Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, nějaký cech z oděvního průmyslu nebo tak něco...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
napao13

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2009 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Jo, nějaký cech z oděvního průmyslu nebo tak něco...

Baťa 3:Trilogy
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2009 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2009 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Potencionální Fedorův soupeř?
http://mmajunkie.com/news/15607/jeff-monson-my-names-in-the-mix-for-affliction-fight-with-emelianenko.mma

pan anarchista? stisk nestisk fakt nechci videt zapasit fedora 5 vterin za rok, to je v prdeli: (
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2009 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lol, pokial tu Bazzy par dni nebol a teraz zacal citat stare prispevky, tak ho caka par vacsich prekvapeni, ako uvahy o zapase s Monsonom :)
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2009 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Lol, pokial tu Bazzy par dni nebol a teraz zacal citat stare prispevky, tak ho caka par vacsich prekvapeni, ako uvahy o zapase s Monsonom :)

byl jsem u vas:), vim ze nic nebude jenom reaguju na to ze monson jako pripadnej fedoruv souper to je uz fakt zoufalost
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2009 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
AHOLA napsal:

byl jsem u vas:), vim ze nic nebude jenom reaguju na to ze monson jako pripadnej fedoruv souper to je uz fakt zoufalost

No zas tak mimo to nie je, Monson ma v poslednej dobe dobru formu, porazil dokonca Kharitonova, nie je to podla mna Barnettova klasa, ale oroti Belfortovi by to bola dobra volba. Bohvie, ako to cele s Fedorom nakoniec dopadne
napao13

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2009 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
mirio napsal:
Potencionální Fedorův soupeř?
http://mmajunkie.com/news/15607/jeff-monson-my-names-in-the-mix-for-affliction-fight-with-emelianenko.mma

pan anarchista? stisk nestisk fakt nechci videt zapasit fedora 5 vterin za rok, to je v prdeli: (

radši 5 vteřin než vůbec

jen mě tak napadlo 15.sprna je Strikeforce tak by bylo dobré kdyby tam měl Fedor fight
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

B-boy: Z těch možností, co se nabízely, byl Jeff nejlepší varianta. Aktuálně má 7:0 streak a subnul i Khariho, jak už psal pan právník.

napao13: Tomu nevěřím. Já myslím, že na té proklamované tiskovce 31.7. White oznámí, že Fedor půjde v UFC o titul s Lesnarem...
AHOLA

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No na fightnews sa zas objavila sprava, ze Fedor nakoniec moze ist s Barnettom, je to cirkus a radsej uz ani neuvazujem o tom, ako to cele dopadne, kazdy den ina sprava...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíš tohle...

Myllys z Havířova a fightnew.sk napsal:

Lidi, mam jeste jednu zasadni informaci, o kterou se musim podelit !!!

Barnett - Fedor se muze uskutecnit !!! Barnett na zaklade technicke veci nedostane vubec zadny trest. Je to proto, ze kdyz mu delali ten "prepadovy" test, tak nemel licenci, on o ni teprve zadal. Takze jediny vysledek je, ze mu ji nedali a nemohl zapasit na Affliction 3, ale podle nejakych pravidel nemuzou potrestat zakazem startu nekoho, kdo nema licenci. Ale v jinem state ji dostat muze, takze nakonec tento zapas se muze odehrat a dokonce uz v srpnu !!! Cele je to podivne a dost to podle me smrdi. Jeste budu poslouchat MMA radia, jestli chytri insideri zase s necim prijdou, jako pred Affliction ti, co chteji neco vedet, tak jako vzdycky SZ.

Peace
Tak to je zásadní zpráva jako prase, teda.

Každý, kdo umí číst ví, že Barnett k tomu, aby dostal (obnovil si) licenci bojovat na území USA musel podstoupit testy (takže žádný přepadový, ale předem domluvený, ten termín byl navíc navrhnut Barnettem samotným, jako nejbližší možný). Testama neprošel, v USA se teda prát nemůže. Big deal...

Pamětníci vědí, že tohle už tady jednou bylo právě v době, než Barnett nastoupil poprvé v PRIDE (kolik to je, pět let?) - taky byl v UFC pozitivně testován, zbalil se a šel do "liberálního" japonska.

Problém je, že zápas se měl uskutečnit v rámci americké Affliction a ta to tím pádem musela stornovat. Jakákoli jiná organizace mimo území USA může fight zmanagovat, pokud to zaplatí samozřejmě, což se nestane a tím pádem Fedor půjde do UFC a Barnett, pokud mu nevyjde odvolání, zase zpátky do japonska...

A pro další informace mi nemusíte psát SZ, ale ptejte se klidně tady...

Peace

Naposledy upravil mirio dne po červenec 27, 2009 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tenhle komentář k tématu, mě po ránu dost pobavil.

citace:
jeeje to je skoda .... vzdyt tam sype i ten co triska kladivkem do gongu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AHOLA

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj - dobry comment

Svet je naruby, Crocop raz je, potom nie je, potom zas je v UFC, Fedor trenuje na Affliction proti Joshovi a zrazu sa spekuluje, cio pojde do octagonu s Lesnarom, m4l ma majhrubsi krk z fora a potom ho zbije tanecnik....No vyznajte sa v tom
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakej tanečník? Co se stalo s m4l, něco mi uniklo?

ještě bych to doplnil o K-1 s kterou to jde letos taky pěkně s kopce, všechno na poslední chvíli, žádné pořádné promo, žádné velké hvězdy v superfightech, nováčci v pyramidách, které vzali bůh ví kde (až na pár vyjímek), do toho jim konkuruje holandská It´s showtime, která má údajně v plánu na prosinec event a prý bude chtít přetáhnout nějaké holadnské hvězdy k sobě a přímo konkurovat finále K-1. Letošní rok fightu moc nepřeje zatím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:

Fedor v poslednych dvoch zapasoch zmlatil Sylviu za par sekund a knockol Arlovskeho v druhom kole (a on v mma moc na k.o. nevyhraval), co chces viac? Ma zabijat pohladom?
Ak by Fedor zapasil v UFC, mam akurat obavy, ako by sa vysporiadal s odlisnymi pravidlami, klietkou a dopingovymi kontrolami...na druhej strane title fight medzi Lesnarom a Fedorom, co viac si mozeme priat?

Nevim co jsi videl za zapas, ale ze by byl Fedor nejak suverenni proti Arlovskemu mi rozhodne neprislo. Pro mne to nebyl ten starej dobrej Fedor jakeho jsem znal a to ze se Arlovsky rozhodl dojit si pro KO na mem dojmu ze zapasu nic nezmenilo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: