|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wygh
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
Koukám tady je to samej zkušenej zloděj _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mobsman
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 9:45 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | e4 napsal: | | Zacharo napsal: | | Koupil jsem si nějaké oblečení a na jednom triku mi prodavačka zapoměla odstranit tu pojistku proti zlodějům. Když jsem odcházel, tak to ani nepíplo, tak buď to měli vypnuté, nebo nevím... Každopádně, nevíte někdo jak to sundat? Nechci být za idiota a jít do nějakého obchodu, kde to sundávají, i když mám doklad o zaplacení. Vůbec netuším jak to z trika sundat, aniž bych ho rozpáral. | magnet | Já to rozlámal hrubou silou. Kleštěma jsem to rozlomil. |
jojo chmaták, nechceš si přes pm vvyměnit seznamy obchodů kde to jde?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 9:54 am Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | jojo chmaták, nechceš si přes pm vvyměnit seznamy obchodů kde to jde? | Posílám... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 9:56 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | mobsman napsal: | | jojo chmaták, nechceš si přes pm vvyměnit seznamy obchodů kde to jde? | Posílám... |
jo díky většinu jich znám ale teda SPARKYS MASARYKOVA mě u tebe docela překvapil
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 10:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 10:08 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | mobsman napsal: | | daymoon napsal: | | mobsman napsal: | | jojo chmaták, nechceš si přes pm vvyměnit seznamy obchodů kde to jde? | Posílám... |
jo díky většinu jich znám ale teda SPARKYS MASARYKOVA mě u tebe docela překvapil | Jsou obchody, kde to umím i zubama, ale to není hezkej pohled
EDIT: koubo, nejels červenou convertible Alfou Romeo dnes před hodinou okolo Blue Gymu? Já čuměl na takovýho týpka co zastavil na semaforu a on čuměl na mě. |
nejel na semaforu nestavim
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
Štvou mě rumunští nepřizpůsobiví snědí nicnedělači, který kempujou v chráněný oblasti a to, že léčení budoucího krále rumunských nepřizpůsobivých snědých nicnedělačů, kterej neuměl plavat a málem se utopil stálo už přes milion korun a nikdo s tím nic nedělá .... Pak mě už štve akorát to, že mi došlo mlíko, ale co už
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
stve me,ze mi Cizopasnik jeste neodpovedel na mou otazku: (...tak se zeptam jeste jednou a treba budu mit stesti
.......vyjde nejaky clanek s rozborem push-pressu (nebo neco podobneho) jako byl rozbor MT??...myslim,ze by to bylo hezke cteni  a hodne lidi by to uvitalo
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | http://sport.idnes.cz/schumacher-se-vraci-do-f1-v-tymu-ferrari-zaskoci-za-zraneneho-massu-10l-/formule.asp?c=A090728_213250_formule_rou |
aspoň to bude trochu zajímavý
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 10:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
majda

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
štve mě že netrénuju podle svých představ....
Hledám sparinga na cvičení :
Je mi jedno jestli to bude holka nebo kluk, muž nebo žena...nebo jak chcete...prostě někdo. Když jedu svoje treninky sama tak to stojí za.....nejdu tak do mrtva jak bych mohla se sparingem. To mě štve.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 1:03 pm Předmět: |
|
|
| majda napsal: | štve mě že netrénuju podle svých představ....
Hledám sparinga na cvičení :
Je mi jedno jestli to bude holka nebo kluk, muž nebo žena...nebo jak chcete...prostě někdo. Když jedu svoje treninky sama tak to stojí za.....nejdu tak do mrtva jak bych mohla se sparingem. To mě štve. | klasika, pošli fotku, když budeš ucházející, možná najdeš i kamarády na dopisování
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|