkušenýho fightera jako m4l je dokázal překvapit neobvyklou kombinací úderů nebo dobře mířeným round kickem. Památnou bude asi chvilka, kdy sem si soupeře mazaně oběhl ze strany a zezadu mu poslat velmi nepříjemnej direct do hýždí.

V druhým kole se bohužel naplno projevila moje ringová nezkušenost, kdy jsem podcenil jeden hák a vinou natrženýho obočí a obličeje zalitýho krví jsem musel předčasně souboj ukončit! Nicméně nebejt tohodle incidentu a mýho zranění, věřím že to mohlo dopadnout velmi zajímavě (zlomenej nos apod.) .

trénink
Včera druhá fáze tréninku, fitko, bohužel to moje fitko, kde to mám ošahaný a kde mám svou krátkou 15kg osu se kterou cvičím, mělo zavřeno, takže náhradní fitko kde mi vůbec nesedí ani lavička, ani asi o metr delší velká činka kvůli pro mě nezvyklýho balancování, takže trénink provizorní.

bench 5x10x65kg
peckdeck rehab up to 10x70kg
military press rehab
tlaky na ramena na stroji rehab
tricepsové stahování kladky rehab

Dneska fitko opět, pokusím se díky relativní odpočatosti se k benchi vrátit a odjet si podle plánu sérií 10. V rámci domácího shybování dnes po ránu už 10 shybů v kuse, čili už jsem na svým normálu téměř .
m4l

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2009 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ: mma guru*a20* vole kdyz ty jak mas z tanceni natrenovany ty piruety tak to furt chces pouzivat v boxu nejsem zenska abys me tam utancovaval ale uznavam ze tvoje finta nenapadne obehnout soupere a dat mu smrtici uder ze zadu je super ktera by zaskocila i profika
LJ

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench 10x10x65kg
tricepsové kliky na stroji rehab
veslování rehab

Včera asi vyrovnání nějakýho 4 roky starýho PR na benchi, během 11 dnů sem postupně naložil o 20kg víc bez nějakých zásadních komplikací, takže jsem spokojenej. Jinak všechno bylo obsazený a docela mě to unavilo, tak sem se se zbytkem nemazal . Příští trénink začnu pomalinku šmrdolit benche se 70kg, road to 10x10 začíná . Jinak napumpování po tréninku obrovský, junk food detox pokračuje, tak uvidíme za tejden co to dá.
LJ

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
decline bench 10x45kg, 10x65kg, 10x75kg, 9x85kg
tlaky s JR na šikmé 3x7x25kg
tlaky na ramena na multipressu up to 40kg plus MP
bic. zdvihy s EZ 3x5x40kg
tricepsové stahování kladky relax

Dneska nečekanej trénink, velmi pohodově , u poslední série decline benche, která nebyla na krev, mi u 9. opakování uklouzly ruce a popojely mi na úchop asi dva metry od sebe, tak mi to musel sparing sebrat z ruk , ale silově pohodička a cítím že brzo přijde nečekaně rekordní den .

luki und kneslouš
m4l

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kluci vy ste krasny!!! a jak se k sobe tulite
LJ

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

točili sme spolu nějaký dospělácký filmy, jestli víš jak to myslím ...
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench 5x10x70kg (PR)
peckdeck rehab
stahování horní kladky rehab
stahování horní kladky paralel rehab
veslování rehab
přítahy na stroji s oporou hrudníku rehab

Včera další trénink na cestě za světem neuvěřitelných posílených monster , bench rekordně, s rezervou, ale nespěchám, 10x10 pojedu až na dalším tréninku, jen ať si tělo pěkně zvyká. Zbytek klasicky v rychlým tempu.
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench na šikmé up to 3x75kg
tlaky s JR na šikmé 3x5x25kg
přítahy JR v předklonu up to 3x40kg
bic. zdvihy + military press rehab
veslování rehab

Dneska lehkej trénink na protažení, zkusil jsem si bench na šikmé, radši lehčí, neumím klasicky odhadnout kolik unesu. Co jsem jel asi podruhý v životě jsou přítahy JR v předklonu, je tam ještě rezerva, potřebuju si na ten cvik zvyknout. Celkově normálka, vše se soustředí na další progress mýho klíčovýho cviku
m4l

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kamo kam vubec chodis do fitka?
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fit top, husinecká - čistý normální fitko, mám ho nejblíž, pokud mají zavřeno což se mi stává v sobotu, tak fitko Kutil nebo jak se to s tím ringem na lipanský jmenuje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: