|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
IluvSunshine

|
Zaslal: po květen 24, 2004 8:40 pm Předmět: |
|
|
| nonPLUSultra napsal: | jak na "spravne" spareni vlocek???
normalne nasypete, kapek varici vody a mychate?? ;] |
Me prijde nejlepsi zpusob jednoduse nasypat vlocky do sita, prolejt to varici vodou a je hotovo. Vlocky sou mekky a pochybuju ze se tim nejak zmenily vyzivovy hodnoty (coz uz bych u 3 minutovycho sparovani celkem ocekaval)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Atrei
|
Zaslal: so květen 29, 2004 2:28 am Předmět: |
|
|
dam 100g do misky zaleju mlékem a dam do mikrovlnky na 2min na max.
vyndam a zaleju ještě trochou studenýho mléka, rozmícham a je hotovčo. občas přidam kakao.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: so leden 15, 2005 6:04 pm Předmět: |
|
|
Porad tady bastite jenom vlocky na sladko. Nedovedu si predstavit, ze bych jedl okopirovanou snidani odYatese a k 200g vlocek bych si dal 10 vajec a jedl ty vejce prakticky holy, jen s jednim az dvema tousty.
Neznate recept na vlocky, aby to slo dohromady s temi vejci?
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so leden 15, 2005 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Pilot napsal: | Porad tady bastite jenom vlocky na sladko. Nedovedu si predstavit, ze bych jedl okopirovanou snidani odYatese a k 200g vlocek bych si dal 10 vajec a jedl ty vejce prakticky holy, jen s jednim az dvema tousty.
Neznate recept na vlocky, aby to slo dohromady s temi vejci? |
Zkus z těch vloček udělat hmotu jako na sekanou či karbanátky-vločky,vajíčka cibule,česnek,sůl, pepř,popř. sojovka,paprika..prostě aby to mělo nějakou chuť.Potom buď smažit na teflonce,nebo péct v troubě...dá se to udělat i v mikrovlnce..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 15, 2005 7:14 pm Předmět: |
|
|
sem dřív dělaL TOTO...uvařil jsem vločky, dal je spolu s naplátky nakrájenými jablky, skořicí a medem na teflonku a udělal docela poživatelný placky....někdy jsem vmíchal 5 bílků...docela dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip

|
Zaslal: čt únor 17, 2005 9:07 pm Předmět: |
|
|
puding s vločkama
vločková kaše politá arašídovou omáčkuou (rozmixovaný arašídy s mlékem)
vločková kaše s krupicí a opraženými mandlemi
|
|
| nahoru |
|
 |
Beryl

|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
Zaslal: čt březen 10, 2005 9:33 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 12:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: so březen 19, 2005 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Beryl napsal: | Dobrý jsou večer zamíchat s bílým jogurtem (nejlíp bifudus proti větrům) nebo tvarohem (lepší řidší) a nechat na noc v lednici. Jsou pak legendární. A jestli sladíš, tak si je něčím zkaž nebo kupuj ochucený jogurty.
Jestli jsi na sladký, tak špatný to není s tvarohem od Madety - stracciatella - to je luxusní - " A JAK JSOU HODNOTNÍ... "
A pozor, je tu novinka stracciatella - jahodová...
|
ta novinka ma ale asi jenom 20g bilk jak ostatni ochuceny tvarohy ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út březen 29, 2005 3:21 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Pilot napsal: | Porad tady bastite jenom vlocky na sladko. Nedovedu si predstavit, ze bych jedl okopirovanou snidani odYatese a k 200g vlocek bych si dal 10 vajec a jedl ty vejce prakticky holy, jen s jednim az dvema tousty.
Neznate recept na vlocky, aby to slo dohromady s temi vejci? |
Zkus z těch vloček udělat hmotu jako na sekanou či karbanátky-vločky,vajíčka cibule,česnek,sůl, pepř,popř. sojovka,paprika..prostě aby to mělo nějakou chuť.Potom buď smažit na teflonce,nebo péct v troubě...dá se to udělat i v mikrovlnce.. |
Něco takového jsem jednou jedla na staročeském jarmarku. Bylo to výborné!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st duben 06, 2005 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
OnanManiak
|
Zaslal: st duben 20, 2005 3:26 pm Předmět: |
|
|
Nasypu do misky 200g ovesných vloček a zaliju mlékem.
Připravuji to večer,a ráno na snídani to zhltám,krásně změknou,a navíc je strávím uplně vpoho-dě. Popřípadě tam můžeš sypnout rozinky,dodají báječnou chut´ku... _________________ Jsem! obrovské lejno svalů......
Ronnie Coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
OnanManiak
|
Zaslal: st duben 20, 2005 3:31 pm Předmět: |
|
|
Já nerad tepelně upravená jídla,jen které se musí,jinač ee : (
Zkoušel jsem ovesnou kaši s van. cukrem a skořicí,jenže se to musí zkonzumovat hned,a to se mi nechce vařit....
Zkus si koupit ovesnou kaši (skořicová,ořechy s medem atd.),hod 2 sáčky do misky,přidej 100g ovesných vloček,a rozinky,popřípadě i skořici a zalij 99.9°C horkou vodou. Chutná to báječně
- balení (4 sáčky) stojí 30Kč od firmy Emko myslím _________________ Jsem! obrovské lejno svalů......
Ronnie Coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
vehicle
|
Zaslal: st červen 08, 2005 8:34 pm Předmět: |
|
|
dělám je jednoduše a asi jako jedinej z vás s vodou :)
prostě nasypu do maly skleničky vločky, zaliju je vodou, aby zmekly, po par minutach ji sleju, dam do misky, nakrajim do toho banán, přidám rozinky a je to
jinak pravidelně to střídám s už připarvenou směsí od Emco, kde je snad všechno sušeny ovoce, s nizkotučnym mlikem je to vynikající
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
Zaslal: st červen 08, 2005 9:22 pm Předmět: |
|
|
Když už se chci s tímhle trápit, nebo není zbytí, tak je jim jedině SUCHÝ a samotný. Ano už mi pár lidí ve vší vážnosti řeklo, že nejsem normální... _________________ STOP AND SMELL THE AMMONIA!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|