|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 6:37 pm Předmět: |
|
|
No proste me to s koncem Pride prestalo zajimat v podstate.... Zajimavych zapasu jak safranu, moji nejvetsi oblibenci-jeden prohrava, druhej nic moc..
A nejvic me sere jak se porad planuje a vyhlasuji se mega zapasy a mezitim fighteri starnou, promoteri si snazi namastit kapsy a UFC tomu kraluje
Jeste aby K1 vyhral Badr a me mrdne.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
K-1 je na tom aktuálně možná ještě hůř než svět MMA, Drago. Nicméně UFC už není tak špatná, jako byla, ale furt to není PRIDE, no...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | No proste me to s koncem Pride prestalo zajimat v podstate.... Zajimavych zapasu jak safranu, moji nejvetsi oblibenci-jeden prohrava, druhej nic moc ..
A nejvic me sere jak se porad planuje a vyhlasuji se mega zapasy a mezitim fighteri starnou, promoteri si snazi namastit kapsy a UFC tomu kraluje
Jeste aby K1 vyhral Badr a me mrdne . |
Tak to hlavně dej doma vědět, ať na to jsou po prosincové finálové pyramidě připravení
Protože poté, co srovnal Schilta...se zemí ...jsem hooodně zvědavej, kdo na něj má. Krom něj samotného, viz. loňské finále.
A s těmi oblíbenci je to sice smutné ( ale vem si příklad z nezdolně optimistického Miria ... ), ale jinak se dobré fajty najdou...třeba konkrétně v UFC je taková LHW nadupaná jak sviňa, Spider možná tomu taky pomůže, GSP je záruka dobré podívané .... lepší to být může, ale není to tak zlé. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
z něčeho tu kúru musí zplatit
Mě spíš štve, že teď talentovaní hvězdy, pokud budou chtít něčeho dosáhnout a budou chtít získat světové uznání budou muset jít do UFC, což jim a jejich podělaný politice hraje do karet. Už teď si diktujou různý nesmysly, kdy staví fightery do dost nevýhodné pozice, aby si ho omotali, teď, když nebudou mít žádnou pořádnou konkurenci to bude ještě horší podle mě.
Podle mě jedinná možnost je, aby DREAM víc začal starat o Evropu, pojistil si Holandsko i ostatní státy a zval evropské špičky na turnaje. Třeba od nás i Hášu či Andrého. V asii mají silné postavení a hlavně mají dobré vazby na Rusko. V tuhle chvíli UFC bere mimo americký kontinent jen hotové hvězdy, takže tohle by mohla být cesta. Ale jeslti to zaspí, tak pak to bude v prdeli a UFC bude mít monopol na MMA. (kterej má prakticky už teď, ale pak s tim už nikdo nic neudělá)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
Skoda ho do cirkusu...
mirio: Smarja, od Crocopa ku Kaberlemu, ta nostalgia ti teda dava...
Co sa tyka Badra, chovanie ma nahovno, ale na performance je radost sa pozerat, to sa musi nechat (vsetci ste plakali aky je Schilt nudny, tak tu mate nahradu). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 9:41 pm Předmět: |
|
|
No musim rict ze se mnou ta nostalgie taky clouma... zvlast kdyz sam se dostanu do posilky tak 1 tydne a na trenink uplne sporadicky.
Ja se holt zasekl na casech chute boxe a nejak tomu ted nemuzu prijit nachut....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 9:41 pm Předmět: |
|
|
Ahola: Ne "od Crocopa ke Kabelremu", ale "staří odcházejí, mladí přicházejí"...
EDIT: Drago: Taky tak. Posilovna je pro mně passé už skoro rok, není čas a i chuť mně opustila...
Naposledy upravil mirio dne út červenec 28, 2009 9:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
To byl vždycky kokot. :-) Reagoval jsem na to, co napsal Drago, ne na tebe, prcku. ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 9:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|