|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
napao13
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:15 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Jo, nějaký cech z oděvního průmyslu nebo tak něco... |
Baťa 3:Trilogy
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
pan anarchista? stisk nestisk fakt nechci videt zapasit fedora 5 vterin za rok, to je v prdeli: (
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
Lol, pokial tu Bazzy par dni nebol a teraz zacal citat stare prispevky, tak ho caka par vacsich prekvapeni, ako uvahy o zapase s Monsonom :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Lol, pokial tu Bazzy par dni nebol a teraz zacal citat stare prispevky, tak ho caka par vacsich prekvapeni, ako uvahy o zapase s Monsonom :) |
byl jsem u vas:), vim ze nic nebude jenom reaguju na to ze monson jako pripadnej fedoruv souper to je uz fakt zoufalost
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | AHOLA napsal: | | Lol, pokial tu Bazzy par dni nebol a teraz zacal citat stare prispevky, tak ho caka par vacsich prekvapeni, ako uvahy o zapase s Monsonom :) |
byl jsem u vas:), vim ze nic nebude jenom reaguju na to ze monson jako pripadnej fedoruv souper to je uz fakt zoufalost |
No zas tak mimo to nie je, Monson ma v poslednej dobe dobru formu, porazil dokonca Kharitonova, nie je to podla mna Barnettova klasa, ale oroti Belfortovi by to bola dobra volba. Bohvie, ako to cele s Fedorom nakoniec dopadne _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: |
pan anarchista? stisk nestisk fakt nechci videt zapasit fedora 5 vterin za rok, to je v prdeli: ( |
radši 5 vteřin než vůbec
jen mě tak napadlo 15.sprna je Strikeforce tak by bylo dobré kdyby tam měl Fedor fight
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:56 am Předmět: |
|
|
B-boy: Z těch možností, co se nabízely, byl Jeff nejlepší varianta. Aktuálně má 7:0 streak a subnul i Khariho, jak už psal pan právník.
napao13: Tomu nevěřím. Já myslím, že na té proklamované tiskovce 31.7. White oznámí, že Fedor půjde v UFC o titul s Lesnarem...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:20 am Předmět: |
|
|
No na fightnews sa zas objavila sprava, ze Fedor nakoniec moze ist s Barnettom, je to cirkus a radsej uz ani neuvazujem o tom, ako to cele dopadne, kazdy den ina sprava... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:47 am Předmět: |
|
|
Myslíš tohle...
| Myllys z Havířova a fightnew.sk napsal: |
Lidi, mam jeste jednu zasadni informaci, o kterou se musim podelit !!!
Barnett - Fedor se muze uskutecnit !!! Barnett na zaklade technicke veci nedostane vubec zadny trest. Je to proto, ze kdyz mu delali ten "prepadovy" test, tak nemel licenci, on o ni teprve zadal. Takze jediny vysledek je, ze mu ji nedali a nemohl zapasit na Affliction 3, ale podle nejakych pravidel nemuzou potrestat zakazem startu nekoho, kdo nema licenci. Ale v jinem state ji dostat muze, takze nakonec tento zapas se muze odehrat a dokonce uz v srpnu !!! Cele je to podivne a dost to podle me smrdi. Jeste budu poslouchat MMA radia, jestli chytri insideri zase s necim prijdou, jako pred Affliction ti, co chteji neco vedet, tak jako vzdycky SZ.
Peace | Tak to je zásadní zpráva jako prase, teda.
Každý, kdo umí číst ví, že Barnett k tomu, aby dostal (obnovil si) licenci bojovat na území USA musel podstoupit testy (takže žádný přepadový, ale předem domluvený, ten termín byl navíc navrhnut Barnettem samotným, jako nejbližší možný). Testama neprošel, v USA se teda prát nemůže. Big deal...
Pamětníci vědí, že tohle už tady jednou bylo právě v době, než Barnett nastoupil poprvé v PRIDE (kolik to je, pět let?) - taky byl v UFC pozitivně testován, zbalil se a šel do "liberálního" japonska.
Problém je, že zápas se měl uskutečnit v rámci americké Affliction a ta to tím pádem musela stornovat. Jakákoli jiná organizace mimo území USA může fight zmanagovat, pokud to zaplatí samozřejmě, což se nestane a tím pádem Fedor půjde do UFC a Barnett, pokud mu nevyjde odvolání, zase zpátky do japonska...
A pro další informace mi nemusíte psát SZ, ale ptejte se klidně tady...
Peace
Naposledy upravil mirio dne po červenec 27, 2009 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 4:40 pm Předmět: |
|
|
Geroj - dobry comment
Svet je naruby, Crocop raz je, potom nie je, potom zas je v UFC, Fedor trenuje na Affliction proti Joshovi a zrazu sa spekuluje, cio pojde do octagonu s Lesnarom, m4l ma majhrubsi krk z fora a potom ho zbije tanecnik....No vyznajte sa v tom _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 5:32 pm Předmět: |
|
|
Jakej tanečník? Co se stalo s m4l, něco mi uniklo?
ještě bych to doplnil o K-1 s kterou to jde letos taky pěkně s kopce, všechno na poslední chvíli, žádné pořádné promo, žádné velké hvězdy v superfightech, nováčci v pyramidách, které vzali bůh ví kde (až na pár vyjímek), do toho jim konkuruje holandská It´s showtime, která má údajně v plánu na prosinec event a prý bude chtít přetáhnout nějaké holadnské hvězdy k sobě a přímo konkurovat finále K-1.  Letošní rok fightu moc nepřeje zatím.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: |
Fedor v poslednych dvoch zapasoch zmlatil Sylviu za par sekund a knockol Arlovskeho v druhom kole (a on v mma moc na k.o. nevyhraval), co chces viac? Ma zabijat pohladom?
Ak by Fedor zapasil v UFC, mam akurat obavy, ako by sa vysporiadal s odlisnymi pravidlami, klietkou a dopingovymi kontrolami...na druhej strane title fight medzi Lesnarom a Fedorom, co viac si mozeme priat? |
Nevim co jsi videl za zapas, ale ze by byl Fedor nejak suverenni proti Arlovskemu mi rozhodne neprislo. Pro mne to nebyl ten starej dobrej Fedor jakeho jsem znal a to ze se Arlovsky rozhodl dojit si pro KO na mem dojmu ze zapasu nic nezmenilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|