|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deviator
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 12:37 pm Předmět: |
|
|
Teďka faram starou klasiku Age of Empires  .
A s kámošem po netu AOE 2 :).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Deviator napsal: | Teďka faram starou klasiku Age of Empires .
A s kámošem po netu AOE 2 :). |
hmm to byla ve sve dobe jedne z nejlepsich real time strategii, taky jsem hral 1 aji 2
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 12:39 pm Předmět: |
|
|
Mě se líbí ta historická doba tam. Váleční sloni a tak to je supr.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhé době jsem znovu nainstaloval klasiky jako: Baldurs Gate, Mafia, Freelancer a Civilization III. To prostě nemá chybu  Žádná z moderních her mě tolik nechytla i přes svojí ultra-mega HD grafiku..... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Po dlouhé době jsem znovu nainstaloval klasiky jako: Baldurs Gate, Mafia, Freelancer a Civilization III. To prostě nemá chybu Žádná z moderních her mě tolik nechytla i přes svojí ultra-mega HD grafiku..... |
Já teď hraju Bioshosk už podruhé pod vistama a poprvé jsem ho hrál pod xpčkama a nějaký velký rozdíl v grafice directx10 nevidím.Zato v Crysis to je znát celkem dost hlavně co se týče nasvícení a je to paráda mám 30 palcový monitor a v té velikosti v rozlišení 2560x1600 to vypadá úžasně.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 1:22 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Po dlouhé době jsem znovu nainstaloval klasiky jako: Baldurs Gate, Mafia, Freelancer a Civilization III. To prostě nemá chybu Žádná z moderních her mě tolik nechytla i přes svojí ultra-mega HD grafiku..... | Serie Baldur`s Gate je nejlepší RPG sága všech dob.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | _Lundgren napsal: | Po dlouhé době jsem znovu nainstaloval klasiky jako: Baldurs Gate, Mafia, Freelancer a Civilization III. To prostě nemá chybu Žádná z moderních her mě tolik nechytla i přes svojí ultra-mega HD grafiku..... | Serie Baldur`s Gate je nejlepší RPG sága všech dob. |
Nebál bych se říct jedna z nejlepších herních ság vůbec. Taky si ji chci připomenout i s Planescape torment.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 1:28 pm Předmět: |
|
|
Planescape Torment je předchůdce BG, taky naprosto vynikající věc. Black Isle bylo nejlepší RPG studio...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 1:33 pm Předmět: |
|
|
Ja mam momentalne chut na staru klasiku Red Alert 2 alebo Diablo 2,len som to skusal nainstalovat a su tie CDcka nejake posrane takze si to musim zohnat!Inak poslednu dobou som hral Strongholta crusader,tiez som mal po dlhsej dobe na to chut,velmi podarena hra.,
Inak neviete niekdo kedy ma vyst NHL 2010 a ci vobec vyjde na PC,su o tom rozne dohady zeby nemala.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 1:36 pm Předmět: |
|
|
Nainstaloval som si Dead Space ale asi po 15 min. hrania som to vymazal. Je to hra povodne robena pre konzolu ale na kompe sa to absolutne neda ovladat. Je to robene ako 3rd person, takze postava vam brani vo vyhlade a kamera lieta hore-dole.
Ina kava je Left 4 Dead. Vyraba to VALVE takze hratelnost je vyborna. Skoda len ze sa mi nedari rozbehat multiplayer.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
| The Blade napsal: | Ja mam momentalne chut na staru klasiku Red Alert 2 alebo Diablo 2,len som to skusal nainstalovat a su tie CDcka nejake posrane takze si to musim zohnat!Inak poslednu dobou som hral Strongholta crusader,tiez som mal po dlhsej dobe na to chut,velmi podarena hra.,
Inak neviete niekdo kedy ma vyst NHL 2010 a ci vobec vyjde na PC,su o tom rozne dohady zeby nemala. |
nhl vychazi na podzim, kdyz zacina nova sezona, ne? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
NHL 10 na PC nevyjde,pouze pro X360/PS3.
Vydání je plánováno na září/říjen.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
Witcher je taky vynikající. Já hraju jenom RPG, pak samozřejmě sporty a nějaké logické hry...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|