|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 9:26 am Předmět: |
|
|
To si delaji prdel, ne?
Dyt treba v ACR rusi co se da ... budou rusit x-tisic mist na vyssich pozicich...kam ty prachy pujdou? ze se vubec ptam _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zacharo

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 10:10 am Předmět: |
|
|
Koupil jsem si nějaké oblečení a na jednom triku mi prodavačka zapoměla odstranit tu pojistku proti zlodějům. Když jsem odcházel, tak to ani nepíplo, tak buď to měli vypnuté, nebo nevím... Každopádně, nevíte někdo jak to sundat? Nechci být za idiota a jít do nějakého obchodu, kde to sundávají, i když mám doklad o zaplacení. Vůbec netuším jak to z trika sundat, aniž bych ho rozpáral. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 10:12 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Koupil jsem si nějaké oblečení a na jednom triku mi prodavačka zapoměla odstranit tu pojistku proti zlodějům. Když jsem odcházel, tak to ani nepíplo, tak buď to měli vypnuté, nebo nevím... Každopádně, nevíte někdo jak to sundat? Nechci být za idiota a jít do nějakého obchodu, kde to sundávají, i když mám doklad o zaplacení. Vůbec netuším jak to z trika sundat, aniž bych ho rozpáral. |
ak máš doklad vráť sa tam, idioti budú vyzerať oni, nie Ty na to je šeciálne zariadenie _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 10:14 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | To si delaji prdel, ne?
Dyt treba v ACR rusi co se da ... budou rusit x-tisic mist na vyssich pozicich...kam ty prachy pujdou? ze se vubec ptam |
tak zrovna ACR je nejvetsi cerna dira :) tam je tradice kupovat veci, ktery se nepouzivaj (stihacky nelitaj .. modernizovany tanky pujdou do konzervace, padaky na hovno) plus nevyzkouseny a zasadne nejdrazsi technologie ..
a s rusenim dustojnickych mist souhlasim, na tak malou armadu jich mame fakt moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 10:17 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Koupil jsem si nějaké oblečení a na jednom triku mi prodavačka zapoměla odstranit tu pojistku proti zlodějům. Když jsem odcházel, tak to ani nepíplo, tak buď to měli vypnuté, nebo nevím... Každopádně, nevíte někdo jak to sundat? Nechci být za idiota a jít do nějakého obchodu, kde to sundávají, i když mám doklad o zaplacení. Vůbec netuším jak to z trika sundat, aniž bych ho rozpáral. |
no ono to prave nejde,aby to neslo slohnout,myslim ze byt lehce za idiota a jit do sundat do obchodu nebude od veci
Ps:hlavne v tom nikam nechod,me zapomeli loni sundat nejakou malickou nalepku z trika a v tescu me hned brali
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 10:17 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Zacharo napsal: | | Koupil jsem si nějaké oblečení a na jednom triku mi prodavačka zapoměla odstranit tu pojistku proti zlodějům. Když jsem odcházel, tak to ani nepíplo, tak buď to měli vypnuté, nebo nevím... Každopádně, nevíte někdo jak to sundat? Nechci být za idiota a jít do nějakého obchodu, kde to sundávají, i když mám doklad o zaplacení. Vůbec netuším jak to z trika sundat, aniž bych ho rozpáral. |
ak máš doklad vráť sa tam, idioti budú vyzerať oni, nie Ty na to je šeciálne zariadenie |
jj radsi se tam vrat, ja to jednou sundaval doma a akorat sem si tim trochu rozparal a hlavne polil trenky barvou (sou v tom ampule plny naky nesmejvatelny barvy)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 10:31 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Zacharo napsal: | | Koupil jsem si nějaké oblečení a na jednom triku mi prodavačka zapoměla odstranit tu pojistku proti zlodějům. Když jsem odcházel, tak to ani nepíplo, tak buď to měli vypnuté, nebo nevím... Každopádně, nevíte někdo jak to sundat? Nechci být za idiota a jít do nějakého obchodu, kde to sundávají, i když mám doklad o zaplacení. Vůbec netuším jak to z trika sundat, aniž bych ho rozpáral. |
ak máš doklad vráť sa tam, idioti budú vyzerať oni, nie Ty na to je šeciálne zariadenie |
Mám to dost z ruky (kupoval jsem to na celodenním výletě daleko od domova ) , kdyby to byl obchod ve městě, proč ne. Ale takhle mi nezbude nic jiného, než se vydat do jiného obchodu s oblečením... "Dobrý den, tohle tričko jsem sice neukradl, ale nemohla by jste mi sundat ten připínák?" _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
nechcem byť sprostá, ale to Ti asi nik neuverí  , ak máš kámošku v obchode tak radšej cez ňu _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
magnet _________________ Proud member of the Axis of evil.
Schránka je zaplněna z 312%
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
tak sem se nechal pojistit doslova za nekrestansky penize, ale pri my smule se mi stejne nic nestane _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | tak sem se nechal pojistit doslova za nekrestansky penize, ale pri my smule se mi stejne nic nestane |
neboj přeju ti všechno nejhorší ...dělam si srandu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:32 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | | Zacharo napsal: | | Koupil jsem si nějaké oblečení a na jednom triku mi prodavačka zapoměla odstranit tu pojistku proti zlodějům. Když jsem odcházel, tak to ani nepíplo, tak buď to měli vypnuté, nebo nevím... Každopádně, nevíte někdo jak to sundat? Nechci být za idiota a jít do nějakého obchodu, kde to sundávají, i když mám doklad o zaplacení. Vůbec netuším jak to z trika sundat, aniž bych ho rozpáral. | magnet | Já to rozlámal hrubou silou. Kleštěma jsem to rozlomil. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Motyčka
(ban)
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | e4 napsal: | | Zacharo napsal: | | Koupil jsem si nějaké oblečení a na jednom triku mi prodavačka zapoměla odstranit tu pojistku proti zlodějům. Když jsem odcházel, tak to ani nepíplo, tak buď to měli vypnuté, nebo nevím... Každopádně, nevíte někdo jak to sundat? Nechci být za idiota a jít do nějakého obchodu, kde to sundávají, i když mám doklad o zaplacení. Vůbec netuším jak to z trika sundat, aniž bych ho rozpáral. | magnet | Já to rozlámal hrubou silou. Kleštěma jsem to rozlomil. |
nahřát to kovové zapalovačem, odskočí to samo...
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|