|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
| squater napsal: | | Spis to vypada na absces a vytekajici hnis. To nemusi mit se syntholem vubec nic spolecneho. Dal jsem to to tohoto topicu kdyz uz tady byl ten kluk s bicepsem, ale rozhodne to nemelo mit primou spojitost se syntholem. |
Kdo by si píchal anabolika, krom Formebolonu do bicepsu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
squater

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | squater napsal: | | Spis to vypada na absces a vytekajici hnis. To nemusi mit se syntholem vubec nic spolecneho. Dal jsem to to tohoto topicu kdyz uz tady byl ten kluk s bicepsem, ale rozhodne to nemelo mit primou spojitost se syntholem. |
Kdo by si píchal anabolika, krom Formebolonu do bicepsu? |
Samozrejme mas pravdu. Bral jsem to z pohledu "vytekajiciho hnisu":) Kluk s bicepsem s nejvetsi pravdepodobnosti synthol, ten soutezici synthol treba ani nevidel. Ja jen nemam rad kdyz se vsechno hned dava do souvislosti se synthlolem.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 12:05 pm Předmět: |
|
|
Já se na to video koukal a taky nevím jestli to byl synthol.
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
Normalne ked to chalan zbadal tak sa mu zatocila hlava
|
|
| nahoru |
|
 |
quaovar
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 6:13 pm Předmět: synthol |
|
|
Ono to máte, chlapi, úplně fuk, jestli syntholoví, nebo testosteronoví (apod) kreténi. Všechno jsou to vymazené palice a je docela jedno (de facto) co si rvou do těla, jestli je to olej, silikon, nebo nějaký umělý hormony.
Magoři jsou to.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 6:29 pm Předmět: Re: synthol |
|
|
| quaovar napsal: | Ono to máte, chlapi, úplně fuk, jestli syntholoví, nebo testosteronoví (apod) kreténi. Všechno jsou to vymazené palice a je docela jedno (de facto) co si rvou do těla, jestli je to olej, silikon, nebo nějaký umělý hormony.
Magoři jsou to. |
To podle Tebe bude kretén kde jaký vrcholový sportovec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 10:43 pm Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 11:02 pm Předmět: |
|
|
Chlapec koukal a zdálo se mu že tam něco nehraje :D
|
|
| nahoru |
|
 |
quaovar
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 2:38 pm Předmět: Re: synthol |
|
|
| herza napsal: |
To podle Tebe bude kretén kde jaký vrcholový sportovec. |
To je příliš vágní interpretace. Pokud se budeme bavit speciálně o kulturistice (a např. cyklistice) tak v tomto kontextu je přívlastek "kde jaký" zcela jistě velmi přiléhavý.
Ale v celé řadě jiných sportů nikoli.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:01 pm Předmět: |
|
|
Díky za přednášku češtiny. Ode mě se Ti výkladu nedostalo, pokud můj vágní názor považuje za výklad, tak si zkus zopakovat pravidla českého pravopisu. O "přilehavém" přívlastku jsem v mluvnici ještě neslyšel. Slyšel jsem o shodném, neshodném, volným a těstným. Pakliže máš někde více přílvastků, tak se ve větách rozlišuje přívlastek několikanásobný a postupně se rozvijející, ale o přívlastku příléhavém uričitě ne, pokud jsi nemyslel přívlastek shodný.
Jako sportovního a dopingového odborníka bych si nedovlil Tě poučovat a Tvoje čeština mi nahání hrůzu, nicméně určitě si dovolim Ti přidělit nějaké přídavné jméno, které by se k Tobě mohlo hodit.
Co takhle "naivní"?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:15 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Díky za přednášku češtiny. Ode mě se Ti výkladu nedostalo, pokud můj vágní názor považuje za výklad, tak si zkus zopakovat pravidla českého pravopisu. O "přilehavém" přívlastku jsem v mluvnici ještě neslyšel. Slyšel jsem o shodném, neshodném, volným a těstným. Pakliže máš někde více přílvastků, tak se ve větách rozlišuje přívlastek několikanásobný a postupně se rozvijející, ale přívlastku příléhavém uričitě ne, pokud jsi nemyslel přívlastek shodný.
Jako sportovního a dopingového odborníka bych si nedovlil Tě poučovat a Tvoje čeština mi nahání hrůzu, nicméně určitě si dovolim Ti přidělit nějaké přídavné jméno, které by se k Tobě mohlo hodit.
Co takhle "naivní"? |
prilehavy privlastek = trefny privlastek ... aspon tak to asi myslel :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:45 pm Předmět: |
|
|
yazi ma pravdu _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
quaovar
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | ...přídavné jméno, které by se k Tobě mohlo hodit.
Co takhle "naivní"? |
To určitě nemohu vyloučit, obávám se ale, že nemáme dostatečné množství informací k fundovanému posouzení tohoto tvrzení.
Osobně mám zkušenost ze zákulisí (českého) tenisového, juda a zprostředkovaně fotbalového, a nic nenasvědčuje tomu, že užívání anabolických steroidů (a dalších sraček) by bylo běžným standardem (byť neoficiálním).
Třeba máš jinou zkušenost (příp. z jiných sportů), kde praxe a teorie je odlišná?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|