|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | herza napsal: | | vlkisekk napsal: | | herza napsal: | | vlkisekk napsal: | | a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne? |
To klidně být může, protože tolerance na určitý alergen se projevuje s objemem potraviny (dávkou). Nevím proč chodíš nad 2g/kg, je to kravina.
Ano eksém by měl svědět... |
takže bys to držel na 1,5-1,7 plnohodnotných bílkovin a 4-6g sach. na kg váhy? |
Takže pokud jsi můž, tak bych to držel na 1,7g/kg všech bílkovin. Sacharidy a tuky? No s těma bych operoval na základě Tvého optimálně stanoveného energetického přijmu. |
Já jsem zastáncem vyššího příjmu bílkovin tak 2,5g bílkovin na kg hmotnosti. |
A co sachry? Zastáváš tak těch 8g na kg hmotnosti? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | prochm napsal: | | herza napsal: | | vlkisekk napsal: | | herza napsal: | | vlkisekk napsal: | | a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne? |
To klidně být může, protože tolerance na určitý alergen se projevuje s objemem potraviny (dávkou). Nevím proč chodíš nad 2g/kg, je to kravina.
Ano eksém by měl svědět... |
takže bys to držel na 1,5-1,7 plnohodnotných bílkovin a 4-6g sach. na kg váhy? |
Takže pokud jsi můž, tak bych to držel na 1,7g/kg všech bílkovin. Sacharidy a tuky? No s těma bych operoval na základě Tvého optimálně stanoveného energetického přijmu. |
Já jsem zastáncem vyššího příjmu bílkovin tak 2,5g bílkovin na kg hmotnosti. |
však já Ti do toho nekecám. |
Já vím že né jenom prostě píšu kolik dávám bílkovin já.Neříkám,že 1,7 g bílkovin je špatně.Já už cvičím 14 let jsem ze staré školy no a tehdy prostě byly názory,že minimum bílkovin pro kulturistu je 2,2 g na kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
Taky znám pár lidí, kteří upřednostňují příjem bílkovin až ke 3 g a mají to na svém těle praxí ověřeno a velice dobře jim to funguje, ale jinak se domnívám, že pro většinu je zcela dostačující příjem do 2 g .
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
prochm: Já vím, že ve staré škole to tak bylo. Nicméně to, že se něco dřív dělalo, ještě neznamená, že je to dobrý. Vyšší příjem bílkovin vede jen k větším trávícím problémům, zatížením trávící a vylučovací soustavy vyšším množstvím vyloučeného NH2 a hnilobných bakterií, kyseliny močový, toxických plynů apod. a vede to také k vyčerpání určitých vitamínů a minerálů. Rozhodně svaly z toho rychleji neporostou.
jim1282: To, že to tak někdo dělá není argument.
Vyšší příjem bílkovin má smysl v případě sacharidových vln a to ve dnech s menším příjmem sacharidů, ale i tak bych to držel do 2,5g/kg i v případě anabolik.
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
jim1282: To, že to tak někdo dělá není argument.
Tato reakce mi je trochu záhadou a moc jsem ji nepochopil.
Pokud to má ten člověk na sobě vyzkoušeno a vyhovuje mu vyšší přijem bílkovin, není jediný důvod proč by takové dávkování nemohl používat.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
| jim1282 napsal: | jim1282: To, že to tak někdo dělá není argument.
Pokud to má ten člověk na sobě vyzkoušeno a vyhovuje mu vyšší přijem bílkovin, není jediný důvod proč by takové dávkování nemohl používat. |
Není? A tuhle kravinu Ti poradil nějaký lékař a nebo sportovní dietolog? Nebo Ti tohle staré, dobré, známé heslo řekl nějaký kulturista, který tam pere kompletně všechno pod tlakem, jen aby to co nejlépe rostlo?
3g/kg bílkovin denně je z dlouhodobého hlediska vyloženě drastárna pro organismus, což je asi tak první důvod, nad kterým by ses mohl zamyslet. Co myslíš? Další důvod je ten, že takový příjem "bez anabolik" nevede k lepším tréninkovým výsledkům, právě naopak k horším a chceš vědět proč?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | jim1282 napsal: | jim1282: To, že to tak někdo dělá není argument.
Pokud to má ten člověk na sobě vyzkoušeno a vyhovuje mu vyšší přijem bílkovin, není jediný důvod proč by takové dávkování nemohl používat. |
Není? A tuhle kravinu Ti poradil nějaký lékař a nebo sportovní dietolog? Nebo Ti tohle staré, dobré, známé heslo řekl nějaký kulturista, který tam pere kompletně všechno pod tlakem, jen aby to co nejlépe rostlo?
3g/kg bílkovin denně je z dlouhodobého hlediska vyloženě drastárna pro organismus, což je asi tak první důvod, nad kterým by ses mohl zamyslet. Co myslíš? Další důvod je ten, že takový příjem "bez anabolik" nevede k lepším tréninkovým výsledkům, právě naopak k horším a chceš vědět proč? |
Já to chci vědět :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:25 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | jim1282 napsal: | jim1282: To, že to tak někdo dělá není argument.
3g/kg bílkovin denně je z dlouhodobého hlediska vyloženě drastárna pro organismus, což je asi tak první důvod, nad kterým by ses mohl zamyslet. Co myslíš? Další důvod je ten, že takový příjem "bez anabolik" nevede k lepším tréninkovým výsledkům, právě naopak k horším a chceš vědět proč? |
Pokud si pořádně přečteš příspěvek, nenajdeš tam jediné písmenko, které obhajuje nebo doporučuje takto vysoký příjem bílkovin. Proto nechápu tvoji reakci.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
| jim1282 napsal: | | Taky znám pár lidí, kteří upřednostňují příjem bílkovin až ke 3 g a mají to na svém těle praxí ověřeno a velice dobře jim to funguje, ale jinak se domnívám, že pro většinu je zcela dostačující příjem do 2 g . |
| jim1282 napsal: | | Pokud to má ten člověk na sobě vyzkoušeno a vyhovuje mu vyšší přijem bílkovin, není jediný důvod proč by takové dávkování nemohl používat. |
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | jim1282 napsal: | | Taky znám pár lidí, kteří upřednostňují příjem bílkovin až ke 3 g a mají to na svém těle praxí ověřeno a velice dobře jim to funguje, ale jinak se domnívám, že pro většinu je zcela dostačující příjem do 2 g . |
| jim1282 napsal: | | Pokud to má ten člověk na sobě vyzkoušeno a vyhovuje mu vyšší přijem bílkovin, není jediný důvod proč by takové dávkování nemohl používat. | |
Rozhodně mi to nepřijde jako obhajoba nebo doporučení vysokého přijmu bílkovin.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
Jime jdi si hajnout jůů? Evidentně jsi utahaný...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:40 pm Předmět: |
|
|
:]] _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Jime jdi si hajnout jůů? Evidentně jsi utahaný... |
Únava se spíše projevuje na tobě, ale to sem nepatří.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že to tady nezačně, že nějakej mistr světa amoleta dává v dietě 800g bílkovin...takže je to vpoho....
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
| jim1282 napsal: |
A ty na sobě v zrdcadle poznáš a máš praxí na svém těle ověřeno, kdy už dochází ke zhoršování ledvinových parametrů či k progredujícímu poškození ledvin? To je celé, co se ti snaží herza říci, jediným indikátorem poškození orgánů z přetěžování zpodinami amoniaku a hnilobných procesů opravdu není průjem.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|