|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Jo teď sem si vzpoměl že sem zapoměl dodat duležitou věc. Včera sem po fitku nebyl vubec doma a nevybalil sem si věci takže moje oblečení bylo dneska uplně mokrý a vcelku brůtálně tlelo Ale na toho plešatýho dědka to ani zdaleka nemělo:D. |
Tak u tebe se to snad jeste dalo, ty ses sice zpocenej, ale s mirou, ted si predstav, ze bych byl v tehle situaci ja, po hodine a pul na veslu z predchoziho dne To bych byl fakt frajer, kdybych si to oblikl a sel cvicit jakoby nic
| citace: | | Jinak byli ve fitku akorát ti dva skřeti co tam pobýhaj s výtiskem M&F |
Tech sem si tam nikdy nevsiml...
| citace: | | Dřep byl obsazenej jedním z těch bráchů co jednou X serii |
a tech taky ne....
Btw radeji pis, co tam bylo za pekny baby nez nejaci exoti :)) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
| citace: | | Jinak byli ve fitku akorát ti dva skřeti co tam pobýhaj s výtiskem M&F |
Tech sem si tam nikdy nevsiml...
| citace: | | Dřep byl obsazenej jedním z těch bráchů co jednou X serii |
a tech taky ne....
Btw radeji pis, co tam bylo za pekny baby nez nejaci exoti :)) |
Buď rád. Vypadají fakt jako kdyby utekli ze středozemě Daymoon je viděl zeptej se ho na ně
A ty bráchy zná zase Bazzyátor
A pro mě tam ani hezký slečny nejsou protože ta velice slušně vyvinutá slečna co tam chodila v pátky už tam taky nechodí. Asi si všimla že nikdo necvičí a všichni ji čumí na hruď
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 9:38 pm Předmět: |
|
|
ti brasi me serou maji strasne dobrou genetiku nezerou zadny doplnky nic ani nejaky extra bilkoviny nebo sachry da se rict ze vzdycky zrali normalne a cvici divne a jde jim to super a vypadaji super kua, mongoli no
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
29.7.2009 Treninkový den: 60
Volno
Pozn: 120min MMA.Jela se hlavně zem a celkově to byl spíš trenál zaměřenej na techniku, takže po dlouhé době sem nedošel dom až zas tak dobitej. Sparingy taky celkem šli (neměl sem ty největší rafany) takže to bylo celý relativně v pohodě  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 11:52 am Předmět: |
|
|
30.7.2009 Treninkový den: 61
Volno
Pozn: Leháro na sluníčku u vody. Ve večerních hodinách brutální únava z toho nic nedělání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 12:03 pm Předmět: |
|
|
31.7.2009 Treninkový den: 62
Bench press: 10x20, 10x60, 10x80, 10x80, 10x80, 10x75, 10x75
Rozpažky: 10x10, 10x12, 10x12, 10x12
Mrtvej tah: 10x20, 10x60, 10x90, 10x100, 10x100, 10x100, 10x100, 10x100
Shyby nadhmatem široký:10x, 10x, 10x
Military press: 10x20, 10x40, 10x45, 8x50, 10x45, 9+1x45, 7+3x45
Břicho lavice: 4x20
Břicho zem: 3x30
Váha po tréninku: 90,1Kg
Pozn: Po včerejšku uplně vycuclej.Na všem sem musel ubrat váhu. Bench stál za hovno, rozpažky taky a ještě mě po nich začali nepříjemně bolet svaly od ramena až po bicák takovou bodavou táhlou bolestí. Mrtvola byla dnes extremně unavující.Shyby taky hrozný. Jediný co šlo byli ramena s dopomocí Bazzyho (díky  ).Když sem přišel už tam byli VM a NOH, později přišel KK (kterýho bych taky přejmenoval protože poslední dobou se narozdíl od ostatních usmívá  a je vlídnej) a na cestě dom sem ještě potkal VP kterej se ke mě vůbec nehlásil  .Jinak dneska dosažena další laťka kterou sem měl v plánu a to je nárůst tělesné hmotnosti na 90Kg.Další laťka bude 95kg a potom se začne opracovávat.Snad nemusím dodávat že s nárůstem váhy sem velice spokojenej  .
edit: U všech cviků s velkou činkou si odeberte 4Kg, ale já ty osy budu pořád brát jako 20kg protože se mi nechce zjišťovat která má 15, která 17kg atd a následně s tím počítat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 2:53 pm Předmět: |
|
|
1.8.2009 Treninkový den: 63
Dřep: 10x20, 10x60, 10x100, 10x100, 10x100, 10x100, 10x100
Zakopávání: 10x40, 10x55, 10x55, 10x55
Výpona v sedě: 10x30, 10x37, 10x37, 10x37
Biceps EZ vestoje: 10x16, 10x36, 10x36, 10x36, 10x36, 10x36, 10x36
Francie: 10x6, 10x16, 10x26, 10x26,10x26,10x26,10x26,
Sedy lehy lavice: 4x22
Váha po tréninku: 90,0Kg
Pozn: Dřep byl zabijáckej.teklo ze mě jak z vola.Zakopávání pohoda.Výpony taktéž.Biceps nic moc zase mě to divně táhlo v předloktí a francie nahovno. Boleli mě lokty, pravej bicák.Břicho sem těžce oje..l ale co už. V posilce byl Oakus (kterýho zdravím  ) a Draper kterej se tentokrát krotil  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 5:28 pm Předmět: |
|
|
Asi to nekde psal ale tyy chodis ke Karacovi bouchat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
K tem drepum.... mozna se mylim, protoze jsem videl jen jednu serku, ne celou a myslim ze jeste rozcvicovaci, ale zdalo se mne, ze to ojebavas na hloubce, protoze jsi nesel ani na paralel. Oakus ti celou dobu koukal do zadku (respektive jel mrtvoly za tebou  ), tak muze zhodonoti. Nebo vlastne ty sam musis vedet....celkem by me to zajimalo, ale pak uz jsem mel na starost jine veci :) a zapomnel jsem se podivat nebo jsem na tebe spis z vesla nevidel...
Co se tyka tech loktu, tak je ted asi nejake "loktove obdobi"  , protoze me taky ku*evsky boli a i v BG par lidi rikalo behem tydne rikalo, ze je boli...treba jen nahoda :)
Jo jinak Draper se nekrotil, tohle byl prirozeny Draper :), jen vcera byl trochu NOHsKO _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
jo ty dřepy nebyly ani na paralel. Ale ernandes řikal, že měl nějaký problémy s kolenem a doktor mu řikal že ho má totálně v hajzlu, takže je prej vděčnej aspoň za to :) _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 7:24 am Předmět: |
|
|
| oakus napsal: | | jo ty dřepy nebyly ani na paralel. Ale ernandes řikal, že měl nějaký problémy s kolenem a doktor mu řikal že ho má totálně v hajzlu, takže je prej vděčnej aspoň za to :) |
Kdyz by je mel totalne v hajzlu, tak by nohy nemohl cvicit vubec :) Jinak sice tomu moc nerozumim, ale to brzdeni v hornic casti pohybu, pokud to jede nad paralel, je imho taky slusny zahul na kolena _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Asi to nekde psal ale tyy chodis ke Karacovi bouchat? |
Chodím na Jánskou 14 do Jetsaam Gymu trénovat pod Petra Knížete.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | K tem drepum.... mozna se mylim, protoze jsem videl jen jednu serku, ne celou a myslim ze jeste rozcvicovaci, ale zdalo se mne, ze to ojebavas na hloubce, protoze jsi nesel ani na paralel. Oakus ti celou dobu koukal do zadku (respektive jel mrtvoly za tebou ), tak muze zhodonoti. Nebo vlastne ty sam musis vedet....celkem by me to zajimalo, ale pak uz jsem mel na starost jine veci :) a zapomnel jsem se podivat nebo jsem na tebe spis z vesla nevidel...
Co se tyka tech loktu, tak je ted asi nejake "loktove obdobi" , protoze me taky ku*evsky boli a i v BG par lidi rikalo behem tydne rikalo, ze je boli...treba jen nahoda :)
Jo jinak Draper se nekrotil, tohle byl prirozeny Draper :), jen vcera byl trochu NOHsKO |
Nejezdim je moc hluboky a na rozcvičce ještě míň než normálně:) Ale je pravda že až na prdel je rozhodně nejedu. Je to tak 7let zpátky co sem měl kolena uplně zničený. Doktorova diagnoza" buď přestaneš sportovat nebo se ti muže stat že za par let neohneš nohu". Začal sem žrat kupu kloubních doplňků, Cvičit nohy a nosit ortézu a spravilo se to takže sem vážně rád za to co je.Protože bývali časi kdy sem byl jak Forest a nemohl sem sejít schody:). Pokud ale říkáte že dřepy na prdel sou stejný/menší zlo tak je někdy taky zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|