PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
herza napsal:
vlkisekk napsal:
herza napsal:
vlkisekk napsal:
a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne?

To klidně být může, protože tolerance na určitý alergen se projevuje s objemem potraviny (dávkou). Nevím proč chodíš nad 2g/kg, je to kravina.

Ano eksém by měl svědět...

takže bys to držel na 1,5-1,7 plnohodnotných bílkovin a 4-6g sach. na kg váhy?

Takže pokud jsi můž, tak bych to držel na 1,7g/kg všech bílkovin. Sacharidy a tuky? No s těma bych operoval na základě Tvého optimálně stanoveného energetického přijmu.

Já jsem zastáncem vyššího příjmu bílkovin tak 2,5g bílkovin na kg hmotnosti.

A co sachry? Zastáváš tak těch 8g na kg hmotnosti?
prochm

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
prochm napsal:
herza napsal:
vlkisekk napsal:
herza napsal:
vlkisekk napsal:
a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne?

To klidně být může, protože tolerance na určitý alergen se projevuje s objemem potraviny (dávkou). Nevím proč chodíš nad 2g/kg, je to kravina.

Ano eksém by měl svědět...

takže bys to držel na 1,5-1,7 plnohodnotných bílkovin a 4-6g sach. na kg váhy?

Takže pokud jsi můž, tak bych to držel na 1,7g/kg všech bílkovin. Sacharidy a tuky? No s těma bych operoval na základě Tvého optimálně stanoveného energetického přijmu.

Já jsem zastáncem vyššího příjmu bílkovin tak 2,5g bílkovin na kg hmotnosti.

však já Ti do toho nekecám.

Já vím že né jenom prostě píšu kolik dávám bílkovin já.Neříkám,že 1,7 g bílkovin je špatně.Já už cvičím 14 let jsem ze staré školy no a tehdy prostě byly názory,že minimum bílkovin pro kulturistu je 2,2 g na kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jim1282

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky znám pár lidí, kteří upřednostňují příjem bílkovin až ke 3 g a mají to na svém těle praxí ověřeno a velice dobře jim to funguje, ale jinak se domnívám, že pro většinu je zcela dostačující příjem do 2 g .
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm: Já vím, že ve staré škole to tak bylo. Nicméně to, že se něco dřív dělalo, ještě neznamená, že je to dobrý. Vyšší příjem bílkovin vede jen k větším trávícím problémům, zatížením trávící a vylučovací soustavy vyšším množstvím vyloučeného NH2 a hnilobných bakterií, kyseliny močový, toxických plynů apod. a vede to také k vyčerpání určitých vitamínů a minerálů. Rozhodně svaly z toho rychleji neporostou.

jim1282: To, že to tak někdo dělá není argument.

Vyšší příjem bílkovin má smysl v případě sacharidových vln a to ve dnech s menším příjmem sacharidů, ale i tak bych to držel do 2,5g/kg i v případě anabolik.
jim1282

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tato reakce mi je trochu záhadou a moc jsem ji nepochopil.

Pokud to má ten člověk na sobě vyzkoušeno a vyhovuje mu vyšší přijem bílkovin, není jediný důvod proč by takové dávkování nemohl používat.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jim1282 napsal:

Pokud to má ten člověk na sobě vyzkoušeno a vyhovuje mu vyšší přijem bílkovin, není jediný důvod proč by takové dávkování nemohl používat.

Není? A tuhle kravinu Ti poradil nějaký lékař a nebo sportovní dietolog? Nebo Ti tohle staré, dobré, známé heslo řekl nějaký kulturista, který tam pere kompletně všechno pod tlakem, jen aby to co nejlépe rostlo?

3g/kg bílkovin denně je z dlouhodobého hlediska vyloženě drastárna pro organismus, což je asi tak první důvod, nad kterým by ses mohl zamyslet. Co myslíš? Další důvod je ten, že takový příjem "bez anabolik" nevede k lepším tréninkovým výsledkům, právě naopak k horším a chceš vědět proč?
Vokr

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
jim1282 napsal:

Není? A tuhle kravinu Ti poradil nějaký lékař a nebo sportovní dietolog? Nebo Ti tohle staré, dobré, známé heslo řekl nějaký kulturista, který tam pere kompletně všechno pod tlakem, jen aby to co nejlépe rostlo?

3g/kg bílkovin denně je z dlouhodobého hlediska vyloženě drastárna pro organismus, což je asi tak první důvod, nad kterým by ses mohl zamyslet. Co myslíš? Další důvod je ten, že takový příjem "bez anabolik" nevede k lepším tréninkovým výsledkům, právě naopak k horším a chceš vědět proč?

Já to chci vědět :D
jim1282

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
jim1282 napsal:

Pokud si pořádně přečteš příspěvek, nenajdeš tam jediné písmenko, které obhajuje nebo doporučuje takto vysoký příjem bílkovin. Proto nechápu tvoji reakci.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jim1282 napsal:
Taky znám pár lidí, kteří upřednostňují příjem bílkovin až ke 3 g a mají to na svém těle praxí ověřeno a velice dobře jim to funguje, ale jinak se domnívám, že pro většinu je zcela dostačující příjem do 2 g .

jim1282 napsal:
jim1282

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
jim1282 napsal:

jim1282 napsal:

Rozhodně mi to nepřijde jako obhajoba nebo doporučení vysokého přijmu bílkovin.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jime jdi si hajnout jůů? Evidentně jsi utahaný...
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:]]

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
jim1282

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Jime jdi si hajnout jůů? Evidentně jsi utahaný...

Únava se spíše projevuje na tobě, ale to sem nepatří.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufám, že to tady nezačně, že nějakej mistr světa amoleta dává v dietě 800g bílkovin...takže je to vpoho....
Freimen

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jim1282 napsal:

A ty na sobě v zrdcadle poznáš a máš praxí na svém těle ověřeno, kdy už dochází ke zhoršování ledvinových parametrů či k progredujícímu poškození ledvin? To je celé, co se ti snaží herza říci, jediným indikátorem poškození orgánů z přetěžování zpodinami amoniaku a hnilobných procesů opravdu není průjem.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: