|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
let trvajici dva dny, doufam, ze narazim aspon na sexy letusky _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:18 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Mám doma novou hrazdu, jenom to neumím správně upevnit. Poznal jsem to tak, že sem shyboval a hrazda se utrhla a já s ní sletěl na zem na držku | vole, máš si koupit celou klec, jako jsem to udělal já, páč bych si byt taky dřív nebo později rozbořil :P
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:19 am Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | LJ napsal: | Mám doma novou hrazdu, jenom to neumím správně upevnit. Poznal jsem to tak, že sem shyboval a hrazda se utrhla a já s ní sletěl na zem na držku | vole, máš si koupit celou klec, jako jsem to udělal já, páč bych si byt taky dřív nebo později rozbořil :P | už mám jednoručky i hrazdu, zbývá lavice, klec nechci, neplánuju kupovat papouška
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:23 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | tucet napsal: | | LJ napsal: | Mám doma novou hrazdu, jenom to neumím správně upevnit. Poznal jsem to tak, že sem shyboval a hrazda se utrhla a já s ní sletěl na zem na držku | vole, máš si koupit celou klec, jako jsem to udělal já, páč bych si byt taky dřív nebo později rozbořil :P | už mám jednoručky i hrazdu, zbývá lavice, klec nechci, neplánuju kupovat papouška | já měl na mysli něco takovýho http://www.insportline.cz/upload/image/L/in1152_GKR82_Body_Solid_Hrazda_4v1.jpg, ale to jistě víš :P
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | LJ napsal: | neplánuju kupovat papouška |
alespon bys mel sparinga ne? | pravda je, že moji náhodní sparingové stojí za to - latinář s posranou kyčlí co při TH 80kg a 2 jídlech denně benchoval 130 v pohodě, bejvalej mistr republiky v karate co při 78kg nezabenchuje 78kg , kámoš co tancuje hip hop a nechce aby mu narostly svaly a teď bonusově čekám, že se mnou pude aspoň m4l a zlomí mi nos zlatej papouch
tucet: rozumím, ale ten černej teploušek, není to Edy Murphy?
Leguán: taky sem si to myslel, než jsem z těch dveří spadl
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:39 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | LJ napsal: | neplánuju kupovat papouška |
alespon bys mel sparinga ne? | tucet: rozumím, ale ten černej teploušek, není to Edy Murphy? | ten je k tomu jako bonus, nebuď blbej a ber to, na papouška se vybodni :)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:44 am Předmět: |
|
|
Ja jsem tu hrazdu do tech futer privrtal vrtackou. Jinak bych asi taky hodil drzku,ale takhle to prezije staletí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|