|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:03 am Předmět: |
|
|
Mě by se asi nevíce líbil právě tady pan anarchista. Moc by mně zajímalo, jak by se Fedor vypořádal s jeho medvědím stiskem. Brett Rogers by ale taky mohl být zajímavý. Nejhorší by podle mně byl match up s Belfortem.
Oficiálního ale zatím není nic, tak uvidíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | To ne, Filho jako temer vzdy dobre. Co mohl Manhoef udelat lip? | Tak tady se mně na něco ptáš...
| Douglas napsal: | | Vzdycky uplne cumim jak je ten Manhoef na te zemi nulovy, jako ne ze by byl na zemi spatny...on neni nijaky... | A pak si na to hned sám odpovíš... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 2:05 pm Předmět: |
|
|
Aha sory, me to prislo jako ze myslis ze Manhoef udelal nejakou chybu, podle me neudelal, jednoduse nestacil. Tezko muze mit tak drtivy tlak, aby se mu Paolo nedostal na telo, cely zapas. No a kdyz uz na Manhoefovi nekdo visi tak je to vetsinou rychle...kor kdyz je to nekdo Filhova kalibru.. ;) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | No a kdyz uz na Manhoefovi nekdo visi tak je to vetsinou rychle... | A přesně z tohoto důvodu nechápu, proč na ground game pořádně nezapracuje. Na velkou K-1 je malej, tak ať se soustředí na MMA okolo 80-ti kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:04 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Mě by se asi nevíce líbil právě tady pan anarchista. Moc by mně zajímalo, jak by se Fedor vypořádal s jeho medvědím stiskem. Brett Rogers by ale taky mohl být zajímavý. Nejhorší by podle mně byl match up s Belfortem.
Oficiálního ale zatím není nic, tak uvidíme... |
Vidim to podobne...
| citace: | | A přesně z tohoto důvodu nechápu, proč na ground game pořádně nezapracuje. |
Ale on na nej uz poriadne pracuje dost dlho, akurat mu to vobec nejde :))
Odstranovanie slabin vidia niektori ludia ako hurvinek valku, ked je niekto v noiecom jalovy, tak je jalovy, Barnett tiez vie ze stand up asi nebude jeho silna stranka a aj tak v ringu posobi niekedy ako beginner (prehnane povedane). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:25 pm Předmět: |
|
|
No jo, ale v případě, že tam nevidíš zlepšení x let v kuse, tak je asi něco špatně, ať si Ahola říká, co chce, hurvínek jeden... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
Člověk tu pár dní není, a všechno jinak ... a v prdeli ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
Jen at daji radsi Fedorovi nekoho slabyho. Uz to neni ten starej dobrej Fedor co souperum trhal ruce. Mam o nej obavy....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: so červenec 25, 2009 12:09 am Předmět: |
|
|
Jestli chce Fedor pravidelně zápasit a ne 1 za rok tak bude muset jít do UFC
tohle je docela zajímavé: http://mmajunkie.com/news/15625/affliction-folds-mma-promotion-will-sponsor-ufc.mma
Stejně nechápu jak mohli zrušit celý event teď týden před konáním. To už musí být teda ve sračkách úplně. Ale vem te si že Fedor co podepsal smlouvu s M-1 Global tak měl za 3 roky jen 4 fighty kdežto kdyby byl v UFC
tak mohl mít už za sebou tak 6 fightu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Me2dik

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Jen at daji radsi Fedorovi nekoho slabyho. Uz to neni ten starej dobrej Fedor co souperum trhal ruce. Mam o nej obavy.... |
Neber meno bozie nadarmo !
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 8:55 am Předmět: |
|
|
Affliction skončila, vrací se do UFC. Tak co teď s Fedorem???
http://mmajunkie.com/news/15629/collaboration-between-the-ufc-and-affliction-officially-announced.mma
EDIT: Vidím to s tím Fedorem velmi reálně. UFC připravuje na 31. července tiskovku, kde chce prezentovat "a lot of crazy things". Fedor tam bude, už tomu věřím a bude to bomba...
| citace: | "My job is to put on the best fights with the best fighters and give fight fans the fights they want to see," White said. "What I think ... doesn't matter. I've been trying to get this guy in the UFC. I want it because you (fans) want it."
Additionally, if Emelianenko is signed, expect him in a championship bout immediately.
"He'll fight for the title first," White said. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|