Syntholovi kreteni!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Syntholovi kreteni!!!  Úvodní stránka -> Fotografie -> Syntholovi kreteni!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

squater napsal:
Spis to vypada na absces a vytekajici hnis. To nemusi mit se syntholem vubec nic spolecneho. Dal jsem to to tohoto topicu kdyz uz tady byl ten kluk s bicepsem, ale rozhodne to nemelo mit primou spojitost se syntholem.

Kdo by si píchal anabolika, krom Formebolonu do bicepsu?
squater

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
squater napsal:
Spis to vypada na absces a vytekajici hnis. To nemusi mit se syntholem vubec nic spolecneho. Dal jsem to to tohoto topicu kdyz uz tady byl ten kluk s bicepsem, ale rozhodne to nemelo mit primou spojitost se syntholem.

Kdo by si píchal anabolika, krom Formebolonu do bicepsu?

Samozrejme mas pravdu. Bral jsem to z pohledu "vytekajiciho hnisu":) Kluk s bicepsem s nejvetsi pravdepodobnosti synthol, ten soutezici synthol treba ani nevidel. Ja jen nemam rad kdyz se vsechno hned dava do souvislosti se synthlolem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se na to video koukal a taky nevím jestli to byl synthol.
RaP1D

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normalne ked to chalan zbadal tak sa mu zatocila hlava
quaovar

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 6:13 pm    Předmět: synthol Odpovědět s citátem

Ono to máte, chlapi, úplně fuk, jestli syntholoví, nebo testosteronoví (apod) kreténi. Všechno jsou to vymazené palice a je docela jedno (de facto) co si rvou do těla, jestli je to olej, silikon, nebo nějaký umělý hormony.
Magoři jsou to.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 6:29 pm    Předmět: Re: synthol Odpovědět s citátem

quaovar napsal:
Ono to máte, chlapi, úplně fuk, jestli syntholoví, nebo testosteronoví (apod) kreténi. Všechno jsou to vymazené palice a je docela jedno (de facto) co si rvou do těla, jestli je to olej, silikon, nebo nějaký umělý hormony.
Magoři jsou to.

To podle Tebe bude kretén kde jaký vrcholový sportovec.
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
http://www.mojevideo.sk/video/41cd/dosledky_zlej_aplikacie_syntholu.html

tak to je největší hnus co jsem dky viděl
Č174

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 10:43 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Já když sem poprvý kouknul na to video tak sem si kurva řikal tak kdo má synthol a řikal sem si.. možná ten uplně vlevo v ramenech.. Ale vim že je to blbost takhle to soudit když o tom dotyčnej nic neví ale pak mu to z toho ramena začlo tíct tak nevim..
Gohan

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapec koukal a zdálo se mu že tam něco nehraje :D
quaovar

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2009 2:38 pm    Předmět: Re: synthol Odpovědět s citátem

herza napsal:

To podle Tebe bude kretén kde jaký vrcholový sportovec.

To je příliš vágní interpretace. Pokud se budeme bavit speciálně o kulturistice (a např. cyklistice) tak v tomto kontextu je přívlastek "kde jaký" zcela jistě velmi přiléhavý.
Ale v celé řadě jiných sportů nikoli.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2009 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za přednášku češtiny. Ode mě se Ti výkladu nedostalo, pokud můj vágní názor považuje za výklad, tak si zkus zopakovat pravidla českého pravopisu. O "přilehavém" přívlastku jsem v mluvnici ještě neslyšel. Slyšel jsem o shodném, neshodném, volným a těstným. Pakliže máš někde více přílvastků, tak se ve větách rozlišuje přívlastek několikanásobný a postupně se rozvijející, ale o přívlastku příléhavém uričitě ne, pokud jsi nemyslel přívlastek shodný.

Jako sportovního a dopingového odborníka bych si nedovlil Tě poučovat a Tvoje čeština mi nahání hrůzu, nicméně určitě si dovolim Ti přidělit nějaké přídavné jméno, které by se k Tobě mohlo hodit.

Co takhle "naivní"?
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2009 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Díky za přednášku češtiny. Ode mě se Ti výkladu nedostalo, pokud můj vágní názor považuje za výklad, tak si zkus zopakovat pravidla českého pravopisu. O "přilehavém" přívlastku jsem v mluvnici ještě neslyšel. Slyšel jsem o shodném, neshodném, volným a těstným. Pakliže máš někde více přílvastků, tak se ve větách rozlišuje přívlastek několikanásobný a postupně se rozvijející, ale přívlastku příléhavém uričitě ne, pokud jsi nemyslel přívlastek shodný.

Jako sportovního a dopingového odborníka bych si nedovlil Tě poučovat a Tvoje čeština mi nahání hrůzu, nicméně určitě si dovolim Ti přidělit nějaké přídavné jméno, které by se k Tobě mohlo hodit.

Co takhle "naivní"?

prilehavy privlastek = trefny privlastek ... aspon tak to asi myslel :-)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2009 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

určitě, to bude ono :-)
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2009 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi ma pravdu
quaovar

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2009 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
...přídavné jméno, které by se k Tobě mohlo hodit.
Co takhle "naivní"?

To určitě nemohu vyloučit, obávám se ale, že nemáme dostatečné množství informací k fundovanému posouzení tohoto tvrzení.

Osobně mám zkušenost ze zákulisí (českého) tenisového, juda a zprostředkovaně fotbalového, a nic nenasvědčuje tomu, že užívání anabolických steroidů (a dalších sraček) by bylo běžným standardem (byť neoficiálním).

Třeba máš jinou zkušenost (příp. z jiných sportů), kde praxe a teorie je odlišná?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Syntholovi kreteni!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: